Glød: Hvad virkede, og hvad gjorde absolut ikke

Husker du jagten på glød-kuren? Ellers kan du lynhurtigt følge med her eller tjekke den korte rutine, testperson Pernille Rahbeks hudkarakteristika og produktlisten her.

Nu har hun meldt tilbage, hvordan det går, og jeg har kvajet mig på ét område. Nemlig i forhold til det faktum, at jeg stadig prøver at lukke øjnene for, at hun VIL være solbrun. At det er med de briller, hun måler og vejer sig selv og sit velbefindende i spejlet.

Derfor burde tilbagemeldingen her heller ikke komme bag på mig. Du får Pernilles ord:

AFTEN

Salicylsyre (efter rens) fungerer bare for mig – elsker følelsen på min hud, når den lige får det der svirp af porestøvning, som du kalder det, Anette. Jeg kan se en umiddelbar klarhed i huden. Det er ligegyldigt, om jeg bruger masken fra The Ordinary eller Paula’s Choice 2% BHA. Bagefter følger jeg op med en god creme, helst noget med A-vitamin i.

MORGEN

Vaskekluden gør godt, men wow i forhold til fugtserummet. Det er noget af det bedste, jeg har prøvet. Smak. Som en flydende fugtmagnet lægger det sig på huden.

Glowdråberne fra Clarins … ja, hvad skal jeg sige, de fungerer jo i den grad. Og da især efter, at jeg har sat din anbefalede én-dråbe-dosis op. Tilsætter nu fire daglige dråber i min creme eller serum. Og jeg lover dig for, at jeg nu har en mere sommerlig farve.

Hvad der derimod slet ikke fungerer, er den farvede VitaZing dagcreme fra Origins. På min hud virker den som lys gammeldags bruncreme, der trækker mig i en helt gal retning. Nærmest lidt lig-agtig. Jeg kommer ikke til at bruge den.

ANETTES KOMMENTAR: Det er min fejl med hensyn til VitaZing – jeg ved, hvor mange herinde på Beautyspace, der er begejstret for netop det produkt. Mig selv inkl. Men i forhold til Pernilles ønsker er cremen al for lys, også selvom den har en vis tilpasningsevne (tryllecremesnavnet).  Men åbenbart ikke en evne, der matcher 4 daglige selvbruner-shots. Pernille skifter til, hvad hun har på hylden af dagcreme.

Det er altså lykkedes at liste selvbruner ind i hendes rutine, og det er stort. Jeg har købt kropsversionen af denne her til hende. Ikke uden frustration arbejder jeg fortsat på at få SPF inkorporeret.

ET TIP: Muligvis husker du de tre ualmindelige gode olier. Jeg er vild med effekten af bare en anelse som highligt duppet på det øverste af kindbenene. Ser meget naturligt og organisk ud.

21/10/2020
Glatpandet med akupunktur – for real?
Jeg opgav at tale med testpersonen Pernille i går
23/10/2020
Mit energi-niveau steg med muligvis 750%
Lykken ved at gøre, hvad andre er overbevist om, du ikke kan

Kommentarer

 • Eva Bøgestrøm

  Hej. Jeg vil også rigtig gerne vide, hvor det fine smykke med A er fra. Jeg har desværre ikke Instagram, så krydser fingre for svar her

  24/11/2020
 • Anette+Kristine+Poulsen

  @ Tina, prøv den fra Shiseidos WASO linje, jeg skal nok lige skrive et par ord om den på IG. Den kan det, du efterspørger.

  KH Anette

  28/10/2020
 • Tina

  Hej Anette

  Jeg efterspørger egentlig det Vitazing skal gøre, men med varmere/mørkere glød.
  Jeg har alm. hud, ingen større problemer, så et alternativ med spf, gerne uden olie.

  Jeg vil bruge den efterår/vinter ovenpå dagcreme for at give ekstra fugt.

  Er er ikke til foundation så vil helst det er kombineret i fugt/dagcreme uden det er et tykt lag…

  Håber det giver mening.
  Tina

  PS: jeg bruger Clarins drops som er fine, her også en 4-5 dråber

  26/10/2020
 • Anette+Kristine+Poulsen

  @ Ditte H, åhhhh hvor herligt med en, der kan genkende situationen. 1000 tak fordi du deler dine gode erfaringer. Jeg ved, at Pernille har slugt det. Og JA til CitySmart, bare meget dyr.

  @ Christina Kragh, SÅ god idé. 1000 tak.

  @ Kristine, hurra, det lyder jo fabelagtigt. Og JA, jeg kan anbefale en. Kan du vente 7 dage, så får du navnet – er stadig hemmeligt.

  @ Nanna Rosing, fabelagtigt tip, 1000 tak. Hun vil elske det. Og deres dråber dufter så dejligt af agurk.

  @ Tine, nej, vi har ikke afsløret resultatet endnu.

  @ Tina, der er flere gode derude. Er det en dagcreme med SPF du efterlyser eller? Og hvis ja, hudtype/hudtilstand?

  @ Mette S, jeg er også vild med den, men er også til det lyse. Jeg synes, at niacinamid giver bedst mening i dagtimerne (er godt et anti-pigmentværn).

  @ Julie, håber Pernille vil svare – det er hende, der har skudt billedet.

