fbpx

Opskriften på Helena Christensens makeup

Becca

Dygtige dygtige Trine Skjøth står bag den makeup, vi her talte om. Hun er tilknyttet Chanel, og er hende, folk som Helena ringer efter. Og også jo typen, der skaber makeuplooks til modeugen.

Nåmen til sidste uges makeup: På Helenas rene hud er først brugt Global Face Serum, som Skjøth elsker (eget ordvalg): ”Jeg har egentlig altid haft det stramt med olie og makeup, fordi det kan være svært at få til at fungere. Men det her olieserum virker på én gang som den bedste primer og sørger samtidig for den her særlige glød, Helena er så optaget af. Og så er der jo ingredienserne.”

Mens Global Face Serum trænger ind i huden – cirka 5 minutter – får Helena Christensen en let ansigtsmassage. Dét Trine Skjøth kalder for en oplivende regndans under øjnene. Derefter blander hun en skræddersyet primer, som fordeles i hele ansigtet: Et par dråber af Beccas Shimmering Skin Perfector (i farven Moonstone) og ditto af Giorgio Armanis Fluid Sheer (den gyldne med gullig undertone).

Derefter gælder det foundation: Chanels Vitalumiere oftest i aqua-varianten.

Afslutningsvis og helt sparsomt dupper hun lidt Solei Tan de Chanel Illuminating Fluid på det øverste af kindbenene og på næseryggen. ”Og så er røde, friske kinder en del af Helenas varemærke, hvor Benetint gør det så fint. Den duppes let på æblekinderne”.

Øjnene: Liner og mascara.

Trine

SNUP TIPPET: Christina spurgte herinde til det med at finde en foundation, hvis man har en olivenfarvet hudtone. Trines svar: ”Det er som at lære at cykle at finde den rette foundation. Det tager tid. Og i tilfældet med præcis den hudnuance, så er det vigtigt, at undertonerne er gul/orange uden det mindste rødblålige element. Noget, der kan være svært i butikkerne, som ofte har et blåt loftlys. Husk derfor altid at dobbelttjekke i dagslys, inden du køber”.

PS: Book’n Beautyboxen går ud på tirsdag kl. 8.00, og jeg er ved at sprænges…så vanvittig fin en box er det. Du kan se den – på tirsdag – ved at være på listen her.

FOTO: Sascha Oda

 

30/03/2017
Få 10 gange mere ud af din hudpleje
Måske kender du allerede de ingredienser, der forstærker hinanden. Ellers får du dem her....
02/04/2017
Den ene ting, du skal have fat i
Hvis jeg kun skulle anbefale dig én nyhed, så ville det være det her

Kommentarer

 • Christina Hansen

  Tusind tak for opskriften.
  Det er da ren luksus.

  Har taget screenshot, så jeg ikke glemmer det.

  Kun en ting overrasker mig. Jeg har gennem årene nemlig læst flere steder, at Helena er super glad for Kjær Weis’ creme blush ‘Blossoming’.
  At hun bruger Benefit havde jeg ikke troet.

  God onsdag ❤

  05/04/2017
 • Christina

  Jeg har kun brugt den på kindben og næseyg

  03/04/2017
 • Nynne

  Hvor forhandles Waterclouds? 🙂

  02/04/2017
 • Christina

  Jeg har lige købt den der chanel soleiy er ret spændt på den ….den der bene tint hvor finder jeg den ? Og er den evt lidt ala diors glow til kinder og læber ? Kh c

  02/04/2017