Gæt hvem der har taget Botox-fjenden i hånden?

Læser du med på Beautyspace, så ved du, at jeg er lidt vrissen i forhold til Botulinum Toksin (som Botox) og fillers (som Restylane). Ikke bare af en, men af flere grunde: Ansigtsudtryk kan blive sværere at afkode, dét er for mig en slags fejlfindermetode (altså det modsatte af at kigge på ansigtet og hudkvaliteten som en helhed), og med risiko for at få bank nu, så er det også som om, sprøjterne nogle gange kan stjæle noget karakter fra folk.

Du kan have masser af grunde til at have det anderledes, og jeg får mange spørgsmål om, hvad der i værste fald kan ske? Om man ikke bare kan tage lidt? Hvor man går hen? Og hvad steppet er før … und so weiter. Gode spørgsmål.

Jeg har derfor sat mig sammen med en fagperson, der underviser i behandlingerne og også laver dem. Med andre ord en fan. Og også en, jeg har stor faglig respekt for. Vi lægger således arm lige nu på IG under @beautyspace (klik på IGTV). Det sjove er, at vi begge to så flot siger, at vi er blevet klogere på det her område.

OG SÅ TIL I GÅR: Juli måneds Book’n Beautybox var væk hurtigt, og det er jo ikke slemt, for der kommer altid en ny boks. Hvis du ikke kan vente eller står og mangler noget, så har jeg spurgt Ecooking, om de resten af i dag – fra nu af – vil give os Beautyspacere en ekstra fordel. Det vil de – og det er 30 procent her – med koden ECOBS30. Koden er mellem dig og dem, og altså ikke et link, der kaster noget økonomisk tilbage til Beautyspace.

@beautyspace på Instagram, hvor du kommer med på Plastikkirurgisk Klinik i Aarhus hos dermatologisk sygeplejerske Else Marie Lissau til ovennævnte diskussion. I den kommende film tager vi kæbelinjen med … jeg håber, du har lyst til at se med.

Foto Jens Peter Engedal

28/06/2021
Den gode eller den dårlige nyhed først?
Har i øvrigt fundet den UV-mist, du har ledt efter
02/07/2021
Mine 4 quickfix løsninger til friskere hud
Billige, prisvindende og nye

Kommentarer

 • Maj

  Kunne du aldrig som i aldrig nogensinde finde på bare at prøve botox eller filler ?

  01/07/2021
  • Mariannegylding

   Jeg kan altså stadig ikke få den til at virke selvom jeg kopiere den ind.

   01/07/2021
 • amaja

  nej nej anette du må ikke lege med fjenden, som udannet kemiker ved jeg at 1 gram botox også kaldet pølsegift kan dræbe ,så det er noget farligt stads ,men jeg forstår godt at folk vil se yngre ud ,det vil jeg da også men gift ind i min krop der går grænsen ,har du set at current body har udviklet en lysterapi maske til hænderne ? måske noget at prøve at teste engang
  vh amaja

  01/07/2021
 • Eva B

  Jeg kan heller ikke få koden til at virke? Jeg har kopieret koden ECOBS30 direkte ind i rabatfeltet.Og får at vide, at det ikke er en godkendt kode….

  BH Eva

  01/07/2021
 • Mariannegylding

  Jeg kan ikke få koden til ecooking til at virke. Øv øv.

  01/07/2021
 • Emilie B

  Kære Anette,
  Har netop modtaget den lækre boks – men du skriver i beskrivelsen af boksen, at man godt kan bruge niacinamid og c-vit i samme regime? Altså blande de to – synes jeg husker, at man helst skulle undgå at blande disse to, men det er måske outdated viden? 🙂
  På forhånd tak!

  01/07/2021

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.