Løsningen til trist radiatorhud

cremer

Træt radiatorhud – what to do?”, spurgte min gode ven Sarah for to minutter siden. Skæver vi til kommentarfeltet i går, så har mange succes med kombinationen af fugtforstærkende ansigtsmist, ekstra olie, en vinterfrakkesalve og et dagligt skud fiskeolie. Mht. lag-på-lag og rækkefølgen i dagtimerne, så får du den lange version helt kort:

 • Ansigtsmist => serum => dagcreme => forseglende olie/balm på kinderne, da mange i t-zonen er selvsmørende

Og den korte:

 • Smør konsekvent ansigtscreme (tilsat et par oliedråber) på let fugtet hud – ikke dryppende våd, men fugtig som når, du har holdt en vredet vaskeklud mod huden.

Lad aldrig nogen anfægte lag-på-lag metoden, for den fungerer (bare spørg hudlæge Leslie Baumann…eller alle Asiens kvinder). Men hvis man ikke orker, så er den korte version fin.

SNUP MIN VINTERGARDEROBE TIL HUDEN: Der er mange kuldegode produkter derude. De fem her er for mig noget særligt. Fordi:

 • Rudolph Cares antioxidantrige acai-olie indeholder ferula, som gør al hud godt.
 • Tromborgs Lip Cure er den fede smøre, makeupartister sværger til, når det gælder om at få modellers knastørre vinterlæber til at hele hurtigt. Lad den sidde en times tid.
 • Purely Professionals Repair Creme er en all over smidiggørende E-vitaminbombe.
 • Som vinterfrakkesalve hører Balance Me til de absolut bedste. Også hvis det står til Mille Dinesen.
 • Karmamejus cashmerecreme, som med shea, hvede og hyaluon til fulde lever op til det bløde navn. Jeg ønsker mig den også til kroppen.

 

28/11/2016
Undgå den værste hudfjende
30/11/2016
Vindere og mere anti-radiatorhud

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Den olie fra Rudolph er og bliver det bedste produkt jeg nogensinde har prøvet. Nu skal det lige blive Januar, og så er der forhåbentlig penge til sådan en igen 🙂

  04/12/2016
 • Eva B

  Jeg er vild med, at du anbefaler danske produkter. Det er fedt, Anette! Og godt for de danske gode virksomheder

  01/12/2016
 • 1000 tak for alle kommentarerne. Inkl. I-love-you-ordene. Jeg varmer mig ved dem…skal du vide. Og ikke bare én gang. Jeg har lagt samlet svar på bloggen onsdag morgen. Dog lige konkret.

  @ Helle Andersen – du er så flittig. Det er godt. Altid serum før olie dog. Tænk alt tyndt før alt tykt.

  @ Anna – Jeg tror ikke, der er andet end den hårde research vej for dig mht. at tjekke inci på de brands, du er glade for. Jeg er ikke dykket ned i det.

  Stor hilsen Anette

  30/11/2016
 • Helle Andersen

  Hej Anette så er der altså gået kuk i rækkefølgen hos mig jeg bruger MIST- FORFUGTERNE FRA SENSAI( fra en af månedspakkerne)-OLIE-SERUM(har læst et sted at olien gør det lettere for serumen at trænge ned, før var disse to i omvendt rækkefølge)-DAGCREME.
  PS. MÅSKE LÆSER JEG BARE LIDT FOR MEGET

  30/11/2016
 • Anna

  Nu bringer jeg lige noget helt andet ind Anette – nemlig aluminium i makeup. Jeg køber altid deodoranter uden aluminium (Biotherm Pure Natural er fx rigtig god), og jeg ønsker heller ikke aluminium i min makeup. Men jeg synes at der er aluminium i rigtig mange produkter – også hos fx Jane Iredale (Glow Time) og Nilens Jord (Second Skin). Det ærgre mig, at jeg ikke kan finde en god og naturlig flydende makeupcreme (gerne BB eller CC) uden aluminium i. Kan du anbefale et produkt?

  Til Mette:) Nordic Naturals fiskeolie er mig bekendt noget af det bedste og mest rene, og så har New Nordic også lavet en økologisk fiskeolie der er rigtig god.

  30/11/2016
 • Mette Rasmussen

  Hjælp Anette
  Hvilken fiskeolie vil du anbefale?? Her i vintertiden:-) jeg synes der er mange produkter der er forfærdentlige.

