7 produkter, jeg ikke vil løbe tør for

Når jeg bliver spurgt om, hvilke produkter jeg ikke vil undvære, så plejer jeg i protest at svare ingen. Men at der til gengæld er ingredienser, jeg ikke vil undvære. Ærligt talt er det jo en sandhed, der kan gradbøjes. For jeg har det eksempelvis med solbeskyttelsescreme som med kaffe: Hellere dårlig kaffe end ingen kaffe. Lidt samme historie med deodorant, shampoo og tandpasta. Hvis der nu er tale om en trang situation.

Så ja, ingredienserne er vigtigst, men samtidig fungerer det jo kun, hvis de er skruet sammen på en måde, så et produkt fungerer – og her er syv sager, som jeg genafskaffer:

Bioeffect Essence – jeg har en (undskyld på forhånd for et højtflyvende sprogbrug nu) vidunderlig ting kørende om aftenen, hvor den kommer på først… så tandbørstning og andet, inden jeg efter fem minutter smører A-vitamin på. Det spiller max.

Mádaras mist – jeg har ikke tal på de gode tilbagemeldinger. Ikke mindst fra dig som læser. Hovedingredienserne er beroligende probiotikaekstrakt, virkelig god fugtmætning og beskyttende antioxidanter. Med en fint forstøvende mistfunktion fra en virksomhed, som den gode Anne P vil købe aktier i, som hun siger.

Purely Professionals kokoskur – fordi netop kokos veldokumenteret er eminent til at genopbygge fedtkernen i et hårstrå, men ak. Almindelig kokosolie er for mig en umulig fedtet affære at få til at fungere i håret, så her er den enkle opskrift fra Purely uundværlig. Især mine længder og spidser bliver tarveligt tørre uden den.

Jeg har altid to renseprodukter fast på hylden: EXFO Cleanse fra pHformula, som er cremet, ikke-skummende og let peelende rens, der er nem at skylle af med vand – og som med hjælp fra urea og mælkesyrer baner vejen for det, du bagefter kommer på. Det andet produkt er Rudolph Cares flødeskumsbløde rens, som er ultradrøj og altid med, hvis jeg er på farten.

HVAD DU MULIGVIS IKKE HAVDE REGNET MED: Der er to makeupprodukter, som er rykket ind på de helt faste pladser: Tromborgs Lip Cute i farven beige (som ikke er beige jo), men som er så knusende god, at jeg har lavet en kort film om den. Den anden sag er Nilens jords mineral foundation – et par generøse, lette strøg med den på fugtstruttende hud giver mig nemlig en fornemmelse af at være blevet usynligt airbrushet.

ER DER ET PRODUKT, du genafskaffer igen og igen?

@beautyspace på INSTAGRAM her & Seriøst bedre hud her.

Fotograf Jens Peter Engedal, redigeret af journalist Anneline Højrup

10/06/2020
Min vilde kosmetolog
Som tør anti-sælge og henvise til Matas
16/06/2020
Hvad der sker, når huden bliver høj på CBD
Sådan bruger jeg Årets Ingrediens

Kommentarer

 • Line

  Hej Anette og alle
  Jeg har netop investeret i Madaras infinity mist, og nu vil jeg bare gerne vide hvordan jeg bedst skal bruge den? Mvh Line

  27/06/2020
 • Camilla

  Gode bud på antioxidanter til huden?
  Og hvor længe kan grøn te holde sig i en beholder, hvis man bruger det i forbindelse med rense rutine?
  Bedste hilsner Camilla

  17/06/2020
 • Camilla

  Anbefalingen fra dig, Anette, Shiseido WASO Color-Smart Day Moisturizer spf. 30 (den laksefarvede). Den anbefalede du for et godt stykke tid siden, og wow…. det er virkelig en tryllecreme. Den dækker så flot – også sart og rødmeramt hud. Jeg køber den igen og igen. Nu er jeg i gang med tube nr. 4 siden dit indlæg. Tusind tak, Anette!

