fbpx

Stram med strøm

Vi har talt meget om strøm – jeg er som bekendt fan af grundene nævnt her. I forhold til hvilket maskineri, der er bedst, så lad mig veje for og imod i forhold til Foreo, Amazing Space og Nuface. Og se med på Instagram @beautyspace, hvis du vil have vurderingen live.

OPLADNING: Foreos opladning holder klart længst i forhold til de to andre. Nuface har en virkelig irriterende lader-holder, som nemt vælter. Faktisk altid. Amazing Space-varianten kræver ingen holder.

DESIGN: Det må bero på smag og behag. I virkeligheden er hverken Foreo eller Nuface sådan WOW-fikse at se på. Foreo er dog mere kompakt, mere moderne at skue og også nemmere at have med sig.

STYRKE: Se det her punkt er stadig i research-fasen for mig. De føles nemlig alle helt ens på huden i forhold til intensitet, men Foreo hævder at være dobbelt så kraftfuld som Nuface. Det har jeg bedt om at få dokumentation på – faktisk fra både Nuface og Foreo i forhold til at få en måleenhed, så vi kan sammenligne. Foreo anbefaler to minutter dagligt, hvor Nuface anbefaler fem (ikke nødvendigt at lægge ud med 5 minutter) – og om det understøtter det med styrken, ja måske. Vi skal bare vide det med sikkerhed. Så jeg vender tilbage her.

SÅKALDT PULSERING: Foreo brummer pga. pulseringerne som et irriterende vækkeur. Fordelen – vil nogle sige – er den på huden massende virkning. En funktion, Nuface og AS ikke har.

SÅKALDT ANTI-CHOK SYSTEM: Det her er noget, kun Foreo markedsfører sig på. Jeg har aldrig oplevet at få chok i huden af lavfrekvent strøm, men måske har du?

OG I DEN LETTE AFDELING: Det er halvbesværligt (for mig i hvert fald), at Foreo skal tilsluttes via en app først. Min datter mener her, at jeg mangler et udvidet computerkursus, og hun har muligvis ret.

PRIS: Nogenlunde ens og omregnet ca. 2500 kr. Se konklusion i forhold til Amazing Space.

ER LAVFREKVENT STRØM FOR ALLE? Hvis man ser på annoncerne fra både Nuface og Foreo, så skulle man tro det. Begge er i øvrigt håbløst gammeldags i deres valg af over-Photoshoppede modeller i starten af 20’erne. For dig som er ung-ung, ser jeg ikke meningen med lavfrekvent strøm, ligesom jeg også til enhver tid vil veje god hudpleje tungere. Strøm er et supplement.

KONKLUSION: Foreo Bear tilbyder fordele, som måske er mere indlysende for andre, end de er for mig. Designet er svært at konkludere på. Jeg vil til enhver tid ud fra et økonomisk synspunkt vælge den lavfrekvente strøm fra Amazing Space (til 695 kr.), for den er identisk med Nuface, bare i en rejsestørrelse og med samme strøm-intensitet.

DER ER MERE PÅ @beautyspace, hvor jeg har lagt små filmklip i stories.

02/02/2021
Hvad Go’ Morgen Danmark handlede om i går
De 3 mest jagtede hud-hacks
05/02/2021
Det værste produkt ifølge kosmetolog Anita Falslund
Og den ene ting, du ikke vil glemme

Kommentarer

 • Maiken

  Kære Anette
  Jeg kan se, at der findes to modeller af Foreo Bear; normal og mini. Mon man kan nøjes med en mini? Eller er den ikke kraftig nok? Der er alligevel 1.000 kr forskel i prisen.
  DBH Maiken

  07/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Maiken, har du mon set min story med forskellene. Ligger som et højdepunkt. Bare så du lige har mere baggrund.

