fbpx

Alt det, ingen siger højt om sheet masker

MaskeFilter

Nemlig at de er iskolde, aldrig helt passer til ens ansigt, og heller ikke giver den mest indlysende mening.

Nå.

Lad os i stedet sige det pæne først. For masker boomer. Alle slags masker. Tendensmæssigt kaster vi os nemlig over alt, hvad der rimer på afslapning, og funktionsmæssigt kan en maske absolut give god mening.

En kølende sheet maske er også behagelig, hvis du bor et virkelig varmt sted. Det gør vi bare ikke i Danmark. Den er også let at have med på tur, men er den hånden på hjertet meget lettere end så mange andre typer af masker?

Sheet masker ser sjove ud på Instagram. Synes nogen. Jeg scroller bare hurtigt væk.

Og det er ikke fordi, jeg ikke har prøvet. Indtil videre har oplevelsen bare ikke være videre behagelig. Nærmere kold og våd med huller, der aldrig passer til mine øjne og mund. Og så drypper de tit, fordi de er søbet ind i for meget indhold.

Næh du, stik mig i stedet en af de mange virkelig gode masker, som er derude. Én af dem, der kan spice den stenhårde rutine op. Én, der er til at dosere, og hvor man er fri for at ligne et fastelavnsuhyre.

NÅR DET ER SAGT: Så er jeg jo vild med kølende, fugtmættende øjenplaster-masker. De drypper nemlig ikke, passer altid perfekt og giver den her-og-nu fugtmætning, som er rar netop ved øjnene. Der er også sheet masker, som jeg indholdsmæssigt er så glad for, at jeg bare vrider indholdet fri af masken og smører det på huden. Oftest er der nok til to personer.

08/05/2017
Vildeste løsning til bedre negle
Verdens måske mest oplagte løsning til stærke negle
10/05/2017
Hvis du vil have rækkefølgen LIVE. Og vinde Bioeffect
Måske ses vi i Randers, Horsens eller Odense. Måske vil hellere bare deltage i...

Kommentarer

 • @ Karina – TAK for fordi du deler.

  @ Baysen – Et kedeligt og kort svar: hudlægen.

  Stor hilsen Anette

  17/05/2017
 • Kære Anette, hvad er dit bedste tip til dybtliggende bumser eller hormon-sataner, som jeg kalder dem. Mit hud er som regel i fin stand, bumser og urenheder hører efterhånden fortiden til. Heldigvis og gudskelov! Men… med nogle måneders mellemrum rammes jeg af dybtliggende bumser, som bliver store og røde. Så voldsomme at de ikke er til at dække. Jeg kæmper for at holde fingrene væk, jeg vil jo ikke gøre det være. Men det er godt nok svært, når de dunker og klør som ind i h***! Og så er det der med, at det tager nogle uger, før de forsvinder.

  14/05/2017
 • Karina Jensen

  Sheet masker er heller ikke rigtig noget for mig… De passer ikke, da mit ansigt er for lille, og så er det også svært at finde en, hvor ingredienserne får ens hud til at synge som små englebasser. Men hvis jeg må komme med én anbefaling er det Estée Lauder’s Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask – WAUW den er intet mindre end FANTASTISK (og indeholder faktisk produkt nok til 3-4 dage efterfølgende).

  11/05/2017
 • Hurra og 1000 tak for modspil. Det er præcist et kommentarfelt som dette, der gør det sjovt og interessant. Så tak. Og til dig Julie – du stiller et spørgsmål – men jeg tror min mening ikke kan siges tydeligere end i indlægget…heldigvis er der også andre meninger. Stor hilsen Anette

  10/05/2017
 • Kitten

  Jeg er kæmpefan af sheetmaskerne, for mig har de gjort en forskel. For mig er de mit lille zen moment, min egen skønhedssalon hvor jeg får noget ekstra, som jeg ikke har haft oplevet jeg har fået med traditionelle masker/cremer. Men det er jo smag og behag.

  10/05/2017
 • Helle Rick

  Lige min ord Anette 🙂 Jeg er heller ikke fan af dem.

  09/05/2017
 • Jeg er så enig! ✌ Jeg havde dem i min shop på et tidspunkt, men måtte sælge ud af dem og stoppe med de sheet masks, for de gav ikke helt den mening jeg troede, da de kom frem. Jeg brugte dem ikke nok til at kunne stå heeeelt inde for dem. Og i min shop er der KUN produkter og brands, jeg kan stå 100% inde for.
  Masker (i krukker eller tuber) vil jeg 100 gange hellere investere i og bruge.