  16/06/2020
 • Christina Kragh

  Nå ja og hvad køber jeg igen og igen …..rudolph care body balm! Karmameju body oil … rudolph care mist delight og facial mist og rudolph care cleansing foam….rudolph care acai olie når jeg har økonomi til det ! De ting har fast plads i mit badeværelse og så selvfølgelig div A vitamin og altid dermalogica c vitamin havde dog en afstikkere med Elisabeth ardens c vitamin kapsler men dem var jeg ikke begejstret for.

  15/06/2020
 • Britt

  Hej alle. Der er Bioeffect natserum til 764 kr. på Bangerhead!

  14/06/2020
 • Jeanette K

  Den pink bioderma til at fjerne øjenmakeup. La roche-posay Anthelios SPF 50,  Matas fod og hælkur, Rønbøls mist, Tromborgs lip cure, the ordinary hyaluron, bodylotion A-derma exomega, Beaute Pacifique Super Booster 3 … og muligvis også Nilens Jord cleansing milk- den er ny i mit skab, men kandidat til en favorit. Den er så dejlig, også efter brug. Hvorimod de ellers så bløde skumrens ( også Rudolph care desværre) efterlader min hud sådan lidt drænet for fugt.
  Tak for din blog, Anette. Jeg opdagede den for et års tid siden, har læst en del tilbage og nyder det, og det at blive klogere 🙂 Har selvfølgelig også læst dette Komnentarfelt 🙂

  14/06/2020
 • @leafysmoothie

  Men hvad hvis man vil gøre dig efter men bruger en oliebaseret a-vitamin? Vil det ødelægge effekten af de dyre dråber hvis jeg bruger noget med olie efter, selv om det gået lidt tid?

  Vil bidrage med nogle favoritter: Pestle and Mortar hyaluron serum og a-vitamin, Madara smart øjencreme, SPF fra La Roche Posay eller avene stoler jeg på, kildevandsmist og æteriske olier er jeg aldrig uden. Mange gode serum fra the ordinary og niod roterer efter behov og nysgerrighed. Elisabeth Arden kapsler m c-vit og solfaktor fra Prevage serien. Body lotion fra ecooking, den med duft er vidunderlig opdaget pga Beautyspace rekommendation <3. Cera Ve fugtigheds lotion er supergod til hele familien og hænder efter håndvask, fedter ikke.

  13/06/2020
 • yvonne madsen

  Hej. Jeg er en kvinde på 66 år med normal hudtype. Jeg har selvfølgelig en del rynker som de fleste jo har i min alder.

  Mit spørgsmål er: Jeg synes aldrig I nævner Beaute Pacifique, er det ikke et ok mærke el? burde jeg skifte mærke.

  13/06/2020
 • Louise

  Jeg sværger til Rudolph Care acai anti ageing facial moisturizer og den får et lille skud “A hint of summer” (Også fra Rudolph) cirka hver anden dag. Dem ville jeg ikke leve uden! Masser af fugt og en lille smule kulør

  Derudover bruger jeg hver dag Dermalogica age smart biolumen c (serum). Den bliver jeg ved med ar vende tilbage til. Den er dyr (synes jeg), men den giver en fantastisk glød.

  Derudover er jeg blevet afhængig af M2 til vipperne, da jeg først fandt ud af at det virkede!

  Og makeupfronten har jeg altid Youngblood mineral pudder og Bobby Brown eye Opening mascara på lager.

  Tak for god læsning

  12/06/2020
 • Britt

  Forresten; har fået lidt blod på tanden mht a-vitamin. Kender du en bodylotion med det?

