fbpx

Syregode resultater

OleAnbefalingBlog

I vælter min indbakke – på den gode måde – med spørgsmål om bogaktuelle Ole Henriksens Invigorating Night Treatment, som har været med på Go’ Morgen Danmarks bord og også har en fast plads på min badeværelseshylde. Fordi det er en arbejdsom, ikke for krads, cocktail af frugtsyrer, der forfiner overfladen og samtidig øger ens niveau af fugt længere nede i huden. Ole Henriksen er vanvittig god til altid at tænke i yin og yang, så der er noget, der skubber lidt til huden og samtidig kaster ro af sig, som eksempelvis alger. For huden er – også hvis man spørger hudlæge Peter Bjerring – en halvdoven fætter. Vi må gerne puffe lidt til den, bare ikke overbehandle eller overirritere, og det er præcis den balance, der er kunsten at finde.

Produktet er bedst til om natten, fordi det ikke fungerer sammen med makeup – samtidig er det værd at være opmærksom på, at huden i selskab med AHA (frugtsyrer) er ekstra udsat i forhold til UV-stråling (fire procent for være helt specifik). Du kan – afhængig af din huds type og tilstand – kombinere AHA med enten A-vitamin eller EGF.

ANDRE GODE FRUGTSYRE-VALG: Environs Revival Mask, Akademiklinikkens Pure Serum og Comfort Zones Peel Pads.

SNUP TIPPET: En Beautyspace-læser skrev for nylig om den store værdi et zoomspejl (x10) havde givet hende. Ikke bare til at spotte hudforbedring og om hun trak i den rigtige retning, men også i forbindelse med en hudsygdom, som hun opdagede i ekstra god tid pga. spejlet.

HELLOANNE_BEAUTYSPACE01

14/04/2016
Velcro-Arne og verdens måske pæneste fødder
18/04/2016
Dit gavekort

Kommentarer

 • Lotte Munk Andersen

  Hej Anette
  Kan frugtsyre og dermaroller med fordel også bruges på meget tør og sart hud. Har en hud, der ofte reagere voldsomt på aktive produkter, og måtte stoppe med dem. Min hud gik sidst amok over Stemcell serien fra Rodial. Jeg gik tilbage til Caudalie Vinosource serien, som beroligerede huden med det samme. Min pande driller dog stadig med tørre pletter.
  Tak for en fantastisk blog:0)
  Mvh. Lotte

  18/04/2016
 • Emma Fink

  Hej:)

  Har læst din bog – tal for go`læsning. Jeg forsøger nu at sætte en hudplejerutine sammen og vil gerne bruge exuviances vespera serum grundet min rosacea. Du skriver i ‘Superhud’ at syre kan ødelægge antioxidanter og det er ikke så godt, da jeg er meget glad for Estee lauders advanced night repair og den indeholder plante-antioxidanter. Kan jeg bruge dem sammen eller skal jeg vælge en anden?

  Emma

  16/04/2016
 • Caroline Henriksen

  Hej Anette. Jeg købte i sin tid Alpha-H Instant Facial. Ville den kunne gøre lidt det samme trick som Oles AHA produkt?
  God weekend!
  De bedste hilsner Caroline

  15/04/2016
 • Glennie

  Hej Annette, tak for dine mange gode input til optimering af hudplejen. Jeg skrev til dig for anbefalinger til rensepleje inden brug af bioeffect om aftenen og har fulgt dit råd med at bruge mild skumrens fra Rudolph care inden bioeffect serum. Men, men,men de store resultater udebliver desværre stadig her 6-7 uger inde i min bioeffect brug :-(. Om dagen bruger jeg mild rens, Rønsbøl fugtspray, cr recovery serum fra ph.formula med Rudolph care spf 30 til sidst. Er der en mild frugtsyre, jeg kan kombinere bioeffect med for at få resultater (håber på mere glød, mere fugtmættethed og måske på sigt lidt udviskning af pigmentering). Synes jeg kan læse mig til, at pha-syrer skulle være mildere alternativ end de traditionelle aha til en sart hud som min, men synes det er lidt svært at hitte rede i. På forhånd tak for din kæmpe hjælp til at finde ud af, hvad der er op og ned i hudplejejunglen!

  15/04/2016
 • Linda Juul Petersen

  Hej Anette. Må lige høre om det er en fordel med en mist under frugtsyren, eller er det kun om morgenen inden fugt det er anvendeligt? Go’ weekend

  15/04/2016
 • Bodil Pedersen

  Hej Anette. Jeg synes ofte, at jeg savner dine svar her på siden på de mange fine og relevante spørgsmål fra dine følgere. Det kunne være en fin måde, at få “det hele med” -:))

  15/04/2016
 • Cecilia

  Kære Anette.
  Om morgenen bruger jeg Rønsbøl mist, serum fra Nilens jord og en ansigtscreme.
  Om aftenen bruger jeg pudderdåsernes t-zone peeling og AVST 1.
  Efter rabattilbudet købte jeg også AVST2 (til når jeg har brugt AVST 1 færdig) og den der maske du flere gange har haft på bloggen.
  Har lige to spørgsmål angående dette.
  Ved godt den kun må bruges 1-2 gange om ugen, men kan ikke helt se hvor den skal ind i rutinen, for jeg ved godt den ikke må bruges med min salicylsyre?
  Jeg har lagt den i køleskabet, da der står den skal opbevares køligt, men ved ikke om det er for koldt.
  Hvor opbevarer du den?
  Rigtig god weekend.
  Vh. Cecilia

  15/04/2016
 • Randi

  Hej Anette,
  Jeg tillader mig lige at rykke for et svar på et spørgsmål, som måske passer bedre ind i dette indlæg. Jeg er i tvivl om, hvor lang tid af gangen, man skal bruge frugtsyre om natten, og hvor lange perioder man skal holde pause. Jeg har lige nu kombineret Ole Henriksens AHA og Environs salicylsyre i ca. 2 mdr. Jeg har ikke kunnet læse mig til det i Superhud udover, at du anbefaler, at man nok holder pause om sommeren. Men hvad med resten af året?

  15/04/2016
 • Karina

  Kære Anette. Jeg gør alt det du skriver og er meget tilfreds. Vaskeklud, fugtspray fra Rønsbøl, serum paradoxe og olie om dagen inden triology dagcreme. Om aftenen vasker jeg i ph formular EXPO, ruller og bruger Ole Henriksens frugtsyre. Hvilken creme anbefaler du som afslutning efter frugtsyre og kan jeg kombinere environ cremen, vi fik med beautyspace pakken med frugtsyren?
  Jeg har også lidt en udfordring med mine øjne, som trænger til en ordentlig tur da huden både er mørk, og små poser, da mine børn ikke lader mig få min skønhedssøvn. kan jeg supplere med noget?

  15/04/2016