5 undervurderede ansigtsbehandlinger

Den bedste ansigtsbehandling afhænger selvfølgelig af både budget og hvad du vil opnå. Her er fem vidt forskellige, men så bemærkelsesværdige, at de forrige fredag kom i avisen.

SILKEBORG // Team dr. Joseph er landet i Danmark

Italienerne ved bedst. I hvert fald når det gælder en velorkestreret såkaldt Team Dr. Joseph-behandling: Først dybe vejrtrækninger, og mange af dem – tilsat saliggørende duft af mynte og grape. Derefter rens og et nådesløst lys på huden, der afgør ingrediensvalg, inden en umanerlig rar lymfestimulerende massage, der letter hoved og nakke. Mere, mere, mere er min eneste tanke. Peelende frugtsyre stryges på med bredviftede pensler, og mens ansigtet marinerer i en beroligende maske, bliver arme og nakke masseret.

Signature Team Dr. Joseph, 60 minutter, 799 kr., mindyourbeauty.dk

FREDERIKSBERG // Stella Nisreens face fitness

Tre dybe vejrtrækninger går forud for en gennemæltning af ansigtet. Først bliver huden renset, lettet for sløve overfladeceller med en skrubbecreme og nakken strakt og trukket så lang, at det føles som at få tilført ekstra ilt til hele systemet. Derefter en kavalkade af nap, dybdemassage, rul og muskelafspændende træk mellem brynene. Efter 30 minutter rejser du dig, muligvis et par centimeter højere – med naturlig farve i kinderne. Det er muligt at få ordnet bryn og vipper efterfølgende, mens man puster ud.

Facial fitness, 30 minutter, 550 kr. – beautyavenue.dk

HERNING // Støvsuger-metoden, hudlæger gik efter

Glem alt om at være ømskindet og rød efter en dybderens. Tilstopninger (ja, vi taler hudorme) kan fjernes med verdens muligvis mindste støvsuger. Hudlægerne Morten Østerballe og Kristian Otkjær så på en hudlægekongres, hvordan kollegaer stod i kø foran et såkaldt Hydra Facial maskineri – med forskellige greb lige fra et eksfolierende vakuumsug sat mod huden til selve støvsugningen (gør ikke ondt, men er heller ikke er noget man vil storlænges tilbage til). Sidste step handler om glød via indslusning af frugtsyrer med efterfølgende fugtmætning af slagsen, andre bemærker.

Hydra Facial, 60 minutter, 1250 kr., skinsense.dk

AARHUS // Få sandwich-metoden med hjem

God hud kræver først og fremmest en konsekvent rutine derhjemme, og den underviser hudterapeut Malin Cota i – ganske kort – når man rejser sig fra hendes briks. Skete det undervejs, ville de fleste være for påvirkede til at tænke klart, når hun sætter ind med afspændende ansigtsmassage og et individuelt tilpasset flow af lysterapi, damp og ultralyd. Ingen må gå hjem og få radiatortør hud – så derfor sandwich-metoden med først fugtserum, så creme og afslutningsvis et par dråber forseglende planteolie.

Skinfulness Signatur, 75 minutter, 1495 kr., skinfulness.dk

HELE LANDET // En quickie til friskere øjne

En slags kickstartbehandling til trættørre øjenomgivelser med mærkbar her-og-nu Askepoteffekt. Godt lagt til rette i noget, der minder om en tandlægestol, bliver snavs, støv og overflødigt fedtstof fjernet, hvorefter der er solofokus på den tyndere hud omkring øjnene. Først med drænerende akupressurtryk (farvel poser), så mikrostrøm og plastre med fugtmættende evner, der giver en lyst til gå til fest bagefter. Ekstra skulder-, nakke- og hårbundsmassage kan tilkøbes – og det samme kan de forhåndsvædede plastre.

Dermalogica Pro Eye Flash, 20 minutter, 325 kr., dermalogica.dk

@beautyspace på INSTAGRAM, hvis du vil have den lovede øjenskyggeguide.

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

GRATIS SMAGSPRØVE på Bedre hud med årene – videnskabens svar på friskere og pænere hud får du her (for der er desværre et års ventetid på bibliotekerne).

14/11/2023
Bruger du måske selv Matas-striber? blev jeg spurgt
Forskellen på dyr og prisbillig hudpleje
19/11/2023
5 af de bedste beauty stop i København
Fem af de bedste skønhedsstop i København

Kommentarer

 • nathalie

  hej. Hvor finder man behandlingen Dermalogica Pro Eye Flash, i DK – har googlet og kan ikke finde nogen der udbyder den, kun i udlandet. Jeg bor i København. Jeg er blevet 46 år og har fået markant mere mørke rander under øjne og vil så gerne finde noget der virker. har overvejet kollagen pulver. Har du andre anbefalinger, så hører jeg dem meget gerne.
  tak!

  17/11/2023
  • Mette

   Hvis du via linket klikker på ansigtsbehandlinger, vil du kunne se behandlingen og derefter finde klinikker.

   17/11/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.