  12/06/2020
 • Anne Turner

  Jeg er ny på bloggen og faktisk er ny i denne hudprodukter verden, trods mine 61 år!
  Annemarie Börlind hyaluronshake er ny til mig, min første serum og den vil jeg køber igen.
  Kan virkelig mærke forskel, ikke mindst på håndryg…
  Tak Anette for din blog og indblik, super sagligt og inspirerende.
  Dejligt at læse alle jer andres yndlings produkter og erfaringer…

  12/06/2020
 • Malene

  IS CLINICAL EXTREME PROTECT SPF 30, IS CLINICAL reparative moisture emulsion og IS CLINICAL cleansing complex er tre favoritter, jeg ikke kan undvære og som jeg har genkøbt 3-4 gange nu.

  – Derudover IS CLINICAL TRIACTIVE EXFOLIATING MASK, må bare sige den slår min tidl favorit AHA/BHA fra Murad af pinden, og den gør bl.a. virkeligt mine porre synligt mindre

  Man skulle tro jeg havde aktier i IS CLINICAL, men det er altså ikke tilfældet. Men fantastiske virksomme produkter som jeg tror er gået hen og blevet min nye foretrukne favoritter!

  Derudover er jeg ved at finde en yndlingsmist – har prøvet rudolp Care mist delight og tromborgs peptide mist – sidstnævnte bedst, men tror jeg skal prøve madaras næste gang, da tromborgs er lidt pebret)

  12/06/2020
 • YB

  Lige et enkelt spørgsmål: Kan Nilens Jord Mineral Foundation anbefales til MEGET moden hud?

  12/06/2020
 • Pernille S

  Avené ansigtsmist (god til prisen), hyaloronsyre fra The Ordinary (god til prisen) Environ A-vitamincreme,
  Rudolph Care deo og solfaktor creme, Tromborg Lip Care, Matas fodcreme med 10 % carbamid, for blot at nævne nogle… 🙂
  Og så er der de produkter jeg forelsker mig i fra din månedspakke, og som for nogle produkters vedkommende genkøbes; ofte hvis de igen tilbydes i din pakke og på grund af prisen!

  12/06/2020
 • Catherina Wagner

  For at være ærlig, er jeg ikke længere helt så loyal overfor mærker, da jeg ved at købe mange forskellige bokse incl dine, prøver, tester og er i gang med en større undersøgelse af hvilke produkter virker bedst på min hud, som også har en pris jeg har lyst til at blive ved med at anskaffe i fremtiden.
  Jeg har fundet produkter, jeg synes er fantastiske og virkelig gode for min hud (som E.A prevage samt ARgENTUM) og produkter der er meh som Sisley, der mere er varm luft, og så løgnagtige i løfterne og urealistiske idiotiske løgne til en event, at det var et kæmpe turnoff for mig. (Hud der ikke bliver ældre, men fastfrosset i den alder cellerne har når man begynder at bruge deres produkt, og forbliver den alder så længe man bliver ved med at bruge produkterne .. a hvad for noget ?! Sludder og vrøvl!!! )

  Jeg var førhen meget loyal overfor brands, indtil jeg indså at mærket faktisk ikke gjorde noget godt for min hud og ikke var et godt match. Uanset hvad sælgeren sagde.
  Så siden da jeg har sat mig for at efterprøve og teste, og især mærke efter på min egen hud, og ikke længere bare tage og accepterer det første og bedste og kun det.

  Når det er sagt, er der et produkt, jeg absolut ikke kan undvære og har købt siden jeg prøvede første gang, for en 2-3 år siden og bruger året rundt, hver gang jeg går ud for en dør.
  Elizabeth Arden prevage City smart. Et produkt jeg ikke vil undvære.

  Andre produkter jeg er blevet meget glad for, er Ravnsborg håndcremen, min favorit hånd creme.
  Ligesom jeg også er vild med rituals showerfoam, shower oil, samt fod cremen.

  Bio effekt produkterne er et “must” når de er i bokse, men ikke sikker på at jeg ville betale fuld pris for dem ellers.

