Kan vi dvæle et øjeblik ved Jamie Lee Curtis’ smalle læber?

Lyt til dagens artikel her:

 

Under en lysbehandling i sidste uge (som vi vender tilbage til) lød det sådan her fra sygeplejersken – en meget ligefrem og herlig behandler: ”Der kommer mange til os som gerne vil se friskere ud, men ikke på måden, hvor det ser lavet ud. Noget af det, de blandt andet får, er en smule diskret læbefylde, som giver et lidt mildere udseende. Det vil jeg også anbefale dig.”

Siger du det, tænkte jeg – og boblede over af grin indvendigt. Hvem vil overhovedet se mildere ud, tænkte jeg videre.

Hun var herlig, behandleren. Jeg ved godt selv, at jeg har Muppetshow-læber, og det er fint. At hun uopfordret ytrede sig var også fint, for jeg havde forinden spurgt om hendes ærlige mening på et andet område. Og når man, som hun, er møgcharmerende, så kan man slippe af sted med den slags.

To ting slog mig så mht. fillers:

Først et interview med plastikkirurg, Louise Vennegaard, som mener, vi er på vej væk fra at bruge fillers på grund af de nye oplysninger, der dukker op. Det viser sig, at fillers ikke bare forsvinder som hidtil antaget. Tværtimod tyder det på, at noget af dem ophobes. Så når folk kommer til genopfyldning, sker der med tiden en dominoeffekt med puffy faces som resultat. Det mener plastikkirurgen, og det mener også kosmetisk sygeplejerske Christian Holm Madsen. Læs eller lyt til kosmetisk læge dr. Gavin Chan, som deler sin uro her, ligesom skuespiller Courtney Cox er begyndt at lade sig interviewe om emnet.

Så en svælgen i Jamie Lee Curis. Hun er jo vidunderlig, som du sikkert har opdaget – ikke mindst i forhold til måden, hun tacklede sin Oscarsucces på … når hun taler, når hun stråler, så drømmer man kun om en ting. Jeg ved, at jeg gør, og det er at få hende til bords. Tænk en fest.

Hun oser af ro og selvironi. Hviler 500 procent i alt fra alder til udseende. Og det er så pokkers klædeligt – for hey, det er jo ikke fordi, hun ikke pynter sig. Det gør hun jo. Der er masser af glam, makeup og pailletter.

Jeg tror, og guderne skal vide jeg kan tage fejl, at der ville være forsinkelse på hendes ild, hendes vedkommende charme og tiltrækning, hvis der var mimikforstyrrende fillers inde i billedet. Den direkte afkodning ville være en anden. Men igen: Jeg kan tage fejl.

JEG ER IKKE TILHÆNGER AF at gøre ingenting. Eller …det er op til folk selv naturligvis. Selv gør jeg absolut ikke ingenting, men jeg er bekymret for fillers og har altid været det. Hvad mine to ’go to’-behandlinger er, kan vi godt tage, men lade os brede den mere ud. Lige nu er jeg nemlig ved at udspørge hudlægen om, hvad hun selv vælger. Det samme med hudterapeuten. Det samme med plastikkirurgen. Og den dermatologiske sygeplejerske. Jeg tror, du vil blive overrasket. Jeg blev. Så stay tuned.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO Simon Fals fra artikel i Børsen Weekend

19/03/2023
VIND A-vitamin & Bedre hud med årene
Bestseller-placeringen har jeg nemlig kun dig at takke for
23/03/2023
Glem alt om skønhedshemmeligheder
Lad i stedet det her enkle redskab blive udenadslære

Kommentarer

 • Mia

  Rigtig godt emne du tager op her Anette 🙂 Jeg har tænkt på det mange gange efter jeg fik restylane under øjnene for ca. 10 år siden. Jeg fik at vide det ville holde 6-12 måneder men mine mørke rander under øjnene er aldrig vendt tilbage igen efterfølgende altså er filleren aldrig helt forsvundet. Jeg er rigtig glad for jeg fik det gjort da det blev rigtig pænt men jeg er endnu mere lykkelig over jeg kun fik en behandling og ikke kom tilbage til en “opfyldning” som behandleren anbefalede efter et års tid. For som de også har fundet ud af forsvinder det altså ikke 100 procent igen og det ville jeg faktisk godt være blevet informeret om inden jeg fik behandlingen foretaget.

  24/03/2023
 • Kirsti

  Spændende emne, jeg har også altid været imod fillers. Jeg har rynker og mine læber er ikke mere hvad de har været, men fillers finder aldrig vejen ind i min hud. Er spændt på at høre/læse dine næste interview om emnet.

  23/03/2023
 • YB

  Håber du svarer på Birgittes spørgsmål omkring Fillerina…

  23/03/2023
 • Mette Sloth Eriksen

  Hende kunne jeg også godt tænke mig som borddame, hun er vittig og så ser hun faktisk for sin alder relativt naturlig ud 🥰 Fortjent Oscar hun fik sig der 👍🏻

  22/03/2023
 • Maj

  Hmm. Jeg synes her lugter voldsomt af ekkokammer.
  Hvad hvis “de unge mennesker” synes det ser fantastisk ud med manglende amorbue og næb? Der er givetvis forskellige opfattelser af skønhed indenfor forskellige aldre og socialklasser. O tempora o mores…

  Og ved vi at Curtis ikke har fået “lavet” noget? Og ville hun ikke være nøjagtig lige så sjov, skøn og ligefrem hvis hun havde? Kan man ikke hvile i sig selv hvis man har fået botox eller filler? Kan man hvile i sig selv hvis man går med mascara? Farver hår? Eller pukler løs på dobbelhagen med sin Gua sha?

