Om at tage munden for fuld

Aesop2

Apropos dagens overskrift, så tror jeg nok, at der kom reaktioner i går. Apotekerne vil gerne have selvbruner på hylderne. Men åbenbart ikke.

Og så til noget helt andet. For måske har du allerede bemærket, at læbepleje i øjeblikket buldrer frem som specialistområde med løsninger, der minder om hjemmespa til munden. Og det betyder, at der også kommer meget fint tandpasta. Ofte vanvittigt dyrt. Men jeg har noget med tandpasta. Som andre har det med duftlys, body shampoo, sæber og…

Fra snakken om aktivt kul, så er der også sort tandpasta. Og ikke mindst dem, der mener, at kul i tandpasta kan blege tænderne. Det er nu nok at tage munden for fuld, men at aktivt kul til gengæld både virker lugtfjernende og antibakteriel, er jeg med på.

Helt pjattet er jeg med Aesops nye tandpasta, som egentlig er så pæn, at den kan stå til pynt. Og igen, helt urimelig dyr (90 kr.). Til gengæld har jeg aldrig haft så holdbar en frisk smag i munden. Uden at den er krads på måden, hvor man er nødt til at tage luft ind.

SNUP TANDBØRSTEN: Og så til noget, mange måske ikke anede, de manglede: Et tandbørste-abonnement. Big smile. Men altså et rent fint projekt, hvis du kigger med her.

borster

28/06/2017
Apotekets ærgerlige udsmidning
Jeg forstår ikke den her beslutning. Men måske er det bare mig.
30/06/2017
VIND fugt & beskyttelse
Ferieklar fugt & beskyttelse til de heldige

Kommentarer

 • helle

  Hej Annette
  Hvis du kontakter tandlægehøjskolens
  afdeling for cariologi kan du få en masse viden omkring fluor og caries.

  KH Helle

  01/07/2017
 • @ Sanne, ja den er fin, den børste.

  @ Karoline, Hold nu op…ja, 2011. Det var på STAY. Det var første gang vi mødtes live.

  @ Nanna, jeg er bestemt heller ikke anti-flour typen. Man må skifte lidt.

  @ Tonnya, Sisley har netop været i juniboxen med mascara godt nok.

  @ Helle, jeg har ikke set videnskabelig dokumentation på, at flour er en daglig nødvendighed? Men måske har du den, og kan dele?

  @ Pernille Sparsø, åhhh ja, blister…de er ikke sjove. Er også glad for Zendium.

  @ Anette J, der er nogle nye studier på det i øvrigt…i forhold til om udvindingen er fra kokos, som vist også har sine modstandere. Det er på min to-investigate-liste.

  @ Pernille S, jeg skal nok dele dem snart.

  Stor hilsen Anette

  01/07/2017
 • Pernille S

  Det med læbepleje der byder på mere end bare at indeholde fedtstoffer har jeg ikke set så meget til, andet end nogle få dyre, dyre produkter.. Gad nemlig godt at der er mere, og til overkommelige priser..

  30/06/2017
 • Anette J

  Jeg kom til at læse noget af det med småt (ingredienslister) på Aesops produkter, og jeg må sige, at jeg blev slemt overrasket – al den hype og så er der fx SLS i deres sæber.

  29/06/2017
 • Pernille Sparsø

  Vil for intet i verden bytte min Zendium tandpasta ud med andre mærker. Bevisligt forebyggende mod blister i munden. Men gad godt indpakningen var lige så smuk som Aesops 😉

  29/06/2017
 • helle

  Hej Annette
  Det kan godt være at tandpastaen dufter godt og føles god. Men den kan absolut ikke anbefales fordi den ikke indeholder fluor som man med sikkerhed ved forebygger huller i tænderne.Så ud med den.

  KH Helle

  29/06/2017
 • Tonnya

  Jeg bruger Forever Bright fra Forever Living Products. Og nej ! Jeg er ikke forhandler
  Kan ikke li’ alm tandpasta.

  Og så noget helt andet,
  Jeg savner savner savner en månedens Beautybox med Sisley ❤️

  29/06/2017
 • Nanna

  Den er fin at se på. Og sikkert en dejlig frisk ånde man kan få af den. Men endnu en tandpasta uden fluor, som er med til at forebygge huller i tænderne!!

  29/06/2017
 • Den er godt nok fin! 🙂 Marvis er også ekstremt populært efterhånden – sammen med tandbørste fra ‘forét’…

  Det er sjovt, at kul er så moderne ‘igen’. Jeg husker til BS live i 2011 at der var kulstænger i vandet 😉

  //K

  29/06/2017
 • Ja, den ville pynte på hylden, men jeg vil altså føle mig dum, hvis jeg gav SÅ meget for tandpasta. Jeg er til gengæld helt vild med bambustandbørsten. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  29/06/2017