19/02/2016
To ting, vi har talt for lidt om. ALT for lidt
23/02/2016
Hvem kan stå for den her?

Kommentarer

 • Maja

  Hej Anette
  Mange tak for svar 🙂 er der forslag i bogen til konkrete produkter der ville være smarte at købe? Fordi jeg synes ikke Matas ekspedienter er til meget hjælp når man skal finde cremer med specifikke krav..
  Mange hilsener Maja

  29/02/2016
 • Karolina

  Hej,

  et hurtigt spørgsmål ang. Bioeffect Day Serum – nu ved jeg godt, man kan bruge frugtsyre inden man smører Bioeffect på. Kan man også bruge produkter med salicylsyre, såsom det fra Danish Skin Care? Jeg kan ikke så godt bruge det om aftenen, da jeg bruger dermalogicas a-vitamin creme.

  24/02/2016
 • Jette Sørensen

  Hej
  Du virker simpelthen så troværdig og jeg synes det er så svært at finde rundt i hudpleje junglen.
  Hvad vil du anbefale til en skitur i påsken i Frankrig.
  Det er til min 20 årig datter der har sart hud og stadig får udbrud af bumser men vi har fået at vide hun er fedtet i midterpartiet og tør på kinderne.
  Hilsen Jette

  23/02/2016
 • @ Tina Clausen – Åhh, lidt en fejl at den gamle video er uploadet – det er et par år siden og jeg har hverken numre eller navne mere. Beklager meget.

  @ Maja – I bogen SUPHERHUD har jeg et helt kapitel om sart hud. Vil du ikke læse det først, og så kan vi skrives ved efterfølgende (bogen kan købes el. lånes på biblioteket).

  @ Rie Dyrnes – Det er svært at afgøre 100 pct. Det er retinol (altså den stærkere variant) i dermalogicas, men til gengæld er A-vitamin estrene i BP ekstremt stabile og ikke skrøbelige, og der er flere slags af dem – hvilket vil sige flere indgange til huden.

  @ Mormormedstiletter – nej, det synes jeg ikke ;o)

  @ Nanna – 1000 tak.

  @ Helle, Mette, Sanne – Tak som i 1000 tak. I er søde.

  @ Carina – Søde menneske. Tak. Der er jo altså også hjælp fra makeup her. Jeg kører typisk i 2 måneder og holder så en pause på fx. en måned, hvor jeg kører ren EGF. Jeg kan også køre nogle uger med frugtsyre toppet med EGF.

  @ Marie Lassen – Det kan du tro. Beauté Pacifiques 50ml booster koster ca. 400 kr. – det samme gør nogle af Environs A-vitamin produkter. Og jeg går på jagt og laver måske en dag et ‘A-vit på budget’-indlæg.

  @ Dorte – I LOVE IT. ‘Lukke ned’…huden er jo ikke nogen svamp, der sådan åbner og lukker sig. Tak for de pæne ord.

  Stor hilsen Anette

  23/02/2016
 • Dorte

  skøøøn film – TAK 🙂
  Jeg tænkte på, bruger du ikke skin tonic om aftenen også til at lukke huden efter du har renset/exfolieret?
  Tak for de gode video’er de er så dejligt pædagogiske uden at tale ned – perfekt 🙂
  Mvh Dorte

  23/02/2016
 • @ Lotte – Jeg er meget glad for Origins Plantscriptions nye michellar Water. Tror ikke den ødelægger håndklæder…men har ikke afprøvet.

  @ Malene GHK – Al hud har godt af A-vitamin, men vælg en såkaldt ester-variant, fx fra Environ (AVST linjen) eller Beauté Pacifique. Frugtsyrer er heller ikke noget, man hverken er for ung eller for gammel til. Bare hold øje med om din hud bliver bedre…og jo ikke irriteret. Og gå altid langsomt frem.

  @ Viola – 1000 tak for dit gode indspark.

  @ Line L – Så handler det om at stoppe og bare sørge for fugtmætning (hyaluron, glycering), beroligelse (alt fra svampe til aloe og mælkesyrebakterier) og fugtforsegling, altså gode fedtstoffer. Har du læst SUPERHUD ?

  @ Trine – Jeg synes denne her er god, og jeg har set den hos Helle Thorup: http://www.murad.com/oil-free-sunblock-30spf/

  @ Josefine – Personligt gør jeg det to gange om ugen, men det er individuelt, hvor meget man kan tåle. Manden bag Environ ex. gør det dagligt.

  @ Lise-Lotte – Det er en ansigtscreme fra Grown A. Du kan enten forsegle med olie og så toppe med dagcreme, eller du kan blade lidt olie i din creme eller du af afslutte med en anelse olie. Det er et temperament spm.

  @ Anette S – Har lagt et link i den lille tekst. Kan du finde det?

  Stor hilsen Anette

  23/02/2016
 • Marie Lassen

  Hej Anette
  Kunne du lokkes til at afsløre, om der måske findes nogle lidt mere lavtlønsvenlige a-vitaminiske alternativer til dem, du ellers anbefaler? Jeg ville gerne hoppe på a-bølgen, men synes ikke lige, mit regneark kan tåle mosten

  22/02/2016
 • Carina

  Fantastisk video!!!!!!!!!
  Du er så hamrende pædagogisk, konkret, dygtig og SMUK! Tak 🙂
  Hvor længe kører du dén aftenrutine med frygtsyre og a-vit? Jeg synes før du har skrevet noget med 2 måneder, men synes også du har skrevet noget om hver 2. dag (og hver 2.dag med bioeffect). Hvordan er det bedst at lægge ud + trappe op. (og jaja, skal nok se at få købt det dér zoomspejl :-)) Glæder mig allerede til flere videoer!

