fbpx

Vær forberedt på den her trend

sephoraface

Vi kender dem. Og løfter også blikket, når store navne er koblet på noget, der skal fange vores interesse. Eksempelvis gav det Estée Lauder en portion ekstra coolness, da Victoria Beckham blandede sig i en makeuplancering i efteråret. Det er også spændende, når Cate Blanchett åbner munden. Og Helena Christensen. Balancekunsten er, at de dødpine skal have noget på hjerte og/eller give os en personlig bid i en tid, hvor der også anes metaltræthed (læs: Kardashian-fatique.)

Alt sammen noget, der nu for alvor baner vej for hæren af såkaldte mikro-influenter, som eksempelvis Origins i USA lige nu dyrker i stor stil. I stedet for at male med bred pensel og hooke op med dem med en million følgere, er det personer med måske 50 k, 20 k, 15 k eller 200 følgere, der er interessante. Kvinder, der er alt fra data-kloge til skater-gale eller danseglade. Personer, der hver især er stærke i deres egen subkultur (tjek hashtaget #myperfectworld)

JAMEN HVORFOR er det interessant overhovedet? Fordi de sandsynligvis går dybere under huden på dig. Via Instagram, FB eller andre steder. Ved at vække følelser. Og følelser skaber handling. I modsætninger til rationaler, der bare ender i kedelige konklusioner á la ’det her vaskepulver vasker 40 gange bedre end blabla’.

Og derfor er tendenser og bevægelser altid interessante. Fordi vi bliver lidt klogere på os selv. Og på hinanden.

DEN BEDSTE FØR-FEST MASKE: Jeg ved, du ved, at masker hitter big time. Blandt de dygtige hører Dr. Jart+, som ligefrem har lavet en maskebog. Med masker. Ikke om masker. Blandt de seneste hører Rubber Mask Firming Lover. Gode beroligende, kølende og fugtmættende ingredienser, der gør sig så godt inden en festmakeup.

28/03/2017
Svar til lægen, der anbefaler Botox og sæbe
Det er hamrende let at blive forvirret. Men lige så let at få styr...
30/03/2017
Få 10 gange mere ud af din hudpleje
Måske kender du allerede de ingredienser, der forstærker hinanden. Ellers får du dem her....

Kommentarer

 • Julie Kudsk

  Hej Anette 🙂
  Rigtig god blog!

  Hvad gør man hvis jeg i panden får nogle små knopper (ligner lidt hudorme) Bliver ikke til bumser men man kan tydeligt se dem hvis man står i direkte sollys?
  Jeg ser frem til at høre fra dig

  02/04/2017
 • @ Leahsephira – Hvilken rubber mask har du prøvet?

  @ Pernille S – Relationer IS THE WORD

  @ Louise – Du kan også booke den online på biblioteket, eller klikke den hjem fra en boghandler: https://www.bog-ide.dk/krop-og-sind/krop-og-sind,-div/anette-kristine-poulsen/saadan-faar-du-superhud/p-349995/#!349996 – jeg ville også overveje et niacinamid produkt, ex Rønsbøls mist eller Niacinamid serum fra The Ordinary.

  @ Carina Aagaard – 1000 tak for dine gode indspark.

  @ Charlotte – Nej, hvor frækt.

  Stor hilsen Anette

  31/03/2017
 • charlotte

  Hej skønne Anette,

  Jeg har netop været på biblioteket og endelig fik jeg fat på din bog. Har kastet mig i sofaen med varme fra pejsen og glæder mig sååå meget til at læse i din bog med råd om Rosacea.

  Og hvad sker der så…side 133-144 er nænsomt klippet ud af bogen…

  29/03/2017
 • @Louise
  Nu er jeg ikke Anette, men du får lige et godt råd fra mig:-)
  Til rød og sart hud er pHformulas SOS olie sammen med B3 vitamin cremen, hvor der er skruet godt op for niacinamiden, fantastisk.
  Mvh Carina

  29/03/2017
 • Louise

  Kære Anette
  Jeg har virkelig brug for et godt råd/anbefaling. Jeg har prøvet at tage på biblioteket mange gange for at låne din bog. Men den er altid lånt af andre.
  Jeg mangler en serum/creme som kan dulme min sarte og rødme hud. Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige, men intet hjælper.
  For tiden bruger jeg rens Toilene fra La Rossay Possay, fugt most replenshing hydrater fra Ling, Nilens jord fugtserum, dagcreme Toileraine Ultra fra La Rossay Possay og spf.
  Det hjælper ikke nok men de irriterer heller ikke min hud mere.
  Hvad mangler jeg?

  29/03/2017
 • Pernille Sparsø

  Det er lidt ligesom store supermarkeder contra den lille specialbutik. Vi vi gerne tages hånd om, og få en personlig serviceminded betjening… En blog kan dog i og for sig godt have mange følgere, så længe du føler du ikke drukner i mængden. Relationer er godt!

  29/03/2017
 • Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om rubber mask trenden. Men jeg er ret glad for sheet masks ihvertfald!
  Kan ret godt lide at det er blevet bredt at bruge mikro-influenter 🙂

  29/03/2017