   08/02/2021
 • Charlotte

  Hej Anette . Jeg har også strøm deviceren fra at Amazing space og har ikke kunne forstå at jeg pludselig ikke kan mærke på huden når jeg bruger den så nu må jeg kontakte Laura,for vi er vist en del med den oplevelse . Tak for og gøre opmærksom på det .
  Da jeg købte deviceren sagde Laura at jeg skulle bruge den to gange om ugen, men det er jo under anbefalingen i instruktionen så må nok steppe lidt op
  Renser den med Swiss Clinic Beauty cleaning spray kan du anbefale andre rens eller er dem ok ?
  Sidst tak fordi du også nævner at deviceren fra Amazing space er let meget LET og for mig som bla har svær fibromyalgi har det været altafgørende for at jeg kunne bruge den.
  Tak for dig skønne kvinde❤️

  05/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Charlotte, ja, prøv at tage fat i Amazing Space, hvis du har mistanke om, at strømme ikke virker. Jeg vil altid anvende EXFO Cleanse. Faktisk på tværs af hudtyper.

   08/02/2021
 • Christina kragh

  Nu har jeg også bestilte strøm dims fra Amazing space jeg har ellers holdt lidt igen efter en tidligere kommentar om en læser der skrev til dig hun fik problemer med hjertet når hun brugte den ,det blev jeg lidt forskrækket over haha …nå men nu er den købt og glæder mig til at prøve den hvor lang tid skal man køre med den 5 min hver dag el hvor ofte osv? Og hvor lang tid går der før man burde kunne se et resultat

  05/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Christina Kragh, vigtigt at køre bare i ansigtet. Ikke i nærheden af hjertet. Jeg bruger min 2-3 minutter dagligt.

   08/02/2021
 • Christina

  Det fungerer fint med den gel, der også bruges til ultralyd-undersøgelser. Har fundet en der proff eksplorationsgel. Ingen hudirritation.

  Jeg har haft min amizing space-dippedut I etpar år, men det virker som om batteriet bliver træt henad vejen?

  04/02/2021
 • Helle

  Skal det være Bioeffects egf serum eller egf dagserum, man kan bruge?
  Kan du lægge en kort video op på din hjemmeside, med vejledning om, hvordan du gør med den Amazing?

  04/02/2021
 • Kathrine

  Bum! Så er Amazing Space modellen købt på anbefalingen 🙂 Glæder mig til at prøve det!

  04/02/2021
 • CharlotteK

  Hvor har du dog ret:
  Begge er i øvrigt håbløst gammeldags i deres valg af over-Photoshoppede modeller i starten af 20’erne.

  Godt sagt, Anette! Det er jo da utroligt, at man bliver ved med at køre rundt i de stereotype modeller, selvom ens produkt ikke er målgruppen herfor.

  04/02/2021
 • Charlotte

  Hej Anette

  Kan se du skriver bioeffect kan bruges sammen med strøm. Det er en virkelig god nyhed ;0) Kunne man bruges deres bioeffect essence og eller deres mist sammen med sin strøm også tror du? Tænker deres essence virker ‘fed’ nok til at kunne køre godt på huden. Er iø begyndt at bruge din a vitamin creme den er skøn ;0)
  Tak for masser af god i inspiration

  04/02/2021
 • Sanne

  Super spændende. Jeg var klar til at investere i Foreo lige indtil jeg nåede til det med appen. Jeg er tech-nørd, men fatter ikke hvorfor alting skal gå via app!? Hvad dælen er der nu i vejen med knapper? Rigtig go’ dag. smukke. ♥

  04/02/2021
 • Matilde

  Jeg vil også gerne høre, om du eller andre har gode erfaring med produkter som base? Jeg har både gelen fra Nuface og Liquid Moist fra AS, og begge dele tager en krig at vaske af bagefter (og jeg bryder mig ikke om fornemmelse af at lade Liquid Moist blive på). Pga tiden med at vaske af får jeg desværre ikke bruge min Nuface nok, faktisk kun når jeg skal i byen eller tilsvarende, hvilket er en skam, for jeg synes virkelig jeg kan se en stor her og nu forskel 🙂

  04/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Matilde, jeg bruger bare en mist med gode fugtbindere i. Eksempelvis den fra Beauté Pacifique.

