fbpx

Glat pande og yoga coming up til kæbelinjen

Muligvis husker du testperson Pernille Rahbeks begejstring for kosmetisk akupunktur. Der er det gode at sige, at at der virkelig skal meget til at påvirke hende, fordi hun er så fokuseret på sine pandelinjer og er vant til Botox-effekten.

Det udfordrende er prisen, synes jeg. For det er prisen for hvad præcist? For dem, der vil have en helt glat pande, så ved de jo, hvad de får for deres Botox-penge. Her er det mere diffust, og jeg kan ikke få akupunktør og underviser Nikolaj Nørgaard til at sige andet, end at man kan opnå ca. 50% af en Botox-glattet pande. Men straks siger vi i munden på hinanden, at det jo er en tåbelig sammenligning. I øvrigt er Rahbek godt nok ude efter et alternativ, men ikke et lignende. Derimod et der føles mere som værende hendes – ”mindre desperado, du ved”, som hun siger.

Rasende positivt er det, at man kan gøre hjemme-akupressur-øvelser, og dem har jeg bedt Nikolaj Nørgaard vise på Penille – de er netop lagt på Instagram stories på @beautyspace. Og det er nemt at gøre.

HVAD DER TIL GENGÆLD ikke er nemt, er ansigtsyoga, som vi tuner ind på i næste uge. Med en af de sejeste herhjemme som den guidende. Jeg har stillet vedkommende en opgave, som går på kæbelinjen og 11-tallet mellem brynene. Og det kan lyde forbistret nedslående. Som om jeg er utilfreds. Men det skal mere forstås som måden, jeg bliver gladere og mere overskudsagtig af at være i nogenlunde form. På samme måde vil jeg gerne have et åbent og imødekommende ansigt. Ikke den knytnæve det af og til kan ligne. Altså gå til mod-træning i forhold til spekulationsmimikken. Og for mig klart med en metode, der måske nok kræver et langt træk, men som til gengæld vil være mimikgenkendeligheds-bevarende. Hvis det altså virker.

@beautyspace på INSTAGRAM

NOVEMBERS BOOK’N BEAUTYBOX udkommer torsdag den 29. oktober kl. 7.00. Alle på listen her får mail om indhold, eller du kan se med på Instagram @beautyspace.

OG BY THE WAY: Jeg er varsom med, hvem jeg lader stikke nåle i mit ansigt. Inkl. testpersonens ansigt.

26/10/2020
Glattere hud, anyone?
I modsætning til indsatsen, så er opskriften gratis
29/10/2020
Et plaster & et ret rart lys i mørket
Plus en opsang om salgstricks

Kommentarer

 • Anette+Kristine+Poulsen
  REPLY

  @ Pernille, det er er barsk omgang. Alle tanker herfra. Dejligt dog med gode råd fra Pernille S, som udover at være sygeplejerske og taler af egen erfaring. Mit råd går på to typer af ingredienser i forhold til genopbygning og heling: A-vitamin og EGF. Alt det bedste.

  @ Pernille S, du er en gave med dine delte erfaringer. TAK.

  @ Lene, tak for dit spørgsmål. Du har ret i, at der pt. er bannerreklame på Ecooking – det er dog skarpt adskilt fra det redaktionelle indhold. Hvis du søger på Ecooking på Beautyspace, vil du kunne se, hvad jeg har skrevet.

  KH Anette

  28/10/2020
 • Lene
  REPLY

  Kære Anette
  Lige et par spørgsmål som ikke omhandler dagens emne – håber, at det er ok.
  – Jeg har en veninde som er helt vild med produkterne fra Ecooking – hun har brugt forskellige produkter fra mærket i et års tid, og hun synes virkelig, at hun kan se og mærke forskel. Jeg kan se, at du har en annonce fra Ecooking – så har du samme holdning til produkterne ? Jeg overvejer, at begynde med deres serie 50+ – har du nogle facts om den serie ?
  Du viste engang et billede af nogle produkter hvorpå der også var en tandkrus i keramik som din søster havde lavet – kan din søsters keramik købes ?
  På forhånd tak for svar.

  27/10/2020
 • Pernille+S
  REPLY

  Kære @pernille
  Tillad mig at komme med et
  Indspark ift fjernelse af hudkræft. Tænker at hvis det er en dygtig plastikkirurg du skal behandles af, vil du få anvisning på hudpleje. Overbevist om at Anette har gode produkter i ærmet hun kan anbefale…
  Fra egen erfaring kan jeg oplyse, at det er vigtigt ikke at få sol på sår/ar i op til et år, for ikke at danne rødt og kløende keloidvæv. Du kan med fordel bruge brunt micropore over sårstedet – også gerne måneder efter en heling. Efterfølgende høj spf og ansigtet i skygge og under en hat. Alle de råd Anette altid fortæller. Varme tanker din vej – kh Pernille S

  27/10/2020
 • Pernille
  REPLY

  Hej Anette
  Jeg skal have fjernet hudkræft i ansigtet, desværre. Det skal skæres væk og syes. Hvordan plejer jeg min hud bedst muligt i forhold til ar og rødme? På forhånd tak for dine altid gode og kompetente råd.

  27/10/2020

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *