Fem der holder mere, end de lover

02030101a

På opfordringen om at gøre dem-der-holder-mere-end-de-lover til et fast Beautyspace-indslag, så er det præcis, hvad vi gør. I dag gælder det:

SUPERSIZE HELTESMØRE: Rudolph Cares Bodylotion findes lige nu i en online særstørrelse. Jeg er glad for den eminent fine ingrediensbalance mellem fugt og fedt – heriblandt nogle af de olier, der er bedst til at efterligne hudens egne fedtstoffer (bl.a. oliven). Og så er der det hurraagtig fine ved acaiolie, at den udover antioxidanter indeholder ferulasyre, som gør al hud pænere.

KOLLAGEN-BOOSTEREN: Bioeffect holder, fordi vækstfaktorproteinet EGF uden at irritere hører til de få ingredienser, der kan øge mængden af hudens vigtigste byggesten, kollagen. Og så heler EGF hud i oprør, eksempelvis et sart eller rødmende betræk (har set hurtigheden af heling, da en kollega i 40’erne brændte sig på en ovn).

FREMTIDS-PIFT: Bedste fugtspray med et højt niveau af beroligende mælkesyrebakterier. Manden bag hedder Trevor Steyn, og han er for vild. Hvis du Googler ham, vil du se, at han er kemi-nørdet og lysår på forkant. Så hold generelt øje med Esse. Det er fremtiden. Bid i øvrigt mærke i, at han næsten slet ikke taler om økologi – det tages bare for givet.

JACKPOT-COCKTAIL: For de fleste er syre sagen, og med Cresendo har Lancôme ramt en blanding af frugtsyrer, der virker: Kuren lysner, kaster glans af sig og giver en jævnere hud. Vi har kørt et anmelderhold på Beautyspace, hvoraf flere nu – på eget budget – er på anden flaske. Virker også på let akne.

FILLER TIL KROPPEN: RENs mineralmættede smøre er i mine øjne imponerende: Sanselig fin med en duft af rosmarin og citron. Kropscremen med bl.a. hyaluron, sheasmør og E-vitamin har noget flydende filler over sig: Smørflødeblød og satinmat. Og det kan man faktisk have brug for flere steder på kropshuden (hey knæ, det er bl.a. jer, der bliver talt til).

FOR UDSEENDETS SKYLD: Nogen er med på den konto. Sådan må det være, og jeg har noget med Armanis Privé dufte. Måske fordi jeg engang vred det sidste ud af en prøve på Sable Fumé, for derefter at finde ud af, at den er umulig at opdrive. Jeg bliver glad bare af et smugkig på de to blåturkis flasker, hvor enkelheden lægger arm med det overdådige. Vi vender tilbage til, om indholdet står distancen (for de kommer først til januar).

05

SNUP TIPPET: De vågne vil se, at der mangler ord på to af produkterne. De er på vej, og kommer på som det første onsdag morgen. Sammen med en fordel, apotekerne har. En fordel, jeg ikke tror, de selv har fået øjnene op. En fordel, andre ville betale dyre McKinsey-konsulenter for at knække koden til.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så kom med på listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

27/11/2017
Hurtigste trick mod hævede øjenomgivelser
Hævet hud omkring øjnene er generende, men heldigvis ikke uløseligt
29/11/2017
Når det betaler sig at være billig
To der holder meget mere, end de lover

Kommentarer

 • Matilde

  Ahh perfekt! Det er da noget nemmere at få fat i og meget billigere 🙂
  Ved du noget om forskellen på micro og nano strøm?

  Jeg har skrevet til dem begge og Ziip svarede med det samme at den kun er godkendt til ansigtet.. så nu afventer jeg Nuface.

  04/12/2017
 • @ Matilde – Jeg kan i hvert fald bekræfte, at helt almindelig aloe vera gel fungerer lige så godt. Jeg kender desværre ikke Ziip. Spørg dem – både Nuface og Ziip – hvad de anbefaler til kroppen. Det kunne være spænden at høre.

  Stor hilsen Anette

  04/12/2017
 • Matilde

  Hej Anette,

  Tusind tak for dit svar. Jeg har også læst om Nuface, men nogen mener Ziip skulle være endnu mere effektiv, da det er nano current i stedet for micro current. Om det er korrekt ved jeg ikke?
  Ved du om der er et billigere alternativ til de halv eller heldyre serum/conducting gels, mærkerne selv sælger? Evt noget lidt mere lettilgængeligt.
  Og ved du om man kan bruge den på kroppen? Her tænker jeg især opstramning af maven efter graviditet og vægttab.
  Jeg håber du kan guide mig lidt mere, da det jo er en af de større investeringer.

  Matilde.

  03/12/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte – Åhhhh det glæder mig. Den ER fantastisk, og jeg skrev faktisk om den dagen efter her.

  @ Christina Hansen – Åh du har læst på din mælkesyrelektie og det er så sejt (og undrer mig jo heller ikke). Der findes 4 niveauer og det er ‘de levende niveau’, hvor man kan ødelægge effekten. Her er det, hvad Trevor S. kalder for det 3. niveau, dvs. de kan ikke ødelægges. Og jeg har fået det dobbeltbekræftet. Hvad jeg ikke fik skrevet er, at denne mist godt kan give en lidt stram fornemmelse, så jeg sprayer og kommer serum på med det samme. Kan du nikke genkendende til det?

