Maries kamp mod slidte lokker

d91b2b71-3763-4117-bd81-2aefc8de31b4
Jeg ved ikke med dig, men jeg hopper på næsten hvad som helst…skønhedsmæssigt. Bilder de mig ind, at jeg aldrig får rynker ved at bruge en bestemt creme – så råber jeg ‘bring it on, mollafucka!!’ Jeg elsker at blive narret. Og det var egentlig også hvad jeg forventede jeg ville blive, da jeg fornylig købte en ny hårbørste. Før jeg fortæller mere, skulle jeg måske lige sige, at mit hår de sidste par måneder har været no bueno. Ved ikke om det er kulden eller hvad. Men det har føltes slidt og kedeligt. Fladt og klasket. Tørt og glansløst. Det har været svært at rede ud. Det har uglet og bølget mærkeligt og bare opført sig som det selv ville. Det har ikke gidet at sidde, som jeg synes det skulle sidde. Og det har taget mig dobbelt så lang tid end det plejer, at få til bare at være nogenlunde pænt. Okay, så har vi dét på det rene. Hvis nu ikke mit hår havde været sådan en åndsbolle, så havde jeg nok heller ikke købt en ny børste. Fordi pudsigt nok, er børster en af de få ting jeg ikke hopper på. Jamen, jeg har bare aldrig troet på, at en bestemt børste kunne gøre noget særligt ved håret. Og jeg har altid nægtet at give mange penge for en børste. Fordi, jamen…en børste!? En børste er vel en børste. Den kan rede hår. Punktum. Om ikke andet, fornylig læste jeg om den her børste fra Remington med keratin-dutter. Og gæt hvad jeg råbte. Nemlig: BRING IT OOOON!! For jeg har faktisk længe overvejet, at få sådan en ægte keratin-behandling. (Har du prøvet det? Er det værd at prøve?). Hver gang jeg er i New York, står jeg og lurer foran vinduerne til alle deres frisørsaloner, fordi de altid reklamerer med keratinbehandlinger. Tænk hvis jeg kunne få helt glat hår, har jeg stået og tænkt. Tænk hvis mit hår ikke længere ville krølle og frizze bare fordi det var lidt fugtigt i vejret. Tænk hvis jeg ikke skulle frygte at blive fanget i en regnbyge. Men en keratinbehandling er ikke billig jo. Og den holder heller ikke for evigt. Og er sådan en behandling mon ikke skrap ved håret? Jeg ved det ikke. Det forestiller jeg mig bare. Og derfor har jeg ikke forsøgt mig med sådan en behandling. Men SÅ var det (som sagt) at jeg så den her ellers helt normalt-udseende børste, men hvor børstehårene er behandlet med keratin – og når man reder sig med den, skulle det give et glat og glansfuldt hår. Og det er ikke engang løgn, du!! Den er overraskende god. Den glider gennem mit hår som smør. Og mit hår bliver både glattere og mere skinnende efter en børstning. Det er ikke sådan, at jeg ikke længere behøver bruge et glattejern, men jeg synes både glatning OG føntørring går hurtigere nu. Jeg er virkelig glad for den. Og fik jeg sagt at prisen ligger på omkring 100 kr? Dét er jo ikke en bondegård. Når det så er sagt, så er børsten desværre ikke magisk. Den er fremragende, bestemt. Og jeg kan kun anbefale den, hvis dit hår også opfører sig som en rebelsk teenager. Men altså…jeg synes stadig mit hår trænger til noget forkælelse. Så hey, er der nogle kloge læsere på linjen der kender verdens bedste produkt, der kan forvandle et tørt, træt, småsurt hår til et supershiny, fyldigt og lykkeligt et af slagsen?

PS. Du kan læse mere om Remingtons keratin-produkter her, hvis du har lyst.
Marie

29/04/2016
Sukkerstiv kagedejshud, anyone?
03/05/2016
Spørger du, om jeg er forureningshys?

Kommentarer

 • @marie mit hår minder meget om dit og curly girl metoden har hjulpet mig med at få et smukt hår 🙂

  03/05/2016
 • @Kirsten V
  Det er virkelig sødt af dig ar tilbyde at købe ting for os Beauty space læsere. Kan man lokke dig til at købe hvad som helst med hjem bare det ikke er for tungt? 🙂

  03/05/2016
 • Marie

  Tak, Kirsten – virkelig sødt af dig.

  03/05/2016
 • Kirsten V

  Jeg rejser som nogen af jer ved, en del frem og tilbage til USA.

  Jeg er i DK igen i starten af Juli, så I siger bare til, hvis jeg skal købe noget med til jer. 🙂

  03/05/2016
 • Jeg synes ikke at jeg har fået et link et beautyspace boksen i denne måned? 🙁
  Burde den ikke lande i min indbakke den 2. maj?

  02/05/2016
 • Marie

  Tak for tip, Heidi. Jeg vil undersøge opaplex 🙂

  02/05/2016
 • Olaplex…..

