5 af de bedste beauty stop i København

Her er fem af de Københavnske skønhedsstop, jeg genbesøger ofte:

PÅ BRIKSEN HOS MONA MOLIN

Husk, at du blev advaret. For du vil få lyst til at skråle Søren Kragh-Jacobsens ”Ah Mona, Mona, Mona … ” efter et visit på Vesterbrogade. For Mona Tahtamouni Molin smelter dem, hun har mellem hænderne – prøv hvis du har mulighed for det. Hun står også bag serien MUNA, der tæller solide, snusfornuftige produkter.  Blandt mine favoritter er hendes nænsomt peelende serum med niacinamid og fugtmættende hyaluron – perfekt for dig, der vil go easy.

2. MAKEUPARTISTENS HULE

Makeupartist og frisør Sidsel Marie Bøg har skønhedsuniverset Untold Secretz, hvor man fysisk kan handle eller booke en tid hos eksperten, som er både inspirerende og skarp, når det gælder makeup og hår. Jeg spurgte hende til Børsen for nylig, hvad hun altid har i tasken fra egne hylder. Svaret lød ”Udover en gua sha-krystal og SOS-salven fra franske Homeoplasmine har jeg altid et hyaluronsyrebaseret fugtserum. Malin+Goetz’ version har erstattet den klassiske makeupprimer, som ofte risikerer at blive en glidebane af for meget silikone.”

3. DESTINATION DUFT

Sæt kursen mod Hyskenstræde nummer 14 og bliv ikke forskrækket over, at der indenfor er lidt mørkt – det er nemlig, hvad der er bedst for de mange sjældne parfumer, der her gemmer sig. Manden bag butikken Crime Passionel hedder Aivaras Stanevicius, og han er ikke nærig med hverken sin viden, sine prøver eller sine dufttips – på underholdende vis. Køber du noget, så forbered dig tidsmæssigt på en oplevelse, der svarer til scenen i filmen Love Actually, hvor Rowan Atkins pakker ind. Gå ikke hjem uden at have duftet til Terraiba fra Masque.

4. HENDE BAG NAUGHTY ALCHEMIST

Kosmetolog Stella Nisreen Kanaan står bag Beauty Avenue, hvor der udover behandlinger er et  apotekeragtigt mini-laboratorium, hvorfra hun blander produkterne i serien Naughty Alchemist og samtidig gør folk klogere, bl.a. via workshops.  Hun er typen, der spreder energi, inspiration og visdom – intet mindre. Prøv Naughty Alchemists plejende brynserum på roll-on eller ansigtsolien døbt Moonlight, der er en blanding af hamp, lakrids og hybenkerneolie – og forlad i øvrigt ikke stedet, før du har smagt den te, Stella Nisreen Kanaan serverer for sine kunder.

5. VELKURATERET SKØNHED

Jeg er kæmpe fan af skønhedsdestinationen Ara’kai på Gammel Mønt. En gennemsympatisk indehaver, Heydi Vasquez, der med nysgerrighed og rasende god smag har et nøje udvalg af skønhedsprodukter, der giver mening (hun var i øvrigt blandt de første til at fange den seksuelle velværebølge). På førstesalen er der mulighed for behandlinger med Environ og anden sal åbner snart med pilates, yoga og lydbade.

@beautyspace på Instagram finder du her.

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

SÅ INGEN BLACK FRIDAY? Nej. Bare nej. Dog vil decemberboksen være tilgængelig på fredag i tidsrummet fra kl. 9.00 til kl. 12.00, for dig der trænger.

FOTO LEA JESSEN

16/11/2023
5 undervurderede ansigtsbehandlinger
Fra støvsugning til fuldfed fugtmætning
21/11/2023
Makkerparret alle med udbrud bør ha’
Kombinationen der holder udbrud fra døren

Kommentarer

  • Salli

    Jeg er helt enig – besøg hos Mona er stærkt vanedannende, aldrig har jeg været så afslappet. Og så vil jeg gerne slå et slag for hendes rensebalm der bare efterlader huden ren men på ingen måde tør 👌🏻

    23/11/2023
  • Lone

    Hej, den hyaluronsyrebaserede fugtserum fra Malin+Goetz som Sidsel Marie Bøg anbefaler, hvad hedder den præcist? Bh Lone

    20/11/2023

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.