Vildeste makeup til sart hud og alle os andre

miild_miljo_0345miild_miljo_0362Miljoe_OrganicMineralBlushMiljoe_OrganicMineralMascara 2Miljoe_OrganicMineralPowder

Du må selv skrue ned for lyden, hvis jeg bliver for begejstret. Men altså. Det er svært at få armene ned, for hvis du vidste, hvor mange mails, beskeder og blogkommentarer, jeg løbende får fra folk, der ikke tåler alverdens makeup. Af den ene eller den anden grund. Måske er nye danske Miild løsningen. I hvert fald er der hentet tre certificeringer (Svanen, Allergy Certified, Ecocert) hjem, og uanset om du er sart eller ej, til certificeringer eller ej, så er det lækre sager.

Fem fine facts om Miild:

 • Tanja Gregersen og Tine Svendsen er begge makeupartister – få hele historien serveret her.
 • Vækstfonden har uden at blinke skudt tre millioner i mærket.
 • Nogen, der heller ikke blinkede var Matas, som har produkterne på hylden fra 2. maj. Indkøbsansvarlige Helle Husted er begejstret, så det kan høres i stemmen: ’Vi mærker for det første en stor interesse for danske brands, og derudover har vi mange med sart hud og følsomme øjne, der spørger efter et kvalitetsbrand’.
 • Det er forfriskende sprødt at se med på Miilds Instagram og site. Nogle produkter er allerede udsolgt, andre er stadig under udvikling.
 • De to unge iværksættere er aktive, også med guides.

MERE AF BEAUTYSPACE?hook op her, for lige nu efterlyses anmelderhold, og efter weekenden gælder det bl.a. et øjenlågsløft, en Rudolph Care konkurrence…og event. Og ikke mindst en overdrevet tendens, som jeg ikke rigtig kan finde ud af, hvad jeg skal mene om.

BOOK’N BEAUTYBOXEN finder du her.

@beautyspace på Instagram

20/04/2017
Vil du anmelde?
Måske har du lyst til at være blandt de 15 skønhedsanmeldere, Beautyspace mangler?
24/04/2017
Dør-åbneren til din hud begynder med A
Ingrediensen, der får det meste andet til at virke endnu bedre

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Tak for gode ord. Der er noget at leve op til for Miild-kvinderne. Jeg vender tilbage i løbet af tirsdag. Stor hilsen Anette

  25/04/2017
 • Mie

  Nej hvor jeg håber de laver en eyeliner der er renset for nikkel. Ligger her med eksem i hele ansigtet efter at have brugt eyeliner i 6 timer fredag aften. Ville SÅ gerne kunne bruge makeup trods min nikkelallergi. Men det er bare ikke til at finde en eyeliner uden alt det skidt i. Og meget frustrerende at blive nødsaget til at tage til fest uden makeup. Men dejligt der er nogle der forsat prøver at lave makeup til efterhånden de mange der ikke tåler almindelig makeup.

  23/04/2017
 • M

  Hej Anette
  Kan Sunsimed fra Avene bruges til rosacea hud eller er huden for sart

  23/04/2017
 • Sidsel

  Jeg glæder mig også ret så meget til at prøve nogle af deres produkter – det er virkelig et lovende og spændende univers de har lavet!
  Og apropos spændende – så er jeg vildt nysgerrig på hvad der mon kommer efter weekenden om Rudolph Care og øjenlågsløft – det sidste fordi jeg selvfølgelig har fået de tunge øjenlåg som går i arv hos alle kvinderne i familien 🙁
  Og anmelderhold..også spændende!
  God søndag 🙂

  23/04/2017
 • tut andersen

  Har lige læst om de forskellige produkter, og være inde på deres hjemmeside. Det lyder som nogle super fine produkter især til os med sart hud, og fine priser også. Så er noget der helt klart skal indkøbes og prøves af. Dejligt med danske fine produkter

