SKAL VI SES-datoer plus opmuntrende studie

 

InvitationMarienlyst1

Jeg er fuld af sommerfugleglade forventninger, for lige nu er der åbnet for hele fire foredragsdatoer med SUPERHUD i november:

26. NOVEMBER, Helsingør – hvor scenen er sat af Ecooking og Marienlyst. Billetterne er HER. Jeg har i dette minut fået at vide, at den 26/11 er udsolgt, så der vil efter al sandsynlighed blive et ekstra arrangement dagen efter, den 27/11.

07. NOVEMBER, Herning – hvor de inspirerende og dygtige mennesker fra hudplejeklinikken Witt slår dørene op. Billetterne er HER.

06. NOVEMBER, Fredericia – super sejt (og klogt) apotekter-team har åbnet for billetsalg HER.

STUDIE GIVER BAGHJUL TIL BOTOX: Bliv ikke sur. For du kender min holdning. En, som jo ikke ændrer det fjerneste ved, at jeg holder meget af en masse mennesker, der bliver fyldt op fra tå til top med alt muligt. De respekterer min holdning, ligesom jeg respekterer deres valg. Hvad der er interessant (uanset hvilket hold du er på), er de undersøgelser, der begynder at dukke på alternative metoder, der ligger ud over smørbar hudpleje. Her er bl.a. et eksempel på et interessant studie.

PS: TRÆT AF PIGMENT-PLETTER? Måske er guiden til download noget for dig.

43753656_959735054235079_8569353954826125312_n

 

28/10/2018
Kend din C-vitamin for mere glød
Vitaminet er en glow getter, som de siger i LA
31/10/2018
Hudlægens advarsel
Og et par skønheds-fænomener der kommer buldrende

Kommentarer

 • Heidi

  Tak for Super hyggeligt foredrag i Fredericia.☺️
  Jeg har et spørgsmål til navnet, på det produkt du brugte sammen med Vichy mineral 89 og lavede din “egen” serum.

  07/11/2018
 • Christina kragh

  Bruger revita lash i forvejen skulle bare tjekke om der var noget at spare haha

  31/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya, det er jo RET bemærkelsesværdigt. TAK fordi du deler din inspirerende erfaring.

  @ ZS, haha, der kommer du til at lede længe. Vi kan få en med forstand på det – en som vitterlig kan det – til at at demonstrere på små film. Det får jeg sat i gang.

  @ Lotte Munk, jo, jeg får fundet en ekspert og sætter et ‘filmhold’ på opgaven ;o)

  @ SS, kender det ikke, men hvorfor kaster du ikke din kærlighed på The Ordinary?

  @ Kristina Kragh, der er to, der virker, og det er Revitalash som du kan købe i 1 ml (og få syn for sagen) og M2. De andre er plejende uanset hvad de fortæller dig.

  Stor hilsen Anette

  31/10/2018
 • Christina kragh

  Hej Anette der er en masse forskellige øjn vippe serum der ude pt bla en der hedder xlash og swisch clical mener jeg de koster kun det halve af M2 og revitalash men er de lige så gode og sikre at bruge kh c

  30/10/2018
 • Ss

  Hej Anette

  Jeg faldt over mærket ‘Ivy Aia’ i Normal i dag og kunne se at der var niacinamide i deres Cleansing Mousse og Hyaluronic i deres tonic… Det er jo ikke det der gør det alene – men kan du anbefale det til en som mig på budget, som ellers har rutinen i orden med dyre serums og a-vitamincreme?

  https://www.normal.dk/maerker/ivy-aia/

  30/10/2018
 • Lotte Munk Andersen

  Jeg har også lånt bøger om ansigtsyoga, men der er sørme mange øvelser at vælge imellem. Anette, måske du kan lave et oplæg herinde med få øvelser, hvor man kommer hele vejen rundt:0)
  Min fys siger, at hun slet ikke er i tvivl om at man kan træne ansigtet ligesom kroppen.

  30/10/2018
 • ZS

  Ja – det er jo faktisk lidt underligt, at vi træner resten af kroppens muskler, men ikke dem i ansigtet. Jeg ser frem til gode træningsserier til ansigtsmusklerne her på bloggen :0)

  30/10/2018
 • Tanya

  Wow, ja! Mest opmuntrende nyt på den front længe! Jeg oplever også selv klar effekt af ansigtsyoga. Ikke mindst at jeg har aflært den dårlige vane med at rynke brynene, så 11-tallet er ikke nær så tydeligt mere. Det er der som fine linjer men er ikke spor dybt. Jeg arbejder p.t. på at mindske næse-læbe-folden (som jeg ikke kan huske hvad hedder på dansk!) ved netop at træne de øverste kindmuskler og udstrække folden selv. Det går langsomt, men den dårlige udvikling er stoppet for nu. Hep!

  30/10/2018