Dem der holder mere, end de lover

S0A2386

Tag godt imod en ny serie på Beautyspace: Et fast månedligt indslag hårdt vinklet på produkter der overleverer (ikke overlever). Altså dem der gør mere, end de lover. Here we go:

 • BEDSTE DEO. Alle mine chefer elsker den her deodorant. Ja, det er jo ikke fordi, jeg har mange chefer. Men de to, jeg har, løber altid ekstra stærkt. Og det er for vildt med denne her deodorant.
 • BEDSTE LÆBE-KUR. Jeg har haft den med på Go’ Morgen Danmark (Vogue er også ellevilde), fordi den på mindre end en time kan gøre flossede, vejrbidte læber bløde igen.
 • STEPVIS A-VITAMIN. Glem alt om A-vitamin som en krads fætter. Det handler om at gå langsomt frem, hvis du er nybegynder. Ingen gør det lettere og mere pædagogisk med strygejernsvitaminet end Environs stepvise system.
 • FINESTE MINERALFOUNDATION. Hvis du er til all vegan og gerne vil have et naturligt og lidt airbrushet look, så gør Ineka det finere end fint.
 • HALLO DET ER GODT. Jeg er muligvis ramt af Grasse. I hvert fald er jeg meget påvirket af Süskinds gyserhistorie ‘Parfumen’ og har samtidig noget med duften af jasmin. I øvrigt jo den blomst hvis duft en tysk forsker har sammenlignet med vanedannende valium. Og her blander Chanel en anelse jasmin med squalaneolie, som gør al hud pænere.
 • TRYLLECREME. Jeg har to favoritter, som på én gang fugtmætter, beskytter, giver glød og en anelse dække. Den ene er Origins’ Energy-Boosting Tinted Moisturizer, og den anden er vist på Instagram i dag.

SNUP TIPPET: En fortvivlet 19-årig skrev til mig i sidste uge. Efter at have sikret sig A-vitamin i hudplejen i godt et års tid var hendes hud blevet så fin. På en måde som om den var faldet til ro og uden de ellers tilbagevendende udbrud. Men. Så havde hun besøgt en kosmetolog, der fortalte, at A-vitamin var for dem over 35. Arrhhggg. Jeg mangler ord her. A-vitamin er fra første gang, du spotter en synlig hudpore.

SIDSTE UGES MEST LÆSTE ord handler om skridende hud på halsen. Hvis du vil have hele beautybaduljen i din indbakke – altså de historier jeg dagligt prioriterer…om godt nyt og hvad, der virker, så hold dig til lige her.

04/11/2017
Den hud, du ønsker. Eller pengene tilbage
Et par anmeldere er fundet. Men faktisk kan alle prøve for 44 kr. om...
07/11/2017
Se hvem der dumper
Jeg ved, at du har prøvet det. Måske blev du også (som mig) råbt...

Kommentarer

 • Karin Pihl Rasmussen

  Hej Anette.
  ved du hvor man kan købe inika og se det i virkeligheden.
  har længe været interesseret 🙂

  15/11/2017
 • Louise Cam

  Hej Anette

  Nu elsker jeg min Vita Zing – men er Energy-Boosting Tinted Moisturizer bedre (til hud på 37)?

  Og er det det nok til en der nærmer sig de 40? bruger super booster fra BF om natten 🙂

  Tak for en skøn blog

  09/11/2017
 • Matilde

  Hej Anette

  Jeg bruger Unique Beautys økologiske hårprodukter og til ekstra pleje bruger jeg Special Care Treatment sammen med deres Vitamin F Hair Oil (uniqueproducts.dk) – og det er lige præcis sådan nogle produkter, som overgår ens forventninger. Plejer i dybden, blødgør, giver lækker glans og genneopbygger. Og så er det bæredygtigt ud over det sædvanlige. Varm anbefaling herfra. https://www.youtube.com/watch?v=ZF59Fq6iuP8

  09/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne – Så du blogposten om sorte rande fra forleden? En ansigtsrulle som den du nævner er behagelig og afslappende, men forvent ikke Botox-effekt.

  @ Mette Sloth – Godt at høre. Tak fordi du deler.

  @ Maria – Fik du mit svar på tidligere blogpost?

  @ Karoline – ;o)

  @ Leafysmoothie – Præcis: Ha.

  @ Sanne – Den deo holder længe. Og mht. elekstrisk hår, så er Waterclouds Intensive Repair Treatment bedste.

  @ Gitte Salling – Ja, hurra.

  @ Charlotte G – Åh hvor irriterende. Ved du, hvad det er, du ikke tåler?

