Kål på porer og Rudolph-vindere

_MG_1895

SYNET AF MINDRE PORER. Mange efterlyser løsningen til mindre synlige porer, og ruten er ifølge den amerikanske dermatolog dr. Rachael Eckel enkel – og ikke mindst ekstra effektiv, hvis du sætter ind fra første hudorm spottes. Hendes veldokumenterede (hvis du spørger mig) opskrift lyder:

 • Kontrollér hudens olieudslip ved dagligt at holde talgproduktionen i skak dér, hvor du er generet af synlige porer. Brug eksfolierende AHA/BHA (salicylsyre) efter rens og før anden hudpleje.
 • Lad hudplejehelten A-vitamin optræde i din natcreme – og gerne allerede fra huden begynder at vise porer, dvs. fra første hudorm spottes.
 • Slut af med beskyttelse i dagtimerne fra både antioxidanter og SPF. Året rundt – også i Danmark.

Afhængig af din hud, må du vurdere, hvor meget eksfoliering, den kan tåle uden at bliver irritabel.

RUDOLPH CARE VINDERE: Stort tillykke til Hanne Skjellerup, Maria Scheil, Helle Rick, Helle Bonderup, Sus Bruun, Jette Clausen, Fru Striib og Betina Berg Holm – de første fire får serum med i gevinstpakken. Send endelig jeres adresser til mig på open-mind@mail.dk, så vi kan få posten af sted.

BOOK’N BEAUTYBOXEN lander i din indbakke i morgen tidlig kl. 8 sharp, hvis du er på listen her.

PS: Der bliver vist en flig af Book’n Beautyboxen på Instagram lige nu. Uden at afsløre den lille overraskelse, som altid er med.

27/01/2017
Okay, vi lytter, når verdens måske bedste makeupartist kommer med den her anbefaling
01/02/2017
Verdens bedste hår-trick er gratis

Kommentarer

 • Louise

  Hejsa

  Er der mon nogen der kan hjælpe??
  Jeg sidder lige med min beautybox, som jeg bestilte i sidste uge… der er bla imedeen 50+ med.. jeg er 37 år??
  Skal jeg mon tage dem alligevel, og hvis jeg fremadrettet vil blive ved med at tage dem, skal jeg så blive ved 50+ eller købe den der passer til min alder??

  Mvh Louise

  10/02/2017
 • K

  Kan du anbefale en solcreme til sart, tør, akneramt hud? (To gange isotretinoin)
  Kh kamille

  03/02/2017
 • Kristina K

  Hej Anette,

  Jeg har bare lige et forslag – hvad med en FAQ på bloggen? 🙂 Jeg kunne forestille mig at du ofte må svare på de samme spørgsmål 🙂

  03/02/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Undskyld den lange svartid, som faktisk bliver endnu længere, for jeg vender først tilbage i kommentarfeltet her fredag morgen. Stor tak for jeres ord.

  KH Anette

  01/02/2017
 • Sysser Carstens

  Kære Anette
  I har sendt mig en mail vedr. køb af 2 pakker.
  Jeg er på ferie i Thailand, og har haft problemer med serveren. Hvis det kan lade sig gøre vil vi meget gerne købe to pakker. En til min datter og en til mig.
  Mange solskins hilsner, selvfølgelig fra skyggen og med masser af solfaktor ; ) Sysser

  01/02/2017
 • Veneda B.

  Hej Anette, kan du anbefale en rutine/produkter til en lige nu tør og mild akne (ofte cystisk) ramt hud? 🙂 Har danish skincare salicylsyre, men deres cremer fungerer simpelthen ikke for mig?

  31/01/2017
 • Inge

  Har netop brugt Ordinarys Niamicid serum for første gang og det virkede vildt godt for mig

  31/01/2017
 • Tanya

  Åh, hvor ville man gerne have vidst det da man var ung og fik uren hud! Nu er det for sent at slippe helt af med, selv om der da sker en vis bedring ved brug af enten A- eller C-vitamin, eller AHA-syrer.

  30/01/2017
 • Mette

  Ved du hvor jeg kan købe ZO® MEDICAL
  Cebatrol™ Oil Control Pads, Acne Treatment
  som du linker til?

  30/01/2017
 • Anne Mette K

  Jeg nåede at få billeder af kål i hele ansigtet (det var spidskål, uvist af hvilken grund) og at tænke ‘hvordan virker det mon?’. Vist alt for længe siden jeg har gjort kål på noget som helst 🙂 Tak for dagens smil hos mig – og for tips!

  30/01/2017
 • Anette J

  @Anette. Der er simpelthen en, der har undersøgt honning lidt nærmere. Jeg kan genkende det, hun skriver fx som spot-treatmemt. Med til fordelene hører jo også, at det er billigt.

  30/01/2017
 • Tine M.

  Altid dejligt med gode råd til de dumme porer, som med årene er blevet større (for meget soldyrkning uden beskyttelse, har jeg nu lært via din blog).

  Kan de produkter, som du linker til, også bruges, hvis man lider af (mild) rosacea? Altså trin 1) salicylsyre efter rens (både nat og dag?), trin 2) A-vitamincreme om natten og trin 3) antixiodanter +SPF om dagen.

  Det ville være dejligt, hvis de kan, da jeg har en uåbnet BP Super3 booster liggende i skuffen, som jeg ikke har turde tage hul på, siden jeg får for et par måneder siden er begyndt at få rosacea agtige udslæt (det bedste for huden i den forbindelse er forøvrigt Bioeeft EFG serum).

  30/01/2017
 • Kristina

  Hej Anette,

  Jeg bruger AHA fra Ole H. Kan jeg bruge BHA om dagen og AHA om natten. Alternativt BHA om dagen og AHA et par gange i ugen om natten? Eller skal jeg holde mig til én af delene?

  30/01/2017
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette
  Er der noget jeg selv kan gøre for at minimere, men helst slippe af med en irriterende fordybning mellem øjnene; lige over næseryggen. Ligner et lille krater, hvor der sandsynligvis engang har været en hudorm. Kan delvist dækkes med make-up, ved at “hullet” fyldes. Men det er som om hullet blot bliver større og større…. :-/

  30/01/2017
 • @ Anette J – Honning er om ikke magisk, så særdeles fin. Se her, hvad en god dermatolog siger: http://www.dermatocare.com/blog/8-Benefits-of-honey-on-skin–know-from-dermatologist

  @ Sandra S. R. – Jeg vil meget hellere anbefale dig at få fat i en god underliggende ‘oil control’ som eksempelvis den jeg linker til fra Zo (de har den her: http://inviocare.com/skincare/). Alternativt har Danish Skin Care også en BHA-lotion og Comfort Zone har peel pads).

  Stor hilsen Anette

  30/01/2017
 • Anette J

  En udokumenteret behandling er honning (af ordentlig kvalitet og uopvarmet). Jeg bruger den som maske hen over næsen. Den virker eksfolierende og giver mere klar hud, og så tager det kun fem minutter.

  30/01/2017
 • Sandra S.R

  Hej Anette.
  Tusind tak for altid gode råd på bloggen.
  Jeg har et spørgsmål, da jeg oplever, at min hud begynder at skinne i løbet af dagen.
  Kender du til en dagcreme med solfaktor, der kan forhindre, at min hud producerer talg/fedt/hvad end det er?
  På forhånd tak for hjælpen.

  30/01/2017