Kombinations-tricket mod radiator-tør hud

beautygave

‘Min hud er tør som en gammel sko’, skrev Christina og ville vide, om man i hudpleje må kombinere A- og C-vitamin. Ja endelig! Faktisk er det så godt og gavnligt, at man taler om at ACE-treate huden. Altså med den lavpraktiske, veldokumenterede kombi af kollagenboostende A-vitamin, beskyttende C-vitamin (som også virker lysnende, når procenterne er 20 pct.-høje) og smidiggørende E-vitamin.

Samme Christina skrev, at hendes hud føles tør af nat-kombinationen AHA & A-vitamin, og se dét er en hårfin balance, for hvis det er tør som i irriteret-tør, så er mikset for skrapt. Men er det tør som i radiator-tør, så hjælper det at fugtforstærke og derefter fugtforsegle med et fedtstof. Uanset hvor du er i din rutine – morgen som aften – er der altid plads til et ekstra lag fugt. Og hvis du ikke allerede har et fugtserum, så er der her tre oplagte muligheder: Serum #1 fra Codage, Nilens Jord Serum eller ACE-boosteren fra Smuk. Afhængig af hudtype kan det være en god idé at forsegle med et par oliedråber. Prøv dig frem med mængden for at ramme den bedste komfort.

BLIV EN BEAUTYSPACER: Fortvivl ej, hvis du ikke når decembers Book’n Beautybox. For det er jo ikke verdens sidste. Den næste kommer tirsdag den 3. januar og sendes ud via listen her, som har plads til alle, hvis nogen skulle være i tvivl.

PS: Hvis du i dag har bestilt bogbeautypakken og ikke har hørt andet, så er det fordi, den er gået smukt i gennem og er på vej inden for 4-6 arbejdsdage.

02/12/2016
Jeg tror, du vil vide det her
06/12/2016
Når en pro blander hurra-makeup

Kommentarer

 • Anette J

  @Anette – ja en kombination af A-vitamincreme først og dernæst olie.

  06/12/2016
 • Martina

  Tak for svar ☺️ Derhjemme tænker jeg meget over det, men på mit arbejde er det desværre centralstyret. Det må prøves, synes bare tit man bliver tilskyndet til at købe alverdens produkter, og synes ofte selv jeg kan gøre det bedre ☺️

  06/12/2016
 • @ Jette Mørkholt – Det er jeg glad for at høre.

  @ Louise – Udskudt fordi det er et længere research-arbejde, jeg er i gang med.

  @ Martina – Så synes jeg, at du skal få kigget på din hud hos en god kosmetiker/kosmetolog eller hudlæge. Har du prøvet at skrue ned for varmen – for tit har vi jo en tendens til at have det lidt for varmt.

  Stor hilsen Anette

  06/12/2016
 • @ Eva B – Du er altid mere end velkommen med kritik. Det vil dog altid være en blanding af normalstørrelse/størrelser og så generøse luksusstørrelser. Det ønsker jeg ikke at lave om på, og det er jo også et setup, der forhandles med flere parter (forlag, producent, etc.), og der er mange ender, der skal nå sammen for at prisen bliver så attraktiv, som den er. Når det er sagt, så kan der sagtens dukke også billigere produkter op i den.

  @ Louise – Den er bestemt også virkelig fin. Hold endelig fast i den. Jeg anbefaler fugt (først fra mist/serum) og så en forsegling med olie/creme.

  Stor hilsen Anette

  06/12/2016
 • @ Anette J – Altså en kombi af de to til om natten?

  @ Elise S – Det er jeg meget glad for at høre. Den er sendt ud nu.

  @ Maja S – Den er i hvert fald afhentet af Post Nord i dag.

