Den hud, du ønsker. Eller pengene tilbage

S0A2154

SÅ blev de to Beautyspace-anmeldere udtrukket: Tillykke til Lene Jespersen og Sara Arge. Tag gerne direkte kontakt til tovholder Anett Moldow på e-mail anett@mildhpress.dk (og lige for god ordens skyld: Det er Nimue, der står for den økonomiske side af sagen i forhold til anmeldernes forløb).

Som anmelder siger I ja til at dele (bare med Nimue) før- og efterbillede og afslutningsvis komme med en kort vurdering, som jeg, nysgerrige menneske, også gerne vil læse.

Nimue-muligheden gælder i øvrigt for alle, og jeg har lavet regnestykket: Det koster 44 kr. om dagen at springe på forløbet, hvor du får fire ansigtsbehandlinger, produkter til et kvart års forbrug og pengene tilbage, hvis du ikke kommer i mål. Få flere detaljer her.

PS: Hvis du hører til dem, der har heldet med sig, så er der en chance på FB lige nu.

MERE NO BULLSH*T BEAUTY & DIREKTE TALE? Fra mig og direkte i din indbakke, så lad os ses her.

@beautyspace på INSTAGRAM

03/11/2017
Mørke rande er noget, der kan fjernes
Se de 4 ting, der samlet får det til at ske
06/11/2017
Dem der holder mere, end de lover
7 skønhedshelte, der gør mere, end hvad de lover

Kommentarer

 • Trine

  Hej Anette
  Tak for svar.
  Jeg bruger i forvejen salicylsyre, og vil gerne i gang med “den stenhårde rutine”.

  Kan du anbefale et andet produkt til om aftenen end a-vitamin, der virker hudforbedrende, sammen med salicylsyre?

  Mvh Trine

  07/11/2017
 • Ditte

  Hej Anette, tusind tak for svar. Jeg går forsigtigt til værks – men manner det gør en forskel for min hud kan jeg med tiden bruge min Derma ruller sammen med a vitamin ? Den har jeg også været utrolig glad for, men knap så glad for serummet derfra ( Swiss Clinic)

  06/11/2017
 • Katrine H.

  @ Anette – mange tak for svar. Dog tror jeg ikke jeg fik udtrykt mig korrekt, eftersom mit spørgsmål lød på om jeg ‘svitsede’ min hud ved både Aha-produkt og lys? Og i så fald om jeg måske fik flere pigmentpletter ved at bruge begge metoder? Mange tak:)

  06/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S – Jeg er også spændt.

  @ Ditte – I BP’s A-vitamincreme er der tale om den lidt mildere ester-version, men til gengælder flere estre, og derfor synes jeg også BP er effektiv. Og du har ret, misten er virkelig god. I dermalogicas A-vitamincreme er det retinol i en høj koncentration, så go slow.

  @ Trine – For at være på den helt oversikre side, så kan man vælge at undlade at smøre sig med A-vitamincremer, når man er gravid. Lægerne er uenige med mindre der er tale om receptpligtigt A-vit. (piller og salve). Til din aknehud vil jeg anbefale BHA (salicylsyre), som du finder meget om her på Beautyspace. Held og lykke med det hele.

  @ Kathrine H – Prøv klart at køre et AHA forløb først og alene i minimum 2 måneder. Så du kan se, hvor effekten kommer fra.

  @ Lene J – Heldige dame.

  Stor hilsen Anette

  06/11/2017
 • Lene Jespersen

  Hvor er jeg bare glad… 🙂 FEDT

  06/11/2017
 • Katrine H.

  Kære Anette
  Jeg har et spørgsmål, som dog ikke vedrører ovenstående, men handler derimod om hvordan jeg skal forholde mig til brugen af Aha-syre og Beauty Angel.
  Sagen er den, at jeg er i gang med at bekæmpe mine pigmentpletter med Aha-produkter, men har i samme ombæring fået adgang til en Beauty Angel.
  Mit spørgsmål er derfor om jeg både bruge Aha-produkter og Beauty Angel uden at forværre huden (og pigmentpletterne)?

  På forhånd mange tak:)

  05/11/2017
 • Trine

  Hej Anette

  Jeg skriver til dig for at få din holdning til brug af a-vitamin under gravidtet.

  Tilbage i april og maj brugte jeg Beaute Pacifique Super Booster med a-vitamin, som fungerede rigtig godt til min tørre aknehud.
  Jeg blev gravid i maj, og lægen mente sagtens jeg kunne fortsætte med cremen – især da firmaet selv skriver det på deres hjemmeside: http://beaute-pacifique.com/gravid-eller-ammende.aspx

  Jeg kom til hudlæge i juni, som gav mig Clindoxyl (som i øvrigt ikke hjælper, men blot udtørrer), og frarådede mig Beaute Pacifique cremen, da han selv var med til at udvikle den i sin tid, og ikke ville have sin egen kone eller datter bruge den under graviditet. Derfor stoppede jeg med den.

  Jeg aborterede desværre i juni, og prøver at blive gravid igen. Derfor vil jeg høre dig, hvad din holdning er til cremen? Jeg vil gerne begynde på den igen, men er samtidig nervøs over hudlægens mening om den.

  Håber at høre fra dig.

  Med venlig hilsen
  Trine

  05/11/2017
 • Ditte

  Apropos den hud vi ønsker – så startede jeg for godt en uge siden på både Beaute Pacifiques nye superfruit ansigts mist og Dermalogica’s overnight retinol repair .. Og wau sikke en effekt – jeg har ved Gud prøvet meget, men det her slår alt – om det er sammensætningen af de to eller det er den ene af dem, ved jeg ikke – men nu tør jeg ikke stoppe med nogen af dem 🙂 jeg har tidligere brugt BP’s A vitamin – men den fra Dermalogica slår den med flere længder – hvis det altså er den der giver virkningen – har du et godt bud ??

  05/11/2017
 • Pernille S

  Det bliver rigtig spændende at følge de to heldige vinderes oplevelse af Nimues produkter 🙂
  Stort tillykke!

  04/11/2017