  12/06/2020
 • Karin VS

  Et produkt jeg aldrig vil leve uden: Tretinoin! Den rigtige a-vitaminsyrecreme, der bliver lavet specielt på et apotek efter jeg har fået en recept fra min søde læge. Koster under 300 kr for creme til et år! Derudover den pink Bioderma, og resten, sera, fugt, spf, vil jeg heller aldrig løbe tør for, men producenter skifter lidt
  God weekend alle sammen

  12/06/2020
 • Tanya

  Hold nu op, det er en genial samling anbefalinger du og de andre læsere kommer med her! Jeg tror jeg skal samle mig en liste af nye ting jeg skal prøve i det kommende års tid!

  Jeg bruger også Madaras fine mist, EGF Essence og EXFO-cleanseren. Og som andre i tråden er jeg rigtig, rigtig glad for Daily Microfoliant fra Dermalogica (som jeg dog ikke bruger hver dag, men som også holder mine overarme fri for knopper og mine albuer bløde!). Jeg køber jævnligt billige, rene olier fra Veracura. Det er utroligt meget billigere end alle de dyre seriers olier. Abrikoskerneolien er en af mine favoritter (og den type har den gode Ole vist også anbefalet engang).

  Nyt på hylden er The Ordinarys Resveratrol + Ferulic Acid og deres Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30 (det er laaangt, det navn, så det blev jeg nødt til at kopiere 🙂 ). Jeg synes huden er mere plump og glat efter jeg er begyndt at bruge dem også.

  Rigtig god weekend!
  Tanya

  12/06/2020
 • Christina Kragh

  Ja så var jeg så fluks afsted efter Nilens jord mineral foundation….glæder mig til at prøve den for jeg er normalt ellers til den løse version

  12/06/2020
 • Britt

  1) Murad c-vit dagcreme (den orange) er den letteste og samtidig mest fugtende jeg har prøvet. Har tør hud.
  2) Bioeffect dag og nat serum og essence. Intet produkt har gjort en synlig forskel for mig. Streger i panden forsvinder, men dukker op igen hvis jeg afprøver noget andet. Var ellers til Estee Lauders night repair i mange år men Den er det helt slut med.
  3) Matas glycerin håndcreme styrer. Og jeg har prøvet MANGE grundet et job med megen håndvask.
  4) Kaffegrums i Dr. Hauscha rosenolie er lækker bodyscrub.
  5) verso 4 a-vit serum.

  Og så et suk…
  Altså, Anette… Man siger viden er magt, men efter at have læst din bog og fået (en hel masse) viden, føler jeg mig afmægtig!
  Så mange virkningsfulde sager og så lidt plads til dem. Det er ikke alle valgene, men fravalgene, det tynger!
  Man kan sende folk til månen men ikke blande EGF og a-vit…Den dag et eller andet geni knækker koden, er vi vist mange der vil stå i kø ved kassen. (Var der i øvrigt ikke engang et EGF produkt med frugtsyre? Vanity et-eller-andet)

  12/06/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  OG NB: Jeg kommer tilbage med svar på spørgsmålene i tråden. Stor hilsen Anette

  12/06/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  NØJ, det er god læsning det her. Det bliver endnu et Tripadvisor kommentarspor… TAK.

  KH Anette

  12/06/2020
 • Louise

  Jeg køber Aurelias cremerens igen og igen! Samt Raunsborgs håndcreme, Rudolph Cares Herbal Mint Shampoo + balsam + kropssæbe + bodylotion, La Roche Posay Shaka Fluid, Tromborgs Lip Cure, mineralfoundation og multi Balm, Ecookings Peel Maske og og og 🙂 Alle sammen favoritter! Ift. cremer, olier og seraer hopper jeg glad rundt mellem forskellige brands

  12/06/2020
 • Tanja Elisabeth Donbæk

  Jeg køber igen og igen hyaluron serum fra Pestle & Motar og elsker det. Som en ekstra “fugt fidus” Matas’ Firming serum til tør hud. Den har både squalane, niacinamide og glycerin blandt de 6 første ingredienser. Der står den er til 50+, meeeen min 41 år gamle hud er nu ligeglad med den slags labels, rigtig fint indhold og prisen er 65 kr. The ordinarys niacinamid. Rudolph solfactor 30 til ansigtet og Shaka fluid fra LRP.

