Når en pro blander hurra-makeup

nars

På fredag bringer vi i Børsen Weekend en guide til de fem steder ude i byen, hvor du bedst bliver fest-makeuppet. Jeg har derfor været på  researchende road trip – og måske har jeg sagt det før, men det er verdens bedste idé at få makeuphjælp udefra. Og faktisk behøver det ikke at koste noget, men det vender vi tilbage til – i avisen –  på fredag. I lørdags var jeg forbi Sephoras makeupbar, hvor den dygtige – og modige – makeupartist, Regitze, tippede om to ting:

 • Nogle personer er bare ikke skabt til at bære ret meget makeup. Det ødelægger for meget og bringe mere støj end wauh. Dem hører du ikke til, Anette – du kan sagtens males op“. Sagt med andre ord er jeg pænest med makeup. I hvert fald lidt makeup, og når en farveklog som Regitze fører penslen, ja så kan ens øjne (med hjælp fra en god portion mørk øjenskygge) ende næsten selvlysende.
 • Det fine i Sephora er, at vi kan blande den bedst makeup fra forskellige mærker. Jeg står ikke bare med én hat.” Og så hentede hun Marc Jacobs gode fugtprimer og Nars’ virkelig gode farvede dagcreme og ikke mindst Make Up Forevers flydende concealer, som med faste penselstrøg blev smeltet ind i huden – lige dér under øjnene, hvor en god concealer kan få alle til at gå fra  OK til at se virkelig friske ud.

SNUP TIPPET EFTER I GÅR: Jeg ved godt, at det gik hurtigt i går med Book’n Beautyboxen, men den kan vindes på Instagrams @beautyspace i dag og i morgen, hvis du er den heldige type. Og der kommer jo flere beautyboxe, hudpleje-updates og luksuskonkurrencer (tør jeg godt sige) for alle Beautyspace abonnenter. Og hvis det med i går var for surt…altså, at der blev meldt udsolgt, så har Wega Beauty, der bl.a. står bag Codage og verdens bedste primer – som for mig er Embryolisse – givet en kode til i dag og i morgen (beautyspace20), hvis du vil have 20 procent på hele butikken. Fra dem til dig – jeg er blot sendebud.

05/12/2016
Kombinations-tricket mod radiator-tør hud
07/12/2016
Sandheden om tørshampoo

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Jeg ville blive helt enormt glad hvis der kom et indlæg om netop Embryolisse. Jeg har den stående uåbnet i skabet, og jeg har hørt at den skulle være en ny bedste ven, men kan du fortælle mere om den? Ja ja så kan jeg Google, men du er bare bedre til det 🙂

  12/12/2016
 • Regitze

  Tak for de fine ord! Det var en stor fornøjelse at makeuppen dig! 🙂 Jeg skal finde Børsen idag 😉

  10/12/2016
 • Viola

  Ja, jeg fik dit svar fra før. Tusind tak :*

  08/12/2016
 • Berit Rafn Kohlenberg

  Embryolisse er fantastisk god, men bruger den ikke længere da jeg fandt ud af den indeholdt mineralsk olie og det vil jeg ikkebyde min hud, selvom den var super god…

  08/12/2016
 • @ Christina – Rudolphs guldolie er fabelagtig fin. Enig.

  @ Marie R – Ikke i denne omgang, men tak fordi du har lyst til at se det.

  @ Kissjacob – Ingen fotos desværre.

  @ Sarah – 1000 tak fordi du skriver. Lige et indledende kort spm. tilbage: Har du bogen SUPERHUD? Ellers læs den først (du kan finde den på biblioteket el. hos boghandleren).

  @ Viola – Fik du mit svar fra tidligere vedr. din hud? Det korte svar mht. makeup er, at concealer er god til at ‘prikke’ urenheder usynlige (det er det makeupartisterne gør), og så er mineral foundation (løs) god at børste efter med. Jeg tør ikke svare dig på det specifikke indholdsstof.

  Stor hilsen Anette

  08/12/2016
 • Viola

  Der skulle stå og hvilke produkter man skal undgå for at huden ikke får det værre.

  07/12/2016
 • Viola

  Ligesom Sarah søger jeg en make-up rutine for folk med urenhud og især produkter der gør huden værre.

  Jeg har fået at vide at mineralpudder er ok at bruge, men for nyligt læste jeg at man skal undgå mineralpudder der indeholder Bismuth Oxychloride?

  07/12/2016
 • Sarah

  Hej Anette

  Tak for en fantastisk blog. Du er er saglig uden at være tør og så har du din helt egen stil – sejt!
  Jeg er især glad for dine skriverrier om acne, eftersom jeg bare ikke kan komme helt i bund med min. Jeg har aldrig haft store bylder, men en masse små ustyrlige bumser i hele hovedet og på bryst og ryg. Efter 6 år (!) med isotretenion i små og store doser, kunne mine hvide blodlegemer ikke mere og jeg er derfor gået over til en a-vitaminsyre-creme. Det udtrørrer min hud helt vildt, og jeg kæmper mellem at finde en balance hvor den virker og jeg ikke ligner et vissent træ…

  Nå det var en meget lang intro til et simpelt spørgsmål. Om morgenen bruger jeg en dagcreme til at fugtmætte huden og derefter topper jeg med en bbcreme… måske det er for meget creme? Men jeg vil gerne skabe en lettere ensfarvet hud, og give min blege hud glød, uden at jeg får et foundationlook. Derefter kommer selvfølge mere grundighed med concealer osv … Mit spørgsmål er hvad du vil anbefale at jeg bruger til at skabe en base for min make-up? BBcreme, creme med farve, foundation…? Og hvilke kan du anbefale?

  Jeg søger simpelt en make-up rutine, som vi der kæmper med en lettere uren hud kan benytte, uden at vi skal lave en maske 🙂

  Alt godt, Sarah

  07/12/2016
 • kissjacob

  Altså Anette – er der et lille billede ??

  Tak for koden – den vil jeg benytte mig af……

  07/12/2016
 • Marie Rasmussen

  Får vi et billede af dig med den omtalte flotte make up på? Please ♡

  06/12/2016
 • Christina

  åhe gud jeg er en af dem der med for meget make op lignere en transvestit hahahha ihvertfald om øjnene dog bruger jeg hver dag enten foundation fra mac eller vita zing og oven på,min elskede vitalibera pudder med selvbruner så rouge jeg er fan af ruge og røde æble kinder og så lige en rød læbestift og det er altid den samme make op uanset om det er mandag eller en tur i byen lørdag nat dog kan jeg godt finde på at komme dior el tromborg shine på kinderne el rudolph care guld olie haha men det kan jeg nu også i hverdagen hvis jeg lyster og selvfølgeig mascara næsten altid den lille blå fra mac og så rouge noir fra chanel når den skal ha gas …..elsker rouge noir farven på vipperne

  06/12/2016
 • @ Salli – det var SÅ dejlig en overraskelse. Den MJ palette havde nogle utrolig flotte, klædelige farver. Den er også på min ønskeliste. Stor hilsen Anette

  06/12/2016
 • Salli

  Nu var jeg så heldig at møde dig i Sephora og det var en vildt flot make-up, drømmer fortsat om MJ paletten (med kvast)
  Kram
  Salli

  06/12/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.