Dit tocifrede plaster ovenpå udsolgt bogboks

Hvis du enten ikke nåede bogboksen eller gerne vil have noget suppleret, så er plastret med tocifrede procenter gældende i maj måned. Du får mine ord på produkterne fra boksen her:

 • 50 PROCENT på kollagentilskud får du hos smuuk SKIN med brug af koden HYDRO50 på sitet her. Mange har efterlyst kollagentilskud i tabletform nemlig.
 • 25 PROCENT får du hos Nilens Jord koden med brug af koden BeautySpace25_MAJ på sitet her. Udover den eminente mascara, kan jeg varmt anbefale den her (også om dagen).

DE FEM MEST LÆSTE PÅ BEAUTYSPACE I APRIL:

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

26/04/2023
4 produkter, du vil vide findes
4 fabelagtigheder, hvoraf det fra apoteket koster 100 kr.
03/05/2023
Få en second opinion, hvis hudscanning lyder for skør
Få en ekstra vurdering, hvis noget lyder for mærkeligt, for vildt til at være...

Kommentarer

 • Susie Kjærsgaard

  Har man brug den natcreme fra Nilen Jord du henviser til når man har/bruger seriøst bedre hud på tube om natten??

  02/05/2023
   • Nanna Engberg

    Jeg putter en dråbe olie i Ansigtscremen om aftenen, fordi jeg er til den pænt tørre side. Det giver lidt, men kunne godt ønske mig mere, har fortsat en lidt tør fornemmelse når jeg går i seng. Er en regulær creme ala denne et bedre bud?

    04/05/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.