De cremer, makeupartister ikke vil løbe tør for

Vi ved godt, at makeupartisternes opgave ikke er at forbedre vores hud på den lange bane. Til gengæld ved de, hvad der virker her og nu, og den opskrift har nogle af landets bedste delt i Børsen Weekend. Du får to af dem her (resten finder du i avisen, bl.a. Sine Ginsborg, Sidsel Marie Bøg og Trine Skjøth):

Makeupartist Malene Kirkegaard, bl.a. tilknyttet Go’ Morgen Danmark, IG @malenekirkegaard

Første step i min stol er altid Nuoris fugtmist. Den føles som en ekstra kalorierig sag, der virkelig giver god fugt og har et delikat pift i modsætning til de mists, der kan minde om noget fra en vandslange. Konsistensen er lind uden at være for tynd, og så dufter den friskt, hvilket er rart for varme eller fortravlede hoveder. Derudover bruger jeg altid Weledas Skinfood, fordi den er så god at lægge makeup ovenpå – afhængig af huden, vælger jeg mellem den lette og den originale mere fede version. Endelig er jeg stor fan af Tromborgs Lip Balm, som fungerer virkelig pænt og fugtmættende på alles læber. Jeg bruger den også på kindben og øjenlåg som lækkert shine.

Makeupartist Kenneth Adelhardt, tilknyttet agentbureauet Le Management, IG @k_adelhardt

Jeg har altid to sera i min kuffert. Et med fugtstoffet hyaluronsyre, og et med beroligende niacinamid, som i virkeligheden bare er B3-vitamin. Hyaluronsyre-serummet fra Pestle & Mortar tilsætter jeg i alt fra min primer under foundation til det reflekterende highlight, jeg kommer på hudens højdepunkter som næseryg og kindben. Niacinamid-serummet, som lige nu er fra The Ordinary, bruger jeg på hud, der rødmer eller er irriteret. Endelig har jeg altid solfaktorcreme i tasken, hvor min storfavorit er den fra Woods Copenhagen, fordi den lægger sig så vanvittig pænt på huden uden at fedte.

NB. Jeg er på langfart og er først tilbage herinde den 1. september, men del endelig erfaring og idéer herunder i kommentarfeltet.

@beautyspace på INSTAGRAM

21/08/2023
Husk halsen. Den husker stensikkert dig
Få hudlægens shortliste til halsen
30/08/2023
Din enkle hudpleje GPS
4 ting afgør dit valg

Kommentarer

  • Mette Pedersen
    REPLY

    Den mist der henvises til fra Nuori, er det den der hedder Vital Unifier?

    26/08/2023

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.