  22/04/2017
 • Pernille Sparsø

  Ligesom andre herinde, er jeg spændt på at høre mere til de, iøvrigt 2 smukke kvinders iværksætteri. Under alle omstændigheder, har de godt styr på den billedmæssige side af markedsføringen. Så er bare tilbage at bevise produkternes værd. Lyder umiddelbart som et interessant bekendtskab! Dejligt at vi her i DK har så mange superskarpe kvindelige iværksættere.
  Når vi (jeg) taler markedsføring, er det nogen gange interessant at nærlæse hvad der skrives om produkterne. Som f.eks. Rønsbøl Tonic som du lovsynger, og ene alene derfor skal jeg teste den. Også selvom den i deres omtale skriver:

  Kan med fordel påføres med vat, undgå øjenomgivelserne
  Kan anvendes som mild øjenmake-up fjerner

  Lidt svært at undgå øje omgivelserne, hvis den benyttes som øjen-make-up fjerner!!

  Rigtig god weekend, Anette 🙂

  21/04/2017
 • Jette

  Glæder mig til det kommer på hylderne i Matas
  Jeg er meget glad for at læse med her…nu ved jeg altid, hvor jeg kan finde info og vejledning
  så stor tak Anette

  21/04/2017
 • Og det ser også dejligt ud. Elsker enkelheden i emballagerne. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  21/04/2017
 • Nina

  Det lyder rigtig spændende. Mon det også er godt for tør hud? Jeg er nemlig for nylig begyndt at bruge Basiron, fordi jeg efter at have fået hormonspiral har fået uren hud som jeg aldrig har haft det før. Og det giver altså bare skallende hud – fuldstændig som det skal for at virke mod det urene, men jeg oplever bare, at makeuppen virker endnu mere udtørrende på huden.
  I øvrigt et spørgsmål, som jeg håber, at det er ok, jeg stiller, Anette:
  Skal Basironen på inderst, under mist, serum og fugtcreme – eller imellem et af lagene?

  På forhånd tak for svar 🙂

  21/04/2017
 • Helle Rick

  SPÆNDENDE og hvor er det fedt Matas er vågen og får det på hylderne. Jeg er klar.
  Super flotte billeder. De er lige til at spise hver og én 😉

  21/04/2017
 • Tanya

  Skønt!
  Og du er altså fantastisk til at lave cliff-hangere – er SÅ spændt på hvad det er for en trend OG hvad det er for et øjenlågsløft… 🙂
  God weekend!

  21/04/2017
 • Maja S

  Jeg kan slet ikke få armene ned !!! Jeg er i fertilitetsbehandling og søger fine sager uden skadelig og unødvendig kemi. Jeg opdagede selv Miild på nettet igår, så sikke et sammentræf. Kan slet ikke vente med at få fingrene i det. Rigtig god dag smukke.

  21/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ A – Det er jeg helt enig med dig i. Lige så forfriskende fint Miild er, lige så meget har de to iværksættere jo måske også at lære. Lad os følge dem.

  Stor hilsen Anette

  21/04/2017
 • A

  Det lyder spændende. Jeg kan bare godt blive lidt ked af det når fagfolk bruger formuleringen “uden kemi”, alt i verden er jo skabt ved hjælp af kemi. Det kunne være forfriskende at der blev anvendt “uden skadelige kemi” osv.
  Men ellers mega sejt Elsker når folk tør springe ud og sagde stort

  21/04/2017
 • [Hopper op og ned ad begejstring] og glæder mig allerede til 2. maj 😀
  Hurra for Tanja og Tine!

  21/04/2017
 • Jeg bliver bare så glad når jeg hører ordene ” kvinder, nytænkning, unge, iværksættere” alene det kan såmænd være nok til at jeg skal prøve 🙂

  21/04/2017
 • Tini Tina

  Du havde mig allerede ved overskriften. Og bare navnet på serien er nok til at jeg ved hvad jeg skal d. 2. Maj. Tænk hvis jeg endelig fandt noget makeup som sidder pænt og min hud har lyst til at have på.

  21/04/2017