  Tak for alt det du deler, bruger din blog, som min go to “beauty bible” 🙂 og for din nye bog. Jeg er vild med den. Analog Beauty Bible.

  God weekend 🙂

  12/06/2020
 • Eva B

  Jeg har en hang til at købe bestemte produkter fra bestemte mærker, som jeg synes gør det godt på området. Estee Lauders evigtgyldige serum. Foundations oftest fra YSL. Marc Jacobs læbestift ‘angel’. Mascaras fra Maybelline, blandet med en ‘dyr’ fra YSL eller Rubinstein. Mists fra Rønsbøl. Neglelak fra Chanel, selvfølgelig. Og den samme rens som du nævner.

  12/06/2020
 • Lene Svane Bødtger

  Dermalogica daily microfoliant har været miT faste peelende enzym/rispulver gennem 20 år. Virker mildere end vha/aha/pha så bruger året rundt hvor min pha maske ikke bruges i højsommeren. Duer selv til min datters over-sensitive hud og hjælper hende dermed flot igennem teen-årene.
  Derudover må det være Mad et Len parfumen “red musk” og Dermalogica’s Multivitamin power recovery mask. Nye favoritter som jeg aldrig tror jeg slipper igen må være Karmamejus Hero (igen kæmpe hjælp til datteren også) og Bioeffect Essence.

  12/06/2020
 • Mary-Ann

  Fedt med en beautyboks med disse produkter til efteråret

  12/06/2020
 • Karina

  Pudderdåsernes T-zone peeling og Macs Mineralize Skinfinish i farven “soft and gentle”. Sidstnævnte har jeg nok brugt i 15 år.

  12/06/2020
 • Sanne

  Mine evergreens lyder simpelthen så r-kedelige, når jeg skriver dem, men here we go: good old Nivea (jep den fede billige), Ardens Eight Hour cream (kurerer alt), Rimmels 5 in 1 under-/overlak, Matas’ luksusshampoo (den med guldstriberne, også god at vaske sart uld og mohair i), Piz Buin solcreme faktor 20-30 stykker til mig, P20 til manden, Piz Buin spray faktor 30 til brolæggersønnen, rosenvand (bruger jeg som skintonic, lad være med at skælde ud, Anette ;)). Det var hvad jeg umiddelbart kunne komme i tanke om. Rigtig go’ weekend, smukke. PS: Jeg modtog den skønne eCooking boks med bog i dag, så nu er eftermiddagen sat af til dit gode bogselskab. <3

  12/06/2020
 • Jette Riis

  Ja, Dior’s Creme Abricot. Den redder sprukne neglerødder år efter år.

  12/06/2020
 • Ivana

  Dermelogicas Skin Smoothing Cream (har brugt den i over ti år) og til håret Super88-hårkuren, som slår alt.

  12/06/2020
 • Karina

  Pudderdåsernes fodcreme er et absolut musthave!!!

  12/06/2020
 • Stine

  Helt klart BEAUTÉ PACIFIQUE Instant Hydrating Mask og Weleda Skin Food

  12/06/2020
 • Vibeke J P

  James Read h2o face tan mist har jeg virkelig købt mange flasker af efterhånden. Den er uundværlig hos mig, der er ret så skummetmælksbleg naturligt. Den er så nem at bruge! Nogle pust (på renset og smurt hud) om aftenen er alt.

  Skyn Iceland peel pads er også fast på min hylde. Perfekte til kombineret hud med tendens til enkelte urenheder.

  Ellers er jeg ret meget til at prøve nye og spændende produkter. Gerne nogle anbefalet her på bloggen

  12/06/2020
 • Jette B

  Super 3 Booster fra Beaute Pacifique, den har jeg brugt i årevis.