  @ Nanna S – Det er jeg glad for.

  @ Kamille – Du må ikke forvente mirakler. Følg produktets brugsanvisning (som jeg ikke lige har ved hånden).

  @ Louise – Åhhh så dejligt at du læser med. Holder øje med dig både på IG og FB, og håber, du har det godt?

  @ Lisbeth M – I den nye Chanel butik i Illum.

  @ Tine M – Har svaret Maria under det tidligere indlæg. Kan du se det? Ellers skriv igen.

  @ Christina – Hvor irriterende. Ved du, hvad det er, du ikke tåler? Ring til forhandleren, der har jurlique.dk – de kan guide dig til nærmeste forhandler.

  @ Mette K. Eriksen – 1000 tak for anbefaling.

  @ Anna – A-vitamin vil få al hud til at søge mod balance. Det er et slags velopdragelsesvitamin, men det er afgørende – i forhold til hudtype osv. – at gå langsomt frem. Du kan evt. blande lidt af den A-vitamincreme du har i din normale hudpleje og så langsomt se, hvordan det går.

  @ Rikke Ekelund, DEJLIGT at høre fra dig i kommentarfeltet, og 1000 tak fordi du læser med.

  @ Tanya – Superprodukter…tak Tanya, der fik jeg lige et nyt ord.

  @ Pia K – ;o)

  @ Britt, Ja du skal starte med AVST 1. Det med C-vitamin har meget at gøre med procenterne, så hvis du er glad for dem, du har vil jeg beholde dem.

  Stor hilsen Anette

  08/11/2017
 • Britt Augustsen

  Hejsa. Om aftenen bruger jeg lige nu The ordinarys ascorbyl tetraisopalmitate solution 20% in vitamin F, efterfulgt af BPs vitamin a creme. Jeg overvejer at prøve environs a vitamin. Skal jeg starte m 1 tror du, når min hud er vant til BPs a vitamin? Og kan jeg spare C vitaminer fra The ordinary væk, da jeg kan læse der er både a, c og e vitamin i environs…?
  Tak for altid gode råd.

  07/11/2017
 • Pia K.

  Hurra og tak, Anette.
  Min Evernote-konto bliver overloadet (på den gode måde), når jeg skal gemme alle dine fine anbefalinger. Nu har jeg ingen undskyldning, for ikke at kunne finde på gaveønsker…
  Virkelig genialt med denne nye serie af overleverere 🙂

  07/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for gode ord og spørgsmål. Jeg vender tilbage onsdag formiddag. KH Anette

  07/11/2017
 • Tanya

  Genialt, Anette! Igen har du udpeget en række produkter som straks ryger på ønskelisten! Det bliver det bedste arkiv af skønne superprodukter. Yay 🙂

  07/11/2017
 • Amalie Skovgaard

  Kære Anette. Jeg fik tilbage i maj tilsendt Environ maske og AVST-gel i bogpakken. Jeg ELSKER det og føler nu at jeg er klar til næste trin på A-skalaen. MEN: Hvor køber jeg det mon? Mvh Amalie

  07/11/2017
 • Anette, jeg læser altid med her og har gjort det i mange år efterhånden. Men sjældent efterlader jeg en kommentar. Det vil jeg gøre i dag.

  Jeg vil bare sige tak for godt selskab og masser af gode tips til at holde min hud nogenlunde stram 🙂

  Ønskeseddel opdateret. Igen igen 😉 I dag med deo og stepvis a-vitamin.

  07/11/2017
 • Anna

  Hej Annette,

  Jeg har meget sart og ekstremt tør hud, min kosmetolog sagde også at A-vitamin slet ikke var for mig endnu før jeg fik min hud i balance. Er du enig her eller kan jeg godt starte lige så forsigtigt?

  Jeg har SkinSeucticals retinal liggende vil jeg kunne bruge den til min sarte og tørre hud?

  Tak for dine altid gode råd. Kh. Anna

  07/11/2017
 • Mette K. Eriksen

  Skønt med dine anbefalinger, som sjældent skuffer. Har Aurelia deoen og den virker! Til dem, der ikke kan tåle den, kan jeg anbefale deodoranten fra Real Purity. Uden aluminium og kradsbørstige sager. Fåes i Magasin til 160 kr. Har brugt den i flere år og skifter nu mellem den og Aurelia versionen. Lip cure redder hvert år mine læber fra at sprække om vinteren… og mine børns!
  Har brugt Vitazing tidligere, men måske jeg skulle gi’ Waso et skud.

