Årets duft

Duft

Prisen går til de rasende dragende dråber, der bekræfter, at dufte – når de rammer rigtigt – er flydende følelser.

Eleventh Hour er navnet på Byredos nye eau de parfum, som uden at være kønsbestemt rammer præcis det krydsfelt på dansegulvet, hvor det er heftigt. Og hvor man med sikkerhed har mistet tidsfornemmelsen. Tænk citronpebret, havagtig og appetitlig (ikke sød) med et svagt indslag af figner og gulerodsfrø.

MIT RÅD: Risikoen for overdosering er reel, fordi du til sidst ikke kan dufte dig selv. Og bare vil have mere Eleventh Hour.

Byredo Eleventh Hour Eau de Parfum

FOTO JENS PETER ENGEDAL

09/12/2018
Hudlæge til modangreb på Tænk Kemi
Tænk Kemi langer ud efter salicylsyre. Professor efterlyser sund fornuft.
12/12/2018
Det vigtigste for din hud er…
Ny rapport fra Euromonitor fastslår det vigtigste

Kommentarer

 • @Ann-Katrine, håber den er dukket op nu?

  @ Nadia, hvis du søger her på bloggen (nåleruller, micro needling) finder du en masse materiale. Jeg mener, det er vigtigt at få grundig mundtlig eller skriftlig introduktion, og jeg mener aldrig man (selv) skal bruge mere end de 0,1 og 0,2.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2018
 • Pernille S

  Lovende ingrediensliste 🙂

  12/12/2018
 • Nadia

  Kære Anette.
  Lige et spørgsmål i en anden kategori. Jeg er for nylig (2 dage siden) startet med en microneedling rulle (0,5 mm, fra swiss clinic).
  Jeg synes min hud har reageret ok på det, den er blevet en smule rød og stikkende/brændende umiddelbart efter. Men så igen om morgenen når jeg har påført creme har det også sviet lidt, dette er dog hurtigt gået væk og har ikke været en gene ellers i løbet af dagen. Men så læste jeg et sted på nettet, at man kan ende med den modsatte effekt af microneedling (nedbrydelse af collagen) hvis man går for hårdt til den. Dette har skræmt mig lidt (også fordi min hud har været rød og sviet) Personen der skrev dette, sagde at en 0,5 mm rulle kun måtte bruges 1 gang om ugen tror jeg nok, men swiss clinic anbefaler at bruge den 5 dage i streg og derefter en pause på 5 dage. Jeg vil helst undgå at nedbryde collagen selvfølgelig, så nu ville jeg lige søge råd hos dig. Tænker du at jeg godt kan følge swiss clinics anbefaling?
  Mvh Nadia

  11/12/2018
 • Ann-Katrine

  @Mathilde – jeg har heller ikke modtaget min pakke endnu… Jeg tror der er ekstra travlhed hos PostNord i disse dage 🙂

  11/12/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Venterpåvinblog, og det er det. Lad mig vide, hvad du synes, hvis du prøvesnuser.

  @ Mathilde, jeg kan se i systemet, at din box er send dagen efter din bestilling med Post Nord, som lover 5 arbejdsdage. Send endelig en mail på open-mind@mail.dk, hvis den ikke er dukket op i morgen. Stor hilsen Anette

  11/12/2018
 • Kitta Petersen

  @Gitte – de kan også købes i Storm i København, hvor de iøvrigt plejer at være gavmilde med prøver på de forskellige dufte.

  kh Kitta..en stor fan af Byredo 😀

  11/12/2018
 • Mathilde

  Kære Anette
  Håber det okay, at jeg lige spørger til noget andet her; ved du, hvornår supriseboksene bliver sendt ud? Jeg bestilte min for over en uge siden, og pengene er trukket, men mere har jeg ikke hørt, så håber da meget snart at modtage den.

  11/12/2018
 • Citron og hav – det lyder skønt.

  – A

  11/12/2018
 • @ Gitte Salling, det kan du tro. Hos Illum og i København Lufthavn. Jeg kårer ikke produkter, der ikke kan købes herhjemme (det skulle jeg have skrevet).

  Stor hilsen Anette

  11/12/2018
 • Gitte Salling

  Kan den købes i Danmark?

  11/12/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.