  12/06/2020
 • Mathilde

  Dermalogica Skin Hydrating Booster som jeg har brugt fast i mere ed 10 år 🙂

  12/06/2020
 • Kristina N

  Jeg har også en del produkter, som er nødvendige og uundværlige for mig. Det er blandt andet Pudderdåsernes t-zone peeeling, som fungerer eminent i forhold til at holde indvendige bumser på min hage væk, deres fodcreme, som fødderne bliver smurt ind i hver aften, Bioderma Sensibio H2O rensevand og Clinique airbrush concealer i farven illuminator, som fungerer virkelig godt i forhold til mørke render under øjnene – og vigtigst alle mine vaskeklude 😉

  12/06/2020
 • Kristina

  Avene triacneal, Pestle and mortar hyaluron serum, The ordinary niacinamid, beaute Pacifique superfruit mist, Evy Technology spf, clinique take the day off, cerave gelrens, Pestle and mortar balance mist, konjac svamp, Pestle and mortar ansigtscreme…

  12/06/2020
 • Anne-Sofie F.

  Både Madara mist og Pure Professionel hårkur står også fast på hylden herhjemme. Og så slipper jeg formentlig aldrig min Clinique lash power mascara. Det er den eneste, der ikke sætter sig under øjnene på mig.

  12/06/2020
 • Charlotte Trolle

  Tak for alle dine gode råd! Og din bog! Noget af en game changer 🙂 Jeg er meget glad for Vintner’s Daughter Essence og Serum. Og meget glad for A-vitamin – lige for tiden fra The Ordinary, men skal til at prøve A-vitamin creme fra REN. Er lige startet op med Bioeffect Essence om aftenen. 🙂

  12/06/2020
 • Birgitte B

  Tromborgs fodcreme, som jeg engang fik anbefalet af dig Anette. Plus Nilens Jord ansigts-serum og Elizabeth Ardens 8-hour facemist. De er stort set altid i mit skab.

  12/06/2020
 • Betina

  Har brugt High Impact mascara fra Clinique i nok mindst 10 år nu. Den giver så pæne vipper og kan nærmest tages af med vand så jeg ikke behøver at gnide for at fjerne make-up – uden at den sejler hvis det regner lidt. Det er virkelig en vinder

  12/06/2020
 • tina/mormormedstiletter.dk

  Tak for dejlige tips:-)
  Sad netop og overvejede, hvilke nye produkter jeg skal indføre i min rutine og det ved jeg så nu!
  God weekend!

  12/06/2020
 • Miller

  Weleda skin food har jeg haft på hylden, siden jeg opdagede den for nogle år siden. Bruger den til sprukne neglerødder, tørre fødder og lige for tiden også natcreme sammen med A-vitamin. I love it!
  REN’s ready steady glow AHA tonic har meget stort potentiale til også at få en fast plads – OG så har jeg en glødgivende primer uden silikone fra Yves Rocher, som er fantastisk både på “bar” hud eller blandet med foundation.

  12/06/2020
 • Anna

  Der er mange produkter jeg køber igen og igen, men det nyeste skud på stammen er Paula’s Choice 1% Retinol Booster. Den burde næsten være under anbefalinger;) Har gennem tiden prøvet så godt som alle a-vit. cremer – også på recept – og den er indtil videre min private lille vinder.

  12/06/2020
 • Ann Marie

  Hej Anette. Jeg har købt de sidste to pakker med bio-effekt produkter hos Beautyspace. Love love love. Der har jeg jo været overordentlig heldig, at få efg-serum og mist til meget favorable priser. Når jeg en gang har brugt de små serummer op, vil det så være “nok” med bio-effect essence? Den er jo noget billigere 🙂 Eller kan man evt. skiftes mellem de to? OG hvornår i processen skal jeg bruge mist’en?

  12/06/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.