  22/02/2016
 • Helle Rick

  Jeg er altså helt vild med de her videoer.
  Jeg læner mig tilbage, lytter, ser og er fuldstændig nærværende og ikke til at komme i kontakt med før du er færdig 🙂
  Jeg tilslutter mig hvert et ord Helene har skrevet 🙂

  22/02/2016
 • Mette S

  Jeg er også fan ♡☆♡

  22/02/2016
 • Super go’ video. Jeg er meget visuel, så nu kan jeg måske huske det. 🙂

  22/02/2016
 • Du er jo bare så god foran et kamera Anette! Er ret vild med det her koncept… Smutter straks ind på YouTube og ser nogle flere videoer 🙂

  22/02/2016
 • Shit, nogle gange er det et helt kemi laboratorium, der startes op, ikke:-)

  22/02/2016
 • Rie Dyrnes

  Glemte da lige at sige at det er så super fint med de små film :O)

  22/02/2016
 • Rie Dyrnes

  Er a vitamin fra Dermalogica kraftigere end A boost fra BP??

  22/02/2016
 • Maja

  Hej Anette!
  Jeg synes virkelig det er svært at finde ud af, hvad der er bedst at bruge til min hud da jeg blusser op i ansigtet, og i det hele taget har meget sart hud.. jeg tør næsten ikke købe nogle produkter, fordi jeg har prøvet 1000 ting, hvor det enten har været ubehageligt at bruge eller simpelthen ikke har haft nogen effekt..
  Har du nogle råd til, hvad man kan bruge i stedet for de produkter du viser i den video, hvis man har sart hud som ofte blusser op? Hvad er det mest optimale du kender til af produkter som ville kunne afhjælpe rødme, tørhed og urenheder?
  Mange tak for inspiration og gode oplæg hver dag!

  22/02/2016
 • Tina Clausen

  Hej Annette

  Kan jeg få dig til at skrive, hvad det er for noget makeup der bliver vist på youtubefilmen Beautyspace og Kenneth Adelhardt viser makeuotips. Jeg kan se, det ene er fra Lauran Mercier, men ikke hvad det nærmere hedder, så siger han noget om to matte skygger fra Face, men ikke farvernes navne. Der er også noget i en æske (satin) hvilket mærke og farve er det?
  På forhånd tak .

  Mvh Tina

  22/02/2016
 • Anette S.

  så vidt jeg kan se er frugtsyren fra noget der hedder Vie-collection. hvor får man fat i det?

  22/02/2016
 • @ Helene – DU er hyret som min PR-agent. Hvornår kan du begynde ??? TAK for alle ordene.

  Kærligst Anette

  22/02/2016
 • HeLene

  Sådan! Skøn video!!!

  Altså A, du skriver jo fantastisk godt (og underholdende), men live, altså, det er jo bare fabulous girl. Fan-tas-tisk. Dette video-link vandrer videre i venkredsen, det ser jeg til!

  Du gør det så godt! *thumbs op* for hele presentationen; stemme, nærvær, glimt i øjet, perfekt pædagogik og så er det hele bare smukt, bagrunden, blusen, håret og huden, ja, huden, det må jeg sige to gange ik?

  Hvis man ikke ville pleje sin hud før, så vil man det nu!

  22/02/2016
 • Jeg kan ikke finde frugtsyren fra grow alcehmist på dit link, hvad hedder den ?
  Jeg troede rækkefølgen var mist, serum, olie og dagcreme Men det rigtige er så olie oven på dagcreme ? ?
  Tak for video

  22/02/2016
 • Josefine Rustad

  Hej Anette.
  Tak for gode tips!
  Hvor mange gange om ugen vil du anbefale at man “ruller”?
  Mvh Josefine

  22/02/2016
 • Trine Svendsen

  Hej Anette!
  Rigtig fin film 🙂 Leder stadig efter den rigtig gode dagcreme med både solfaktor og hudplejende ingredienser til en kombineret hud. Syntes at fx caudalies er for fed for mig i t-zonen og den fra Trilogy du anbefalede forleden generelt er alt for fed til mig, Vil gerne have en ikke-klistret overflade inden jeg lægger mineralpudder på. Beauty Pacific har en lækker oliefri dagcreme, men den er jo uden solfaktor og det er vel no-go?
  Hilsen Trine

  22/02/2016
 • Hej Malene.

  Jeg er 26 og bruger samme rutine. Min hud er blevet SÅ pæn efterhånden. Jeg har en kombineret hud og lidt acne og min hud er blevet meget pænere med denne rutine. Jeg har været igang med A-vit og frugtsyre i 2 måneder.
  Vaskekluden og Rønsbøls spray har jeg brugt i et par år og de har gjort underværker også 🙂

  Knus

  22/02/2016
 • Line L

  Super fin film….hvad nu hvis man i sin iver for at være den bedste udgave af sig selv har fået for meget a vitamin og frugtsyre og huden føles stram og tør ? Hvad kan lindre her ??

  22/02/2016
 • Malene GHK

  Hej Anette. Tusind tak for den fine video. Ville du foreslå at anvende samme rutine til en 25 årigs hud eller er det at skyde over målet?

  Tak for en dejlig blog

  – Malene

  22/02/2016
 • Lotte

  Lidt udenfor emne, men Kære Anette har du et tip til en god øjenmakeupfjerner? Har brugt Bioderma i mange år, og er vanvittig glad for den, men nu orker jeg ikke flere ødelagte håndklæder med affarvede pletter.

  22/02/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.