  Jeg er lykkelig for at have fundet det. Og hvis man ikke vil betale en formue ved ens egen frisør laver Københavns frisørskole også sådan en behandling. Mener de tager små 200 for det. Og den ligger også i Århus hvor jeg bor….

  02/05/2016
 • Marie

  Helene: Tak – jeg skal først til USA igen til oktober, men SÅ skal jeg da vist i WholeFoods og købe sager. Skal nok tage en med hjem til dig også 🙂

  Lene Christine: Kommer nok lidt an på HVOR kruset det er. Men mit hår har tendens til frizz og store bølgekrøller og jeg synes børsten er rigtig fin til at glatte og samle mit hår. Som jeg skrev er det ikke en magisk børste (jeg ved ikke om sådanne børster overhovedet findes) men jeg tror godt, at jeg kan sige, at det er den bedste børste jeg har prøvet.

  02/05/2016
 • Anja

  NAK hair er et fantastisk mærke, hvis produkter er bygget op omkring aromaterapi. Nogle af dem, i hvert fald. De dufter fantastiske og virker! Jeg er super glad for min HH Simonsen Wet Brush Pro.

  02/05/2016
 • Lene Christina

  Hej Maria, har du nogen idé om børsten virker på kruset hår? Min datters hår er gået fuldstændig amok efter at hun er kommet i puberten; vi har prøvet med flere dyre produkter som Aveda, L’oreal, Morrocanoil, men har endnu ikke fundet noget der virker…

  02/05/2016
 • HeLene

  Du tager ret ofte til USA? Så har giovanni (eco chic haircare-bare navnet), som findes i wholefoods, en fin leave in balsam med lidt hold som samler, giver volume og conditionerer håret uden at tynge det og giver et let hold på samme tid.
  Direct leave in-weightless moisture hedder den. Desuden er den drøj.
  Køber du en ny med hjem til mig osse?

  02/05/2016
 • Marie

  Mette, Kirsti & Jane: Tak!!

  I er verdens bedste skattebasser. Lyst til at prøve det hele.

  02/05/2016
 • jane weiss

  Hej

  Jeg er blevet rigtig glad for Id Hair be longer serum, det samler spidserne og gør håret blankt og så dufter den godt . Shampooen og conditioner er også godt I denne serie . Det er billigst hos frisøroutlet.dk

  02/05/2016
 • Hej.
  Jeg vil anbefale So Pure Moisturizing Overnight Repair, det er en leavin conditioner som tilføres håret før sengetid og skal bare skylles ud om morgenen. Ingen fedtet hår der skal vaskes, nogle lader også være med at skylle den ud. Den indeholder Ylang-Ylang, Palmarosa og Argan olje

  Har set det mest uldne og slitte hår forvandle sig til sundt og glansfuldt hår, ved brug af denne 🙂

  Og Wet Bruch (den ligner den på billedet) er fantastisk til at rede filtret hår ud, uden at ødelægge håret, og børn er vilde med den de kalder den tryllebørsten da det ikke gør ondt at få redet hår 🙂

  02/05/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Hejsa – har du prøvet Olaplex? Også i den dyre ende, men det er super effektivt.

  02/05/2016
 • Marie

  Sanne: Da jeg ikke selv har statisk hår, ved jeg faktisk ikke om børsten også tæmmer sådan noget. Så det tør jeg ikke love. Men jeg synes at børsten er god til ligesom at samle håret…hvis du forstår. Her står lidt (mere?) om hvad børsten kan: http://dk.remington-europe.com/women/haircare/brushes/keratin-therapy-paddle-brush-b95p.html

  Kat: Jeg eeeeelsker alt hvad kokosolie kan. Og bruger det også selv i håret, men synes bare ikke at jeg de sidste par måneder har opnået det resultat som jeg plejer, når jeg bruger olien. Hm!? Jeg vil prøve at se på Milkshake-produkterne. Tak for tip.

  Anette J: Ej, hvor er det bare dejligt at høre. Selv tak 🙂

  Lone: Kevin Murphy & Milkshake er hermed noteret. Tak!

  02/05/2016
 • Lone Ro

  Kender alt til rebelsk hår med skræk for regn og tåge….Kevin Murphy har nogle fantastiske produkter og Milkshake til shine og volumen……de er mine favoritter.

  02/05/2016
 • Anette J

  Tak for dit tip om afrikansk sæbe – der ER virkeligt et eventyr. Jeg fået finere hud hen over næsen, brugt den som barberskum, når jeg barberer ben, den har helet mindre områder med eksem mm. Så jeg siger bare: tak for tippet!

  02/05/2016
 • Kat

  Kokos olie! Bum! En gang om ugen snasker jeg håret ind, pakker det ind og sover med det! Næste morgen putter jeg shampo i ( inden det bliver vådt) og vasker derefter som normalt! Og så laver australske Milkshake nogle virkelig fine produkter til besværligt hår 😉

  02/05/2016
 • Hvad med statisk elektrisk hår – tæmmer den også det? For det er mit største problem. 🙂

  02/05/2016