Stadig landets lækreste dame

emily

Lad mig bare gøre det kort: Jeg er kæmpefan af Emily, fordi hun altid inspirerer med sit ubesværede look, hyggedetaljer fra sit hjem og ikke mindst de fineste kager og boblende drinks. Altid på en måde så det fungerer som inspiration, fordi hun er så forbistret likeable. Typen, man gerne vil have som kollega, ven…nabo. Eller måske den farvemester, der peger i den gode retning, når det gælder nye neglelakker. I hvert fald har det seje menneske netop designet sin egen kollektion for Essie, og resultatet, som kan købes i Magasin og Matas, ser du her.

Emily kan noget med at prioriterer det store i det små og holde fast i vaner, der gør godt:

Hver dag når jeg vågner, tænker jeg på mindst én ting, der gør mig glad. Som regel noget der skal ske i løbet af dagen. Og det kan sagtens bare være min morgenkaffe eller en fin, ny neglelak jeg skal prøve. Jeg er ret nem at begejstre, og har nemt ved at se skønheden i de små, trivielle ting.”

Hun er selvfølgelig ikke alene om at indse, hvor meget gode vaner kan gøre, som eksempelvis:

 • Sarah, der fortalte mig, at hun aldrig spiste morgenmad, indtil hun en dag fandt ud at sætte indbydende på bordet aftenen forinden.
 • Birgitte, der tager en ekstra omgang tandbørstning, hvis lysten til en Sneakers melder sig (for ofte).
 • Vaskekluden….behøver jeg sige mere?
 • Den daglige løbetur. Godt nok på bare tre km, men en vane der gør, at jeg aldrig er i tvivl, om jeg skal af sted.
 • Min datter, der konsekvent sover med en gammel hyggelig sovemaske, og derfor kan falde i søvn alle steder. Hun skal bare hive den ned over øjnene, og hun er væk. Lidt som sutten, da hun var helt lille. 

VIL DU HAVE MERE AF Emily, så sker det her. Mere af Beautyspace sker her eller her.

BOOK’N BEAUTYBOX for august får du her.

16/08/2016
Guide til den bedste A-vitamin
18/08/2016
For dig, der vil noget mere

Kommentarer

 • @ Anette J – kan se, at du har fået svar fra en af de (mere) hurtige på bloggen.

  @ Bettina – Helt fin rækkefølge og ja, endelig SPF under VitaZing.

  Stor hilsen Anette

  19/08/2016
 • Anette J

  @ Lene. TAK!

  17/08/2016
 • Lene

  Hej Anette J!
  Du kan se alle farverne og en grundig gennemgang hos Emily på bloggen d. 12/8 ;))

  17/08/2016
 • Tanja Olesen

  Hej Anette. Tak for svar. Cremen er netop ankommet idag og glæder mig til at komme igang. 🙂 kh. Tanja

  17/08/2016
 • Betina Berg Holm Andersen

  Hej Anette
  Et spørgsmål ang. rækkefølge (som du sikkert har fået 1000 gange før).
  rens-mist-serum og dernæst bruger jeg origins vitazing tryllecreme som jeg er blevet meget glad for. Den har dog ikke nok spf synes jeg, så jeg vil gerne bruge solcreme også…skal den over eller under dagcremen fra origin (virker lidt forkert at smøre en creme ovenpå den farvede dagcreme).
  På forhånd tak 🙂

  17/08/2016
 • Anette J

  Hvad hedder den blå, den røde og rødebrune neglelak på det øverste billede? Jeg kan lide dem!

  17/08/2016
 • @Anette – JAH, det ville være rart, men det gør mig nu ikke så meget. Der er jo også andre varianter, man kan prøve. De orange i serien f.eks. 🙂
  Kh. Birgitte

  17/08/2016
 • @ Birgitte – Tak skal du have. Mon vi skal opfordre ham til at lave dem i en parfumefri variant? Stor hilsen Anette

  17/08/2016
 • Jeg læser slet ikke med hos Emily, men vil give det et forsøg 😉
  Sådan helt off topic, så fik jeg skrevet lidt om de der Ole Henriksen renseservietter lige her: http://www.birgitte-b.dk/2016/08/ferie-dullegrej.html
  Kh. Birgitte

  17/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanja, det forstår jeg ikke. De skulle for længst være sendt. Jeg tjekker op.

  Du kan sagtens bruge olien i et tyndt lag over – men cremen kan også bruges som din dagcreme, selvom den kræver SPF ovenpå.

  Stor hilsen Anette

  17/08/2016
 • Tanja Olesen

  Hej Anette. Er også trofast følger på emilys blog og du har helt ret . Hun er ikke som de andre og hun er en stor inspiration . Det er du bestemt også og her følger jeg også trofast. Jeg har lige et lille spørgsmål som jeg håber du kan svare på. 🙂 jeg er jo så heldig at jeg skal teste den nye Estee lauder creme og jeg venter i spænding. Jeg har jo min gode hybenkerne olie fra pai som jeg sædvanligvis bruger om aftenen efter rens og mist og så bare den. Den vil jeg dog helst ikke udelade her under testningen. Burde jeg ikke kunne bruge den under cremen stadig. ? Olien fungerer jo for mig også som en slags serum. Hvad tænker du ?

  17/08/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.