   04/02/2021
 • Nezha aka Number 1 fan

  Kan man nogensinde få nok af at høre på dig? Næppe
  Hvordan ved man om en mist er vandbaseret? Jeg har Nuface og deres primer gel er så skrap mod min hud (føles som sprit på huden), så jeg er på jagt efter alternativer …..

  03/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Nezha, det tror jeg nu nok man kan. I hvert fald hvis du spørger mine børn. Du tjekker indholdslisten på et produkt i forhold til at undgå, at der står noget med olie. Amazing Space har en fin mulighed (Liquid Moist).

   04/02/2021
   • Charlotte

    Hej Anette

    Kan se du skriver bioeffect kan bruges sammen med strøm. Det er en virkelig god nyhed ;0) Kunne man bruges deres bioeffect essence og eller deres mist sammen med sin strøm også tror du? Tænker deres essence virker ‘fed’ nok til at kunne køre godt på huden. Er iø begyndt at bruge din a vitamin creme den er skøn ;0)
    Tak for masser af god i inspiration

    04/02/2021
 • Britt

  Nu gør jeg jo alt hvad du anbefaler så jeg har selvfølgelig også dimsen fra Amazing Space. Spekulererv på om jeg kan bruge den sammen med min elskede Bioeffect serum? Den er jo uden olie…(?)

  03/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Britt, det kan du absolut! Godt tænkt.

   04/02/2021
 • Mette

  Åhhh hvor spændende – strøm må prøves Hvordan passer strøm ind i resten af rutinen – hvis man fx vil bruge strøm morgen eller aften. Renser man huden bagefter og så fortsætter med den morgen/ aften rutinen man normalt har? Og kan du anbefale nogle produkter/ geler du foretrækker at bruge når du giver huden strøm? Som altid tak tilsnig og dine fede gåde råd

  03/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette, jeg kan godt lide at gøre det om morgenen: Bruger vaskeklud/svamp, mister huden, bruger strøm, og så videre med serum og ansigtscreme. Jeg kan lide at køre i både Liquid Moist fra Amazing Space, men også bare en mist med gode fugtbindere som ex. den fra Beauté Pacifique.

   04/02/2021
   • Mette Pedersen

    Stor stor tak for som altid gode svar:)

    05/02/2021
 • Marianne E

  Har brugt NuFace i nogen år og er meget interesseret i at høre mere når du får dokumentation fra Foreo/NuFace.

  03/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Marianne E, det kan jeg godt forstå. Det er ikke noget, de hurtigt disker op med. Men jeg hænger i.

   04/02/2021
 • Lise-Lotte

  Hvad var det for en spray du brugte til ansigtet i Go-morgen, da du brugte Foreo, du og Michelle havde vidst ikke den samme

  03/02/2021
  • Tina

   Halløj Anette
   Glæder mig også til At høre mere 🙂
   Har selv en fra amazing space .. Grundet at jeg har vist læst et sted at
   Nuface bruger dyreforsøg 🙁

   Når men vil faktisk høre om det ikke er helt fint at bruge Matas Intimgel vandbaseret
   Til at “køre” i for det tåler jeg fint Kontra andre geler jeg har prøvet.. ?

   Varme Hilsner Tina

   03/02/2021
   • Anette Kristine Poulsen

    @ Tina, hvis den er rar at komme i ansigtet, så go ahead ;o)

    04/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Lise-Lotte, godt spottet. De to mists havde det tilfælles at de begge indeholder gode fugtbindende ingredienser (som hyaluron, glycerin). Den ene var fra Elizabeth Arden, den anden fra Beauté Pacifique.

   04/02/2021