  @ Karoline, åh det bliver et kedeligt svar. For akne er en hudsygdom, der kræver hudlægehjælp, og det første spørgsmål vil være at finde den udløsende faktor (du siger hormonel betinget). Der er et kapitel i Seriøst bedre hud, hvor der med hudlægehjælp er råd til fedtet hud/forstørrede porer og akne. Men er det slemt og svært at slå ned (og sådan lyder det på dig), så vil jeg anbefale at søge hudlæge.

  @ Anja, der er desværre nogle, der får den reaktion (muligvis af stoffet DHA). Jeg har hørt det før. Beklager.

  @ Marianne Gylding, det sidste først, jeg håber du har tålmodighed i 7 dage mere. Haha…5 dråber !! Du er jo vildere end Pernille. GODT at få erfaringen med Waso Colour, som jeg også er begejstret for. Måske er den i virkeligheden bedre til at farvejustere. Jeg vil undersøge igen.

  @ Pernille S, God idé. Hermed videregivet.

  Stor hilsen Anette

  25/10/2020
 • Pernille S

  Måske Pernille kunne slutte sin morgenrutine af med at bruge mineralpudder? BareMinerals har pudder i mange farvevarianter, som kan understøtte den brune ansigtsfarve, uden at virke for “make-uppet”!

  24/10/2020
 • Mariannegylding

  Hæ hæ, Jeg er heller ikke til en’ dråbe. Jeg bruger 5.
  Ej heller er jeg vild med vita-zing jeg bliver grå og fnuldre. Derimod er tryllecremen fra shiseido fantastisk for mig (waso color)
  Rigtig god weekend.
  Ps ser stadig frem til dit skriv om billigere alternativer til dyre a vitamin cremer ex environ.

  23/10/2020
 • Anja

  Jeg har flere gange prøvet Clarins´ glowdråber og Rudolph´s a hint of summer for ekstra glød – begge får jeg udbrud/fedtet hud af efter en uges tid.
  Hvorfor mon?

  23/10/2020
 • Karoline Enghoff Heide

  Hej Annette,
  Hvilke produkter kan du anbefale til hormonel akne? Min hud er også tør og med lidt linjer, jeg er 30 år.. Jeg har prøvet meget forskelligt uden held så håber du kan hjælpe, for er så træt af det:-(
  Mvh Karoline

  23/10/2020
 • Julie

  Hvor er dine fine smykker fra? 😀

  22/10/2020
 • Mette S

  Jeg er vild med Vitazing – men jeg er også fregnet og bleg den lyse farve er perfekt
  Kan man bruge Niacinamid serum fra Jorgobe (fra boxen) om natten under A-vit creme, eks. Super3 fra BP?
  Jeg har fået opfattelsen af, at A-vit skal på “ren” hud altså uden f.x. serum.

  22/10/2020
 • Tina

  Har det ligesom Pernille ang VitaZing, føler den gør mig mere lys. Gad vide om der er et andet produkt som giver nok glød? Jeg bruger Clarins drops, så skal være en supplerende moisturizer…

  22/10/2020
 • Tine Lindgreen

  Kære Annette,
  Hvad skete der med Pernilles test af vippe-serum fra Normal? Har jeg overset resultatet?

  22/10/2020
 • Nanna Rosing Romanowski

  Jeg bruger Ecooking Selvbruner drops, MEN, jeg blander det ikke i min creme eller noget. Jeg pumper det ud i hånden, og smører det på også dagcreme. Jeg skal have den fulde effekt med 😉 Så får jeg nemlig den ønskede farve. Måske et tip til Pernille, den er samme pris som Clarins, men du får vidst 15 ml. Mere.

  22/10/2020
 • Kristine

  Hej Anette,
  Jeg har nu også kørt “glow-kuren” i en uges tid, og det virker for mig. Hurra!
  Men jeg mangler stadig fugt til natten. Kan du anbefale en natcreme med a-vitamin? Jeg føler at den jeg bruger er alt for fed, og jeg vågner om morgenen og ligner en der har sovet med smør på næsen og panden

  22/10/2020
 • Christina kragh

  Jeg er samme farve som pernille og bruger nok 4-6 dråber af glow boosteren og jeg bruger også vitazing den med spf 15 for den vitazing med spf 40 gør mig grå et lille fif pernille måske skal prøve af er at tilsætte et lille bløb foundation til sin vitazing og bom så er den perfekt er det en dag jeg har lyst til ekstra kommer jeg lidt ekstra på næsen pande og hage på den måde bevare jeg gløden i kinderne og ser ikke makeuppet ud

  22/10/2020
 • Ditte H

  Hahaa … jeg er vild med det her! Jeg har det ligesom Pernille mht. den der Vita-noget fra Origins. Kan sleet ikke forstå den hype 😉 Om vinteren bruger jeg også selvbrunerdråber i min dagcreme og altid foundation. Sidstnævnte gør sikkert det samme som de sidste to dråber selvbruner dråber gør hos Pernille 😀 Nå, men på mit 45. år er jeg blevet besat af at bruge solcreme spf50. Nok pga. mine pigmentpletter. Har ellers altid hadet solcreme. Men det der har omvendt mig – foruden mine pletter i ansigter – det er K-Beauty! Deres solcremer er heeelt fantastiske!! De virker hydrerende, ingen Pjerrot, de kan give glød hvis man vælger dem, som giver glød og nogen af dem fungerer også som primer inden makeup 🙂 Deduden er der City Smart spf50 fra Elisabeth Arden, dén er også vanedannende …

  22/10/2020