Hud i peri-menopause og OA er fast arbejde, men …

Er du før, undervejs eller måske i optaktsfasen til overgangsalderen, kan du roligt begynde at glæde dig. Det er nemlig nu, du skal høste den erfaring, der typisk er samlet i de famlende og eksperimenterende år, der er gået, hvor huden er blevet budt en række halvskøre ting – lige fra snegleslimsmasker til nåleruller med foundation.

Det er afprøvet.

Det virkede ikke. Videre.

Så nu står du, klogere og rundet af livet, ved et punkt, hvor det bliver førsteprioritet at arbejde med din hud. Hvilket først og fremmest vil sige at tjekke dokumentationen på det, du er ved at smøre i ansigtet. Og det har jeg talt med en hudlæge og en gynækolog om.

Her får du dagens gavelink til artiklen i Børsen. Hvis du have mere, altså interviews, analyser og snak om hud, hår og makeup – og alt derimellem – så kan du koble dig op som bruger inde på Børsen med adgang til vistnok en håndfuld gratis artikler om måneden.

FÅ BEDRE HUD MED ÅRENE – videnskabens svar på en friskere og pænere hud i dag. Der er nemlig to kapitler om hud i OA og perimenopause. Fagligt afstemt med både gynækologen og hudlægen. Er på biblioteket og ellers billigst på Saxo her.

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

@beautyspace på Instagram

15/09/2023
Hurtig-koden til bedre hud, dokumenteret
Bedre hud-koden plus metoden, der mætter rynker
19/09/2023
Få hudlægens sikreste kort
Hudlægens trumf mod rødme, fugtmangel og akne

Kommentarer

 • Sanne

  “nåleruller med foundation” – har vi skullet bruge nålerulle ifm. foundation???
  Eller er det generelt bevist at nålerullen ikke virker, for så skal den da straks kasseres?
  Jeg i forvejen ikke særlig go’ til at få den brugt.
  Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  21/09/2023
 • Annemette Kiær

  Skøn informerende artikel, tak for den!
  Og så det dumme spørgsmål: Hvorfor hedder det “menopause”? Er det fordi det er en mindre pause i ens liv, hvor der sker ting og sager (overgangsalderen) indtil man får det lidt mere “normalt” igen? Bliver altid lidt forvirret over det her med pausen – hvad er det pause fra?
  Mange hilsener, Annemette

  17/09/2023
 • Jette V

  Tak for gavelink til avisen 😊 Dit indlæg og artiklen får mig til at tænke på hashtagget #silversisters på Instagram, som jeg følger. Stærke, modne kvinder over hele verden, der står ved deres alder (og grå hår) og som stadig har en masse at byde på og tager for sig af livet, selvom dåbsattesten ikke er helt frisk længere. Det er så inspirerende! God søndag ❤️

  17/09/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.