Stadig den bedste deodorant

39453317

For mig står verden altid en smule stille, når snakken falder på mælkesyrebakterier. For jeg tror ikke bare på, at de leverer for den ro, vi har så hårdt brug for i hele systemet, inkl. huden. Jeg tror, der er endnu mere at hente også når det gælder hudforbedring. Konkret ved vi, at de optager pladsen for de ballademagere, der kan give irritation i huden. Måske husker du professor og hudlæge Christian Grønhøjs ord her, eller hvad med hende, der har fyldt en hel bog med budskabet?

Også hurra for dem, der har gjort det til deres livssag at specialisere sig i de fredsmæglende mælkesyrebakterier på hudplejefronten. Sådan en person er både Trevor og Claire.

Så. Deodoranten fra probiotika-glade Aurelia hører stadig til blandt mine absolutte favoritter. Det var den, der lagde England ned. Måske tænker du, om ikke det er underligt med en krukke frem for en rulle? Tjoo. Det var det faktisk de første to dage, men nu tænker jeg ikke over det mere.

@beautyspace på INSTAGRAM 

03/10/2018
Hold din hud væk fra A-vitamin-mobberne
A-vitamin for begyndere
08/10/2018
Få styr på effekten af øjencreme #1
Også selv om det giver mig uvenner

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anna, undskyld. Du har fuldstændig ret i at konsistensen er blevet federe. Faktisk er konsistensen (underligt nok) tyndere når det gælder den til DRY SKIN og den, der hedder ANTI-AGE, hvorimod den til kombineret hud er lidt kraftigere. De suser alle tre meget hurtigt ind, så det er en lille ændring i formuleringen, der gør det. Effekten er der ikke pillet ved i forhold til indhold.

  @ Sanne Larsen, send mig endelig en mail på open-mind@mail.dk, hvis du har spørgsmål i forhold til Beautyspace shoppen og evt. køb. Så løser vi det med det samme.

  @ Charlotte, jeg laver en budget-guide indenfor de næste par dage. Så god timing.

  Stor hilsen Anette

  08/10/2018
 • Charlotte

  Hej Anette,

  Jeg leder efter en god og budgetvenlig hudpleje serie. Jeg har efterhånden prøvet et par stykker som jeg dog ikke synes har givet mig det resultat jeg ønsker – herunder neutral, clinique, kiehl’s og Rudolf Care.

  Jeg har en tør og let sensitiv hud. Jeg har lidt store pore over næsen og kinder, og så har jeg ret mange milier.
  Er der en hudpleje serie du kan anbefale?

  Vh Charlotte

  08/10/2018
 • Sanne larsen

  Hej Annette. Jeg købte ikke oktoberboksen denne gang men den ekstra boks med din bog som kom lidt senere… Nu undrer jeg mig meget over at jeg absolut intet har hørt. Har hverken fået kvittering for købet, bekræftigelse på at den er på vej, intet? Mvh. Sanne

  08/10/2018
 • Anna

  Søde Anette, den 25/9 skrev du at jeg skulle hænge på og at du ville vende tilbage til mit spørgsmål om den nye dry skin serum fra Nilens Jord. Jeg tillader mig lige at høre om du har glemt det midt i alle spørgsmålene eller om det er mig der har overset dit svar?

  07/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maria L, tak fordi du deler din erfaring.

  @ Karina O, det er også lykkedes mig.

  @ Ulla C, ellers skriv til mig på open-mind@mail.dk. Måske er det lykkedes for dig i mellemtiden?

  @ Christina, kun online.

  @ Pernille, stor tak for dit indspark.

  @ Kristine G, det er den ikke (og indholdet er jo en hemmelighed). Alle er sendt ud, inkl. din.

  Stor hilsen Anette

  06/10/2018
 • Kristine Gustavsen

  Er denne en del af surprise bogen, som jeg har bestilt (og i øvrigt ikke fået en bekræftelse på!?!)?

  05/10/2018
 • Pernille

  Til Julie – vedr. isotretionbehandling. Min søn er også i behandling og bruger produkter fra Avéne, specielt rettet mod hud i denne behandling. Det virker rigtig fint.