  06/11/2017
 • Christina

  Den der deo fik jeg eksem af desværre men deres body serum har fået fast plads hos mig
  Den der mineral pudder kan den købes i nogle butikker ? Det er jo svært at vælge en farve når det er online kh Christina

  06/11/2017
 • Tine M

  Jeg har samme spørgsmål som Maria vedr caudelie øjencreme. Jeg er 50+ så tænker jeg skal opgradere til cru?

  06/11/2017
 • Lisbeth M.

  Produkter, der overgår forventningerne. Skønt indslag. Jeg købte for nogle måneder siden en tube Aloe Vera (med niacinamid og hyaluron) på apoteket. Den er fra SebaMed og koster ca. 55 kr. Selvom den egentlig sælges til akneplaget hud, så har den virkelig været god til min tørre vinterhud. Og med synbar forbedring af tilstoppede porer omkring næse og hage.
  Den der fantastiske olie fra Chanel, hvor har du dog fået den fra Anette? Synes ikke, at jeg har set den i butikkerne?

  06/11/2017
 • Louise

  Kære Anette
  Fantastisk med den her serie i indbakken. Lige noget for travle enlige mødre:-)

  Ret spændende med virksom økodeo – har snart prøvet dem alle, og synes intet virker.

  Kh Louise Lykke, din gamle redaktør:-)

  06/11/2017
 • Kamille

  Ser frem til flere indlæg i serien.
  Efter dit fine indlæg om mørkerander har jeg investeret i Lings K-vitamin! Jeg glæder mig til at give det et forsøg men har lige et par spørgsmål: hvornår i rutinen skal det på? er det både morgen og aften? og kan K-vitamin også tænkes at forebygge blodsprængninger (efter at have fået dem fjernet ved IPL);-)

  06/11/2017
 • Fantastisk idé med sådan en type indlæg – jeg er allerede fan. Det kan jo være lidt af jungle derude, så håndgribelige produktanbefalinger er et godt sted at starte synes jeg.

  06/11/2017
 • Charlotte G

  Jeg var også virkelig begejstret i starten, men får desværre udslæt af den deo, når jeg har anvendt den i en periode.

  06/11/2017
 • Gitte Salling

  Totalt ynglings deo, og er også hoppet fra Vita Zing
  (som osse er fantastico) til energy-boosting 🙂

  06/11/2017
 • Tromborgs Lip Cure er min yndlings, men det ved du allerede. Karmamejus conditioner, kan den også klare elektrisk vinterhår? For det er jeg ved at få spat (!) af hver vinter, og inden længe går det løs igen. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve deo’en, også eller næsten især, fordi den er uden aluminiumklorid. Det er svært at finde deo’er uden alu… som rent faktisk virker. Men jeg synes den er ret dyr. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  06/11/2017
 • Leafysmoothie

  Skønt indlæg og jeg er også glad for waso og flere af de andre på billedet. Og a-vitamin rek jeg også til teens. Fx avenes fine serie, trods at de selv siger at den med a-vitamin er til ældre hud (der er to forskellige i cleanance serien, en med og en uden A). Ha!

  06/11/2017
 • Jeg kan love dig, at denne her er gemt i mine ‘favoritter’ til næste gang, jeg skal have nye produkter!

  //K

  06/11/2017
 • Maria

  Jeg skrev på dit tidligere opslag, men måske du overså det, så prøver lige igen 🙂

  Tak for dine altid kompetente råd.
  Jeg står og skal købe en ny øjencreme og vil da bestemt overveje Caudalíe Resvératrol Eye Lifting Balm, som du anbefaler i Go’morgen Danmark. Men er den bedre end den anden øjencreme fra Caudalíe, Premier Cru The Eye Cream??

  06/11/2017
 • Jeg er virkelig glad for A-vitamin produkterne fra Environ. Jeg har brugt dem lidt over en måned og har fået så fin hud. Strygejernet har virket 🙂 God dag derude.

  06/11/2017
 • Anne

  Hej Anette
  Du er jo min skønhedsguru og jeg har tænkt længe på, om jeg kan tillade mig at skrive til dig med et par spørgsmål. Nu tager jeg chance
  Har du erfaring med rosakvarts ansigtsrulle? Har bekymringsrynker mellem øjenbrynene, som jeg er så træt af. Jeg er ikke meget for botox, og tænker at hvis en rulle kan gøre næsten den samme, så er det jo billigere og sundere.
  Kender du sovemasken holistisk silk eye mask? Har mega sorte rander under øjnene, som jeg er ked af. Måske den kan hjælpe
  Kh

  06/11/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.