  Jeg vil helst ikke forholde mig til hvorvidt filler forsvinder eller ej – det er ligesom en anden sag. Men jeg ser gerne at det belyses fra mere end en vinkel. Nogen må jo have udført en del kliniske forsøg inden det blev FDA godkendt og de gik i gang med at markedsføre deres produkt som værende ikke-permanent.

  22/03/2023
 • Kis

  Spændende læsning – ser frem til mere om emnet. I mit job møder jeg mange piger og unge kvinder. Meget lange kunstige vipper – de kan dog tages af igen – og stor mund, hvor den naturlige amourbue forsvinder helt. Mange af dem har tydeligt nok fået det gjort for forholdsvis få penge – uha hvor er det synd, og det kan jo ikke passe at sådan en behandling ikke kan have en effekt på den lange bane. Få det bedste ud af det vi har – et smil og en læbestift kan også noget.

  22/03/2023
 • Stine

  Sikke en teaser 🥳 – uha glæder mig til at læse …….

  22/03/2023
 • Anette W

  Jeg venter spændt på din opfølgning , for det er da spændende hvad der sker med de fillers vi putter i ansigtet.
  De er jo tydeligt at se hvad der sker, hvis man overdriver, men hvis man nu kun får ganske lidt, hvad så ?

  22/03/2023
 • Vibe

  Så enig med dit take på alder og forskønnelsesindustrien. Jeg ELSKER når kendte kvinder står frem som de nu ser ud. Javel man kan lire op med smykker, makeup osv/ men at man kan se alderen. Har du set Judi Dench for nylig. SMUK!

  22/03/2023
 • Karen

  Lyder spændende – og ja, er også BIG FAN a Jamie Lee Curtis, hun har bare altid være natulig, skøn og mega køn -WAUW

  22/03/2023
 • Jeannette

  Wow et dejligt opslag Annette. Jeg har lige fået lagt meget lidt filler ind i min overlæbe og er vældig glad for dette. Jeg fik gjort det på en klinik som er en af de større kæder. Jeg fik at vide, at det ville forsvinde om ca. 6 mdr. og skulle komme ind og få fyldt op.
  Nu ved jeg ikke rigtig om jeg gør det.
  Jeg venter spændt på at høre mere:-)

  22/03/2023
 • Tanya

  Herligt, jeg glæder mig til at høre mere! Jeg undrer mig også over påstanden om at filler forsvinder igen. Jeg fik lagt en ganske lille linje filler ind ved den indre del af de mørke rander under øjnene for godt tre år siden, og det er stadig synligt (ind i mellem på en ikke så klædelig måde, men det er vist kun mig selv der ser det).

  Så godt at du fastholder din skepsis og fortæller om den her! Jeg synes selv det er så synd for alle de unge kvinder der lader sig påvirke til at få lavet alt muligt ved deres ansigter, som de ikke kender langtidskonsekvenserne af. Og jeg vil meget hellere se tynde, naturligt smilende læber end de der forstørrede andenæb der ligesom hænger uden på ansigtet (i de grelleste tilfælde).

  22/03/2023
 • CharlotteK

  Stay tuned – yes, ma’m! Glæder mig til at læse mere om det!

  22/03/2023
 • Birgitte

  Wauv – det var noget af en cliffhanger!!
  Kombinationen af den indre og den ydre glød hos den vel voksne kvinde er en super ledestjerne.
  Jeg bare ELSKER dine blogs – kombinationen af saglighed, research og humor er vidunderlig!
  Spændende at fillers muligvis kan “vandre” – jeg ville ikke turde..
  Til gengæld fungerer Fillerina omkring læberne faktisk supergodt – men et udefra påført produkt vil vel maksimalt lagre
  sig i de yderste hudlag eller??
  I’ll stay tuned 🙂

  22/03/2023
  • Stina Ulstrøm

   Hej Birgitte må jeg være så fri at spørge, hvilken en af Fillerina’erne du ar brugt. Jeg blev absolut interesseret efter dit skriv og kiggede på produktet. Der er bare så mange forskellige at vælge imellem, at jeg godt vil høre om din erfaring med produktet/produkterne.
   Hilsen
   Stina

   23/03/2023
   • Birgitte

    Hej Stina!
    Jeg bruger den, der hedder Fillerina 12HA Densifying filler grade 4
    (Lips and Mouth Filler)
    Den skal bruges som kur et par gange om året – jeg har kun brugt halvdelen af min og er pt tilfreds – så bruger jeg nok resten om et par mdr

    Bh
    Birgitte

    24/03/2023
 • Linda Nedergaard

  Du har fuldstændig ret – Jamie Lee Curtis er skøn, og jeg elsker, at hun hviler så meget i sig selv og står ved sin alder på den – for mig i hvert fald – helt fantastiske måde. Og så er jeg “stay tuned” og venter i spænding på din opfølgning 🙂

  22/03/2023
 • Annemette Kiær

  Dejligt oplag i dag, Anette. Jamile Lee Curtis er så befriende ærlig i sin fremtoning – jeg er så vild med hende og det er også på grund af det.

  22/03/2023
 • Christina

  Hun er absolut en af de skønneste damer i den industri <3

  Muppet-show læber…….. Det er godt nok ikke dine læber jeg ser for mig, når jeg tænker Muppet-show læber 😉

  22/03/2023
 • Sanne

  Jeg er også stor fan af fru Curtis, som altid har været modig. Jeg husker stadig hendes ærlige forside for en del år siden, hvor hun viste det hele frem – deller og hængebryster, det hele. Håber hun fortsætter med at trække i en anden retning. Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  22/03/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.