Lad mig afsløre 2 ting om Beautyspace

For mig er Beautyspace en firbenet størrelse med 1) Børsen/TV2, 2) platformen du læser på nu inklusive Insta, 3) bøger/foredrag og 4) Seriøst bedre hud-brandet.

I den forbindelse klarer jeg absolut ingenting selv.

Der er tale om en holdindsats af hænder og hoveder og har altid været det. Gad vide om jeg har været dårlig til at fortælle det? I hvert fald bliver jeg ofte (lidt for ofte faktisk) spurgt om, hvordan jeg overkommer alting.

Svaret er, at det gør jeg ikke. Ikke alene i hvert fald. Men det gør vi – Beautyspace-holdet af ingen-på-fuld-tid (ud over mig), men fasttilknyttede løsarbejdere. Et fagspecifikt og tidsfleksibelt hold, der ikke sidder samlet under samme tag, og gerne stiller op på alverdens tidspunkter. Geografisk spredt fra Brønshøj til Kolding.

Mine kollegaer tæller:

 • Britta er AD’eren, grafikeren og webnørden på Beautyspace.dk. Alt, der har med layout, opgradering og implementering af platform at gøre, lige fra shopmoduler til layout, forbindelsen til Nets, opsætning af nyhedsbrevet, Google-optimering (jamen, det er der noget, der hedder), bogboksens evne til at blive klikket hjem og et hav af mellemregninger, som tæller brandslukning, uundværlige råd og vejledning.
 • Per er så under samme tag, eftersom han er min mand, men ikke i samme rum. Han har hånd om logistik, økonomi, revisorkontakt, alle bestillinger fra tape til pap og færgebilletter, kundeservice og heldigvis også noget, der minder om en kantineordning. Hvis man spurgte ham selv, ville han tilføje rengøring til opgavelisten og at han arbejder fuld tid.
 • Nadja pakker bogbokse, bøger, Ansigtscremen og andet fra landets muligvis mindste online-service.
 • Fotograf/filmholdet tæller Jens Peter, Anne og Lea og Pernille, der har det tilfælles, at de har et ekstra godt øje. Nogle af de fire har jeg kontakt med en gang om måneden, andre to gange om året.
 • Marianne læser korrektur på alt, der forlader min computer – hun er både prosa- og fagstærk og samtidig et så multitaskende menneske, at hun også kan vikariere i kundeservice og postforsendelse. Typen, jeg tager på overnatning med, hvis vi har noget langt, der skal læses.
 • Louise tager sig af udformning og udseende af bøger og alt, der vedrører Seriøst bedre hud-brandet i forhold til Beautyspaces symbiotiske forhold til Politikens Forlag.
 • Anneline, Malene og Johanne trækker jeg på til indholdssparring og sætningsoptimering.

Derudover får jeg (betalt) assistance fra mine børn og min niece og virkelig meget (ubetalt) hjælp fra mine forældre.

Og hvad gælder den anden afsløring, eller nærmere det andet halvkedelige faktum, er, at ovenstående fungerer ualmindelig godt for mig, fordi jeg er en elendig chef. Og det er noget, jeg ved. I hvert fald ved jeg, at jeg ikke har lyst, mod eller evner til at være ansvarlig for andres motivation og udvikling. Men jeg er til gengæld typen, der sørger for god kaffe og mad, når nogen så er i huset og arbejder.

SÅ INGEN DOWNSIDES? Jo da. Masser. Alle de små mellemregninger, man ville tage ved kaffemaskinen på et storkontor eller over frokosten, dem går jeg glip af. Jeg kan sidde og gruble over noget, der er for småt til at ringe til nogen om. Det er jo heller ikke, fordi man sidder og skraldgriner alene på et solo-kontor.

Men det er nu engang forholdene, og jeg kunne ikke tænke mig dem anderledes.