  05/10/2018
 • Christina

  Dur koden kun på shoppen el kan man benytte den i butikken

  05/10/2018
 • Ulla Christiansen

  Jeg kan heller ikke få koden til at virke ved køb af deo. Prøver at kontakte kundeservice.

  05/10/2018
 • Karina Orup

  Hej Alle

  Rabatkoden virker også på deodoranten, har lige prøvet 🙂

  God weekend til ALLE.

  05/10/2018
 • Maria L

  Koden duer ikke hvis man køber deodoranten, fordi den er nedsat for goodie kunder hos Magasin. Magasins hjemmeside kan ikke håndtere forskellige rabatter på samme tid. Det har jeg selv erfaring med fra tidligere. Det løste jeg ved, at jeg af kundeservice blev opfordret til at gennemføre købet, og skrive til dem bagefter om at få rabatten (kan ikke huske om rabatten bare blev returneret på kontoen, eller om det blev den rigtige pris i sidste ende der blev trukket på dankortet). Derfor, tak kontakt til Magasins kundeservice først. De er meget flinke til at svare og er hurtige

  05/10/2018
 • @ Bente H, jeg har selv benyttet muligheden, og det virker skam. Du bliver spurgt ‘har du en kampagnekode’, og der skriver du SUPERHUD og voila.

  Stor hilsen Anette

  05/10/2018
 • Bente H

  Hvor købes den. Koden gælder ikke på magasin.

  05/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julie, tak for din kommentar herinde. Har du læst SUPERHUD? Den kan lånes gratis på biblioteket eller købes her på bloggen.

  @ Heidi, 1000 tak fordi du deler din erfaring. Det er jeg rigtigt glad for. Personligt har jeg det stramt med at stoppe svedproduktionen.

  @ Elisa, Også den ja.

  Stor hilsen Anette

  05/10/2018
 • Elisa

  Når nu du skriver at man får en deodorant med, ved købt af et hvilket som helst Aurelia-produkt – gælder det så også ved køb af deodoranten?

  05/10/2018
 • Heidi Hersom

  Jeg har prøvet deodoranten, og kunne IKKE lide den. Den tager svedlugt, ja. Men den tager ikke svedproduktionen, så man får store våde plamager under armene. Derudover har den en meget gennemtrængende kraftig duft, en blanding mellem eucalyptus og urte the, så kraftig at den overdøvede min parfume. Så ikke alle synes dette er verdens syvende vidunder!

  05/10/2018
 • Julie

  Jeg vil så gerne prøve den deodorant, men er faktisk bange for om den nu også virker.. Efter mange år hvor kun Vichy’s og Boitherm’s antiperspirant har virket, så bliver jeg altså nervøs ved tanken om en urte-smøre af den dér helt særligt lækre slags 🙂 ønsker mig at den vil virke!

  Et spørgsmål vedrørende hud i medicinsk acne-behandling; Jeg er SÅDAN i vildrede over, hvilke hudplejeprodukter jeg tør kaste mig over…

  Apoteket anbefaler DUCRAY’s Keracnyl Repair serie (som indeholder mineralsk olie helt øverst på ingredienslisten efterfulgt af vand og glycerin!)..
  I mine ører lyder det ganske farligt!

  Hudlægen anbefaler et andet fransk apotekermærke, der indeholder parfume….

  Jeg bliver ved med at slå ud på hage og kæbeparti, har jo brug for noget god beroligende pleje – både rens, mist og smørelse.

  What to do? Og skal jeg ikke allerhelst holde mig på lang lang afstand fra mineralske olier?

  Jeg har Purely Professionals skum-rens OG deres fugt-maske som jeg sover med.. Men altså, er der ikke mere jeg kan gøre? Eller bedre? Gerne parfumefrit, skånsomt og nok også uden mineralske olier?

  Gode råd til hud i isotretinoin-behandling søges!

  Fredagssolhilsen og rigtig god weekend fra en bekymret og ret ømskindet 🙂

  05/10/2018