Aurelia deodorant

Deodoranten, som lagde England ned

03

Okay okay, tænkte jeg om de overvældende internationale reaktioner på Aurealias cremepudrede deodorant, der er baseret på beroligende mælkesyrebakterier, opsugende ler og en ligefrem besnærende duftpåvirkning fra æteriske olier (pebermynte, tea tree og eukalyptus). Dertil fri for aluminium, som mange ønsker at være foruden.

Men holder den cocktail vitterlig svedlugt væk?

Noget tyder på det. For kender du det med at have en kjole eller bluse, hvor det – uanset hvor meget den bliver vasket, luftet eller rodanoleret – altid ender med, at man kan lugte sig selv? Jeg gør. Og tit er det jo tøj, man er glad for.

Som min sorte kjole her.

Så jeg prøvede i aftes, under et halvhedt foredrag sammen med 100 kvinder, om deodoranten ville bestå.

Det gjorde den. Ligesom den netop har bestået en af mine gode chefers hårde prøve. Hun måtte droppe en ellers elsket øko-deodorant, som ikke kunne klare varmens mange kilometer på cykel til og fra arbejde.

Der er sat ord som delikat, virkelig godt duftende, nærmest appetitligt og holdbar på Aurelias deodorant, og jeg er enig.

Så ingen minusser?

Jo. For mig er det besværligt at skulle bruge fingrene til at smøre en deodorant på. Og så er den heller ikke helt billig. Til gengæld vejer fordelene tungt.

PS: Og her er grunden til, at England løb tør for den deodorant.

31/05/2017
Større øjne med sommerens varmeste farve
Det tager to sekunder at se mere vågen ud. Og nej, vi taler ikke...
02/06/2017
Godt benarbejde
Hent løsningen til tørre ben i køkkenet

Kommentarer

 • @ Dahl – Jeg har skrevet om mærket bl.a her: https://beautyspace.dk/dig-hader-camping/ og her: https://beautyspace.dk/pak-saa-passer/

  @ Christina Hansen – åh, hvor er jeg glad for at få din erfaring med også. Du har helt ret, den tørre nemlig hurtigt. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan den fungerer i nærkontakt med tøj (du ved, hvis man har taget deodorant på og trækker en mørk kjole eller bluse over hovedet, så kan mange deodoranter sidde så eftertrykkeligt fast på tøjet i striber). Lad mig vide, hvis du gør dig andre erfaringer.

  @ Jette Olsen – Stor tak. Vil læse mere om den.

  @ Mette K. Eriksen – Uha, det med olien lyder da heller ikke nemt. Hvis du vælger den her, så lad mig vide, hvad du synes.

  @ Sanne – Tak fordi du deler.

  @ Dorthe – Ja, den er fin. Man skal bare passe på ikke at forveksle den med en natcreme.

  @ Signet – Jeg kan være helt ærlig og sige, at det ikke lige er det, der ligger højest på min prioritetsliste. Men tak for ønske.

  @ Anna Skyggebjerg – du overdriver, men jeg elsker det. Tak.

  @ Zarah – jordbær og roser, ha.

  @ Birgitte B – der er så mange æteriske olier i, at ikke en eneste bakterie vil have en chance.

  Stor hilsen Anette

  01/06/2017
 • Jette olsen
  01/06/2017
 • Mette K. Eriksen

  Jeg har været hele vejen gennem deo junglen og tilbage igen… altså vel og mærke deodoranter uden aluminium. Der er virkelig mange dårlige imellem… eller også sveder jeg bare mere end gennemsnittet. Har også prøvet den hjemmelavede version med kokosolie, som måske i første omgang virkede ok på lugten, men var ret uhandy især når det blev varmt og olien flydende. Den eneste jeg har prøvet, som har været virkelig god og effektiv er fra Real Purity, fåes i Magasin. Men det er jo altid rart med lidt afveksling, så tror jeg skal prøve omtalte næste gang, jeg løber tør.

  01/06/2017
 • Christina Hansen

  De svedperler
  De er meget oppe i tiden..

  Lise har også haft indlæg om deo’er ovre på Beautyblog og i den forbindelse anbefalede hun mig denne.
  Den har godt nok fået megen ros med på vejen, nu hvor de to mest seriøse bloggere i Dk også har sagt god for den.

  Jeg fik den købt i går og den skal bestå sin prøve i dag. Indtil videre går det fint, tørt og lugtefrit.
  Konsistensen er sjov og speciel med den cream-to-powder form. Dejligt, at man ikke skal vente en evighed på, at den tørrer ind. Det er da et kæmpe plus.
  Der kunne måske godt lige have fulgt en spatel med i æsken, men det går nok.
  Med hensyn til holdbarheden kan den jo sættes i køleskab for at forlænge denne.

  01/06/2017
 • Dahl

  Hey Anette!

  Har du en holdning Mario Badescu? Det trender, folk er glade – men du har intet skrevet om dem. Kan se at deres produkter indeholder meget af det du fremhæver.

  01/06/2017
 • Kender den ikke, men du har ret, prisen er noget pebret. Jeg har en opskrift på hjemmelavet deo, som koster næsten ingenting og som er supergo’:
  3 skefulde kokosolie
  1 skefuld natron

  Røres godt sammen, opbevares i en cremekrukke. Jeg har lavet en del og foræret væk, og alle har været begejstrede. Prøv det.
  Rigtig go’ dag, smukke.

  01/06/2017
 • Dorthe

  Ej okay, virkelig spændende produkt ellers. Og sjældent har jeg set så fin en deodorant – dét vejer jo virkelig også højt. Den skal jeg da vist prøve. 🙂

  01/06/2017
 • SigneT

  Det kunne være ret fedt med et indlæg om deodoranter og facts om dem og aluminium. Og så tips til gode alternativer til de det indeholder aluminium.

  01/06/2017
 • Åh, som du dog ser smuk ud i den sorte kjole. Faktisk ser du smuk ud i alting.

  01/06/2017
 • Zarah D

  befriende at en lækker lady som dig fortæller det virkelige billede nemlig at vi ikke altid dufter af roser & jordbær – TAK

  01/06/2017
 • Prisen skræmmer mig ikke, hvis der er til ca. 6 mdr. som der står på vejledningen. Det er mere skræmmende, at man skal smøre det på med fingrene. Og hvad med bakterier, når det er en åben krukke?
  Den kunne godt være en mulighed, men må vist lige tjekke den ud irl først 🙂
  Kh. Birgitte

  01/06/2017