Giv kroppen hvad ansigtet får

Kroppen er det nye ansigt, skrev jeg kækt engang i Børsen, og det er selvfølgelig noget vrøvl. Men meningen gik og går stadig på, at kropshuden har det med at blive forsømt. Den har gavn af de samme dokumenterede ingredienser, som Hudplejepyramiden indeholder. Dvs. fugt, antixoidanter og solfaktor i dagtimerne – og polerende  frugtsyrer og A-vitamin om aftenen. Jeg synes både kropsplejebrands som Nescéssaire og Bodyologist gør det virkelig godt på den front (især løber jeg aldrig (aldrig!) tør for den her opgraderende kropscreme, ligesom bland-selv-gløden i marts-boksen selvfølgelig er valgt, fordi den varmer hudtonen ekstra pænt og ikke gulligt op).

Der er to plastre ovenpå torsdagens udsolgte bogboks, og de kommer her (gældende til og med søndag den 3. marts):

Derudover finder du et til peptideglade Raz Skincare:

Det ret så fine med peptider (som du muligvis også har hørt hudlæge Peter Bjerring bekræfte), er, at de sjældent, faktisk aldrig, irriterer nogen, hvilket både frugtsyrer og A-vitamin jo potentielt gøre. Og det var især det tredobbelte peptidenørdede serum her med forskelligvægtet hyaluronsyre, der sikrede en plads i boksen. Fordi det på huden kan ses og mærkes. Brug det om dagen under din solfaktor eller om aftenen under din A-vitamin.

DE 5 MEST LÆSTE ARTIKLER I FEBRUAR

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO LEA JESSEN

VAREDEKLARATION: Produkterne på billedet er erhvervet fra marts måneds Beautyspaceboks, som er fotograferet af Lea Jessen. De nævnte procenter er mellem dig og producenten og dermed ikke et reklamelink. Det er dog Beautyspace, der har lavet aftalen.

26/02/2024
Hvad gør du selv? spurgte ELLE
Og hvad virker for alle, var næste spørgsmål
03/03/2024
Undgå at blive snydt af longevity-løfter
Få forskerens cost-benefit analyse plus en joker

Kommentarer

 • Pia Børker
  REPLY

  Kære Anette. Summer Dew fra bodyologist, hvornår i rækkefølgen skal den på, når man gerne vil bruge den på ansigt og hals? Må den blandes sammen med solfaktoren? Bruger rudolf care til ansigtet. Og hvordan med selvbruner og aftenpeeling ( fx 2%bha fra jorgobe), vil den fjerne selvbruneren? Tak for mange gode artikler mv 🙂
  Dbh, Pia

  24/03/2024
 • Ditte Rejkjær Andersen
  REPLY

  Hej Anette,
  Jeg er blevet på nysgerrig på barbering af ansigtet – peeling ved barbering af alle de små dun i hele ansigtet.
  Jeg har svært ved at finde ordentlig info på om det er godt eller skidt og kan ikke umiddelbart se at du tidligere har skrevet om det.
  Det kunne være meget interessant at høre din mening om emnet.

  20/03/2024
 • Korna Larsen
  REPLY

  Hej Annette
  Super lækker boks, har lige et enkelt spørgsmål, den lækre C vitamin serum indeholder niacinamid B 3 vitamin, jeg har læst at disse 2 produkter ikke går så godt sammen? 😄
  Kærlig Hilsen Korna 🌷

  02/03/2024
 • KMR
  REPLY

  Hej Anette! Glæder mig til at modtage Boksen!

  Jeg har lige et spørgsmål. Hvad synes du om Sisley’s produkter, med hensyn til deres ingredienser. Og pris? Betaler man for navn eller er det gode ingredienser der er i?

  01/03/2024
 • Ida
  REPLY

  Kan man købe Nescéssaire i Danmark?

  29/02/2024
   • Ida
    REPLY

    Fedt. Glæder mig

    07/03/2024
 • Karin
  REPLY

  Lækker box – og har købt den, men ønskede sådan en stor udgave af exfo cleanse – der kommer ikke et “plaster” til PH Formula også? 🤩😉

  29/02/2024

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.