  Stor hilsen Anette

  06/12/2016
 • Martina

  Kære Anette.
  Hvis man bruger hyaluron spray fra M2, efterfulgt af Nilens Jord fugtserum, og med Pudderdåsernes olie ovenpå, og til sidst bruger den fedeste ansigtscreme som Dermalogica har, og fortsat har en hud som er så tør at det er næsten umulig at have makeup på, og kan ligefrem mærke hvor “ru” min pande er, og min hud slår også lidt ud af det, hvad gør man så?
  Ovenstående plejer at være nogenlunde tilstrækkelig til min hud, men denne tid på året går det helt galt, mistænker især radiorvarmen.
  Hver anden til tredje aften bruger jeg Verso serum og natcreme, og en gang imellem bruger jeg AHA.
  Tager fiskeolie og spiser sundt og varieret.

  På forhånd tusind tak for hjælpen.

  06/12/2016
 • Louise

  Kære Anette den der rosacea-guide -er det mig der har misset den, eller er den stadig udskudt?

  05/12/2016
 • Jette Mørkholt

  Er VILDT glad for luksus prøver Der har jeg da fundet nye favoritter ❤️

  05/12/2016
 • Louise

  Hvad med Lings moisture plenish? Er det ikke en fremragende fugtserum eller anbefaler du de andre mere? Jeg er så fugt tør og når jeg prøver at lægge olie over, ser jeg bare fedtet ud. Jeg bruger pt Lings Dual moisture og toileraime ultra fra La rossay possey. Hvilken serum vil du anbefale, når huden også er meget sensitiv men dehydreret?
  Håber du har et godt råd, for det er virkelig et problem for mig.
  Tak for din fantastiske blog og dit råd med vaskeklude om morgenen er uundværlig

  05/12/2016
 • Eva B

  Hej Anette
  Kritik vedr. B&B boksen…
  Muligvis er det mig, der er en sur roulade, og det føles ret farligt at kritisere en så elsket person som dig, for elsker dig gør vi jo altså…men jeg synes bestemt ikke, det er fedt med altfor mange “3 ml luksussize” og “10 ml luksussize” i B&B boksen. Eller for hyppigt af samme.
  Personligt har jeg så rigeligt af små prøver – ellers har Matas et udemærket udvalg af produkter til rejsebrug, også udover deres eget varemærke – og de er derudover nemme at anskaffe sig hvis man er usikker på et nyt produkt…måske lige undtaget for eksempel Bioeffekt; om de uddeler en vareprøve ved usikkerhed om man kan tåle produktet ved jeg ikke, men det bør de dog gøre.
  Udover hovedproduktet ville jeg istedet for flere “luksusprøver” til enhver tid foretrække et enkelt produkt i fullsize; det vil så selvfølgelig betyde et relativt billigt produkt, hvor jeg ubetinget stoler på din gode smag og evne til at spotte lækkerier også indenfor den kategori.
  En enkelt vareprøve, fx. for at afprøve et nyt produkt der er kommet til landet, går jo nok i ny og næ, men altså hellere billigere produkter i fullsize hvis det står til mig(og det gør det jo så ikke, men jeg er sikker på, at i er interesserede i kundernes mening).
  Jeg beklager kritikken, det er bestemt ikke rettet mod din fantastiske journalistik og tydelige glæde ved formidling og os som læserskare, men udelukkende rettet mod et enkelt element(dog for mig et element, som giver anledning til irritation)ved B&B boksen.
  Stor hilsen Eva B

  05/12/2016
 • Maja S

  Jaaay, jeg glæder mig så meget til beautypakken på billedet kommer med posten ❤️. Tak Anette og hav en helt og aldeles fantastisk jul.

  05/12/2016
 • Elise S.

  Må bare lige sige at bogpakken på billedet er fantastisk! :p Tidlig julegave som kun kan komme for langsomt ind ad døren 😀

  05/12/2016
 • Anette J

  Jeg synes godt om kombinationen af A-vitamincreme (på recept) og hybenkerneolie fra Trilogy (om natten).

  05/12/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.