fbpx

Vil du have din hud tilbage?

AnetteFarve-1

Sådan skrev Tanja Elisabet i kommentarfeltet her. At hun endelig havde fået sin hud tilbage. Og jeg er med på, hvad hun mener. For jeg har også prøvet at stå der med en hud, der var banket i smadder. Især af en grum sol-afhængighed og årevis brug af forkerte produkter. Det er heldigvis ikke rocket science at få den tilbage.

Udover at sætte sig ind i, hvad der virker (eller lytte til en, der har gjort det), så kræver det bare to ting: Tålmodighed og en ufravigelig (som betyder daglig) indsats med de hudpleje-ingredienser, der har papir på at virke på konkrete udfordringer.

Og det kan vi tale meget mere om.

Enten her på bloggen. Måske et spadestik dybere hjemme i sofaen med læsebrillerne på. Eller ved at ses. Og mht. det sidste har jeg lovet at komme med en opsamling i forhold til mails om kommende foredrag/worshops.

For hvor ses vi så lige, tænker du måske. Og det er nemt.

For SUPERHUD – No bulls*it beauty II -foredraget ruller ud igen i sensommeren og til efteråret.

Men først en pause. I juli og det meste af august lukker jeg ned i forhold til foredrag. Ikke af uvilje, men fordi jeg håber, hængekøjen trækker både dig og mig.

Hvis du vil vide (og det ved jeg jo ikke, om du vil), hvor i landet – altså om Bogense, Næstved, Rønne eller Aalborg er på programmet, så hold øje HER mht. kommende foredrag.

Er din by ikke i spil, så grib evt. fat i dit lokale bibliotek, læseklub, hundeforening eller stormagasin – vi har været alt fra 12 til 200 personer, og jeg er altid til at fange på open-mind@mail.dk (skriv gerne foredrag i emnefeltet).

HVAD FÅR DU: Udover de tendenser og forskningsresultater, jeg ikke kan slippe (og som jeg også tror, vil tænde dig), så kommer vi til at dykke ned i mælkesyrebakterier og dét alternativ, der kommer tættest på både Botulinum Toxin og fillers. Og så bliver vi piv-konkrete, når det gælder rækkefølge og de ingredienser, der er uvildigt dokumenteret.

SE MERE HER i forhold til hvad andre siger og den slags …ja…blær.

14/06/2018
Den dag hjernen stod af
Vi taler om MIN HJERNE, et alarmberedskab der virkede og 3 nye vaner, der...
18/06/2018
Kære Politiken & Anne Lea Landsted
I er gale på den med de rynkecremer

Kommentarer

 • @ Wickie, tak for dine søde ord. Jeg har skrevet en større sag i Børsen sidste sommer om netop cannabis i hudpleje. Skal prøve at se, om jeg kan skaffe et link…tror den måske hed ‘helt ude i hampen’ eller noget i den dur.

  Stor hilsen Anette

  17/06/2018
 • Wickie

  Hej Anette
  Jeg føler dig fast og elsker dine indlæg.
  Kunne du tænke dig på et tidspunkt at lave et indlæg om canabis hudpleje. Jeg hører flere og flere snakke om det nu og er frygtelig nysgerrig på om jeg skal smide penge efter det og efter hvilke produkter.
  Har du stor kendskab til det ?
  Go weekend kh w

  16/06/2018