  @ Leafysmothie – Det er i hvert fald en god deal med den bodylotion, så håber, du bliver glad.

  @ Bettina H – du kan sagtens bruge EGF om aftenen, bare husk at den er bedst alene. Ikke sammen med fedtstoffer.

  Stor hilsen Anette

  30/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karoline – Også mit hjerte. Også selvom jeg slet slet slet ikke er til turkis. Kender ikke Gallineés, så gør os gerne klogere.

  @ Sanna – Det kan godt være, at jeg ikke forstår dit spørgsmål korrekt. Men frugtsyrer hjælper på pigmentpletter. Uanset om de kommer fra Ole Henriksen eller Lancôme eller eksempelvis Comfort Zone.

  @ Mathilde – Mange tak for dine ord. Den kender jeg ikke. Nuface er den, jeg har set tungestvejende dokumentation på plus den de professionelle ofte anvender.

  Stor hilsen Anette

  30/11/2017
 • Bettina Hasselby

  Super god blog:) vild med alle de gode råd:) Vil gerne prøve efg serum. Bruger pt t-zone – BP superbooster som aften rutine. Fungere fint men tænker de fine linier kunne have gavn af Efg. Kan jeg bruge en dagcreme med A vitamin og efg om aftenen? eller skulle jeg hellere tage en mdr med efg og en mdr med A vitamin? Kh B

  30/11/2017
 • Leafysmoothie

  Jeg elsker alt i dette indlæg men bliver især fristet af armani dufterne, sååååå smukke!
  Og smukke bilder! Kan ikke vente at gå og dufte på dem! Keep us posted!
  Må lægge vanterne på en Rudolph Care jumbo asap!

  29/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for kommentarer og spørgsmål. Jeg er tilbage på Beautyspace torsdag morgen. Stor hilsen Anette

  29/11/2017
 • Christina Hansen

  Hej A

  Er du mon kommet hjem fra din fantastiske tur til Marrakech? ✨

  Jeg vil bare spørge, om du bruger Esse’s toner som mist i løbet af dagen? Også selvom du ikke kører med deres andre produkter over/under?
  Det troede jeg, var no-go? For ikke at spolere de imponerende ingredienser?
  Please fortæl, da jeg har halvanden flaske stående <3

  29/11/2017
 • charlotte

  Må bare lige sige at jeg ikke kan leve én dag uden min A-derma exomega balm (foto) – mine ben er stadig fugtmættet når dagen er omme!

  28/11/2017
 • Matilde

  Hej Anette,

  Tak for en virkelig god blog, og bog ikke mindst. Jeg lærer SÅ meget!

  Har lige læst Sådan får du superhud og har derefter læst lidt på nettet om strømmaskinen Ziip. Kender du den og kan den anbefales?
  Er der andre der er bedre eller kan det samme til en billigere pris?
  Ved du om man er nødt til at bruge den gel, det følger med og som i sig selv er ret dyr eller kan mindre gøre det?

  Mvh Matilde

  28/11/2017
 • Anette Waaben

  Jeg er spændt på at se effekten af Crescendo, som jeg nu har brugt i knapt 3 uger. Jeg er begyndt på 2’eren og hold da op hvor den svier og brænder efter påføringen. Men hvis det hjælper og giver mere glød og liv til huden er det det værd. 😉

  28/11/2017
 • Sanna

  Som altid spændende læsning (:

  Lancome produktet ser rigtig spændende ud og jeg overvejer stærkt at købe det! Både til mig selv og som gave.
  Jeg har flittigt læst dine opslag vdr. pigmentpletter og er nået frem til at give min mor nogle produkter fra Ole Henriksen med frugtsyrer og c-vitamin. Selvfølgelig også en fugtgivende creme, men jeg ved ikke lige hvilken en. Hun bruger allerede Ronsbol Skin Tonic flittigt, så jeg tænker at hun med min gave vil bruge de ingredienser du flere gange har udpeget minus A-vitamin. “Helt kort, så er niacinamid, A-vitamin, C-vitamin og AHA (frugtsyrer) de fire vigtigste ingredienser i kampen mod pigmentpletter. Og altid under SPF-beskyttelse.”
  Jeg undrer mig om man kan bruge Lancome produktet til at hjælpe pigmentpletter afsted? For så skulle jeg måske købe dén istedet for. Umiddelbart troede jeg nemlig at det var smadder godt til at rense porerne i bund, og derfor mere perfekt til mig end min mor. Hvad tænker du om det? (:

  28/11/2017
 • De Armani flasker der… De smelter mit grafiske hjerte… åååååååh ! <3

  Har du noget kenskab til Gallinée? Et brand der bruger probiotiske bakterier. Jeg overvejer at hoppe på deres sæt med rens, creme og maske (mest fordi emballagen er åh-så-fin). Jeg er lutter øre!

  //Største fan

  28/11/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.