  09/05/2017
 • Rie Dyrnes

  Hvor er jeg glad for du skriver dette, for har tænkt præcis det samme, men tænkte det nok bare var mig, da alle jo taler og skriver om dem. Jeg kan meget bedre lide at smøre mig ind i en maske. Og tricket med at vride dem, det går jeg straks i gang med. Tak for tip :O)

  09/05/2017
 • Jeg er rigtig glad for sheet masker, og kan (med nogle af dem) mærke en positiv forskel på min hud. Jeg fortsætter ihvertfald med at prøve forskellige masker og finde den helt perfekte for mig. Er ihvertfald rigtig glad for et par af Dr. Jarts og Tony Moly’s masker.

  Mht. den kolde fornemmelse synes jeg faktisk det er super rart og afkølende – slet ikke ubehageligt i min optik. Og ja de er ret ‘våde’ men det synes jeg nu også er fint da jeg gerne vil have ‘serummet’ 😀

  09/05/2017
 • Sanna

  Kommer til at tænke på dengang jeg købte en Miquara maske på apoteket. Den søde ekspedient bedyrede, at den ville blive siddende, selv under støvsugning… STØVSUGNING! Ikke lige det jeg forbinder med selvforkælelse, hi hi! Det grinte vi så lidt af. Masken blev nu siddende, også i vandret position. Og den var behagelig og virksom, synes jeg.

  09/05/2017
 • Pernille Sparsø

  Kan godt lide din idé med at vride indholdsstoffet ud af sheetmaskerne, Anette. Nu vi er ved at skille tingene fra hinanden, kunne man så ikke prikke hul på E-vitamin kapsler og smøre indholdet på ansigtshuden som et vitaminboost? 🙂

  09/05/2017
 • Zarah D

  har fået fået misundelig kommentarer fra Stewardesser når jeg på de laaang flyveture sad med min mumiemaske…men bedst i mørke siger jeg bare ellers kan ens medrejsende godt blive lidt pinligt berørte. Men på det kortere ture er mist bedre og dem med SPF løser også ozon påvirkningen

  09/05/2017
 • Sidsel

  Jeg stemmer i mht. fugtmist til flyveture – Cardalies, Rønsbøls, Rudulph Care osv. Eller “bare” fra apoteket, Vichy og La Roche Posay fås nemlig også i fikse rejsestørrelser! 🙂

  Jeg har kun prøvet en enkelt sheetmaske…og det var da ok. Men jo, er stadig også mere til de “traditionelle” – men hvis der var en sheetmaske der vandt hands down på ingredienser, ville jeg da bruge den!
  Og de små pads til under øjnene – dem elsker jeg bare 🙂

  09/05/2017
 • Jeg har aldrig prøvet en sheetmaske, de har aldrig rigtig fristet mig. Kommer der en maskeanbefalingsliste på et tidspunkt? Opdelt efter hudtype/behov.
  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  09/05/2017
 • Salli

  Hmm jeg kan godt li sheetmaskerne og jeg bruger dem med jævne mellemrum, det kan både være før og efter en festlig aften.
  Jeg synes det er skønt at de køler, især under øjnene…

  Jeg plejer at ligge og slappe af 20 min. med dem på og bruger det overskydende serum (for der har du ret der er altid rigeligt) på brystet, for jeg har lært af dig, at man skal pleje huden helt ned til babserne…

  09/05/2017
 • Krabbemis

  Julie – Facemist er guld værd under en flyvetur. Man kan sikkert få en masse varianter og ellers kan man faktisk købe Acai Facial Mist fra Rudolph Care til ca. 60-80 kr i rejsestørrelse, i lufthavnen – GENIALT.

  09/05/2017
 • CarinaFinseth

  Du rammer bare så rigtigt her, Anette! Jeg har endnu ikke kastet mig over sheetmaskerne – fordi jeg tænker “passer hulerne nu også?” – “er den ikke for kold at få på huden?” – og “hvad er det den skal kunne, som mine andre masker ikke kan?”
  Jeg holder mig til de umoderne tendenser lige på dette punkt 🙂

  09/05/2017
 • Jeg giver dig så meget ret. Kolde og klamme – også dem til hænder og fødder.

  Og så risikerer man, at skræmme livet af evt. kæledyr. Jeg har i hvert fald aldrig set min kat se så målløs ud i sit ansigt, som da jeg kom ind med en sort sheet maske på. Han kunne høre, at det var min stemme, men det var da en underlig én, der stod der og kiggede på ham. Jeg lod ham være i fred, indtil masken var væk igen 🙂

  09/05/2017
 • Fugtmist Julie – den skønne fra Caudalie eller Jurlique’s rosewater har jeg gode erfaringer med – når jeg flyver

  09/05/2017
 • Julie

  Under en flyvetur bliver min hud altid ramt af tørhed, og den ser forfærdelig ud efter landing.

  Jeg har hørt, at en sheet-maske i så fald er fiks lige at tage på inden, man lander. Giver det god mening (hvis man accepterer at se fjollet ud på et fly), eller har du et bedre trick?

  09/05/2017