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

@beautyspace på Instagram

FOTO ANNE KRING

14/11/2022
De 6 ting, der giver din hud flest problemer
1 af dem overrasker mig
18/11/2022
Muligvis den største løgn om A-vitamin
Derfor er såkaldt skin cycling helt skørt i forhold til A-vitamin

Kommentarer

 • Sanne

  En stor tak til hele holdet. ♥

  22/11/2022
 • Randi

  Hej Anette,
  Jeg har fundet en serum fra koreanske swanecoco til en fornuftig pris. Umiddelbart tænker jeg, at indholdet ser fornuftigt ud. Hvad tænker du?
  sh-Oligopeptide-1, Tocopherol (Vitamin E), Allantoin, Carbomer, Arginine, Propanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Adenosine, Boswellia Carterii Oil, Rosa Damascena Flower Oil

  18/11/2022
 • Britta

  Kære søde Anette
  Jeg er vild med at være med på Beautyspace-holdet og du er selv bare fantastisk

  17/11/2022
 • Lone

  Lyder som et superteam

  17/11/2022
 • Mette Sloth Eriksen

  I skal alle hyldes, I gør det alle megagodt. Elsker bøgerne, boksene, og al den fornuftige viden man kan få om hudpleje, som man måske ikke lige var klar over? Ros til jer alle fra en glad bruger. Dbh. Mette Sloth Eriksen

  17/11/2022
 • Annette Nørrevig

  Kære Annette.

  Læser dine indlæg med stor fornøjelse og har da aldrig brugt så meget forskelligt i mit ansigt, som efter jeg er begyndt at følge dig. Er dog en smule forvirret og vil høre om jeg nu også gør hele den “smøring” rigtig

  Morgen: efter bad:
  Bifida Biome Ampoule Toner (boosting and Hydrating)
  Pestle & Mortar: Vitamin C 2 phase serum
  Pestle & Mortar: Hydrate Lightweight moisturiser

  Aften: Din A-vitamin creme

  Er der noget jeg mangler eller gør forkert?

  Hvad kan jeg tilføjge når jeg er begyndt at blive noget tør i huden?
  Tusinde tak.
  Kh Annette

  17/11/2022
 • Maria Lepine

  It takes a village, så det gælder om at omgive sig med de rigtige mennesker ♥️
  Jeg er nysgerrig på fiskeolie, vil gerne igang med det, men er der noget jeg skal være særlig opmærksom på?
  Ting der skal og ikke skal stå i ingrediens-listen, flydende vs kapsler, hvordan undgår man at lugte osv?
  På forhånd tak♥️

  17/11/2022
 • Tine

  Kære Anette
  Som solo selvstændig genkender jeg udfordringerne med at nå alting selv. Sikket godt netværk du har fået samlet – det er godt gået!
  Og så et fagligt spørgsmål; i USA blev jeg påduttet en prøve på en creme fra Introstem med anprisninger af at der skulle være stamceller i cremen og at det skulle være godt for… noget. Er du stødt på det? Og hvad mener du om det? Det skal siges at det viste sig at være en creme med en rigtig lækker konsistens og følelse på huden.
  Mvh Tine

  17/11/2022
 • Birgitte

  Kære Anette!

  Hvor er det inspirerende at læse om, hvilket team, du samarbejder med – og hvordan du udliciterer og fordeler rigtig mange opgaver. Jeg tænker, at det selvfølgelig også kræver en vis omsætnings volume – på den anden side er den måske netop skabt af, at I er flere 🙂
  I alt fald er alt omkring beautyspace fedt – og jeg gider altid at læse, hvad du skriver, fordi dit content bare altid er relevant, velbegrundet og vedkommende.

  Respekt fra en solo-selvstændig

  17/11/2022
 • Sidse Pipi

  Sejt Anette sikke et team 🙂

  17/11/2022
 • Julie

  Kære Kristine, Jeg er stor fan af din A-vitamin creme, men netop ankommet til USA uden den/eller nogen ansigtscreme (uheld). Kan du mon anbefale et spændende alternativ herovre?

  17/11/2022

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.