  29/11/2016
 • Christina kragh

  PS. Jeg dupper kinderne oven på makeup med Weleda skin food det så lækkert og giver en lækkert look

  29/11/2016
 • Christina kragh

  Jep den er virkelig lækker elsker duften

  29/11/2016
 • Pernille Sparsø

  Det kan siges ganske kort! Jeg elsker dig, Anette

  29/11/2016
 • Christina Hansen

  “Lad aldrig nogen anfægte lag-på-lag metoden”.

  Jeg elsker dig for den sætning! …kommer det fra hende, der sjældent bruger mindre end 20 min på hver eneste rutine. Morgen & aften. Dag efter dag – om og om igen.

  Man bliver nærmest afhængig! 🙂

  29/11/2016
 • Godt at høre, at fiskeolie også hjælper her i vinterkulden. Begyndte for en måneds tid siden, og er da spændt på at se, om det også har en effekt på huden.

  29/11/2016
 • Lotte Munk Andersen

  Hvad tænker du om frugtsyre om vinteren? Når den jo “sliber” hudoverfladen og man kommer ud i kulden, så er det måske en dum ide? Der har man nok brug for så “tyk” en hud som mulig?

  29/11/2016
 • Lyder næsten som den rækkefølge, jeg bruger – men bliver man da ikke godt fedtet, hvis man bruger Stellar Balm til forseglende olie/balm på kinderne som det sidste?
  Hvordan får I så makeup’pen til at sidde pænt? Synes selv, at det bliver en klistret smøre, hvis jeg forsøger mig med foundation ovenpå en fedtbalm. Jeg har brugt Burt’s Bees Miracle Salve som natcreme igennem den sidste tid, men at bruge den om dagen? Jo, måske en “gå-ikke-ud-blandt-mennesker” dag – eller til beskyttelse til morgenløbeturen eller søndagsskovturen 😉

  29/11/2016
 • Tina Gode

  Skønne, letforståelige råd. Du kan altså et og andet. Tak! 🙂

  29/11/2016
 • Pernille

  Repair cremen er jeg også glad for men hvordan bruger du den – det er muligt du viser det i videoen, men jeg er på job så kan ikke lige se den.
  Min teenage søn synes den er rigtig god til at få huden til at blive pæn efter bumseangreb, det forstår jeg ikke helt, men han mener det virker, og han har rigtig pæn hud og ingen ar.

  29/11/2016
 • @ Sanne – Jo absolut. Rigtig god idé.

  Stor hilsen Anette

  29/11/2016
 • @ Maria L – jeg har forudsat i rækkefølgen, at der er SPF i rækkefølgen, og normalt skal den jo på til sidst. Man kan dog sagtens presse lidt ekstra forsegling på huden med et par oliedråber el. en lillebitte smule Stellar Balm, men det er en balance, især hvis der også skal makeup op. en mulighed er også at sige mist/serum, så oliedråberne, så SPF-dagcreme. Stor hilsen Anette

  29/11/2016
 • Det her er netop mit problem lige nu. Jeg var så ualmindeligt heldig at vinde Origins Mega Mushroom serie og var gået i gang med at bruge det, men det er slet ikke nok lige p.t. desværre (heller ikke med et par dråber olie i, mit yndlingstrick fra dig), så det bliver gemt til næste sommer. Min hud strammer for vildt og læberne er helt umulige, mere end de plejer, synes jeg, så jeg må investere i Tromborgs Lip Cure. Kan man ikke bruge den som læbenatcreme? Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  29/11/2016
 • @ Christina Kragh – Hvis du klikker i øverste bjælke under nyheder, så kommer der mere frem om din Chanel Flash. Er du ellers glad for den?

  Stor hilsen Anette

  29/11/2016
 • Maria L

  Hvor kommer spf ind i billedet i rækkefølgen hvis spf var integreret i dagcremen? Efter rensning, sprøjter jeg mist på, smører serum, så olie på kinderne og DEREFTER creme og til slut solcreme spf 15. Imellem mist og serum evt. noget salicylsyre hvis en bums kræver det. Jeg synes selv at det er noget af en morgenrutine, men når jeg nu har lyst til at gøre noget ved huden, så må det blive det.

  29/11/2016
 • Christina kragh

  Åhe en lækker combi troede lige det var månedens beauty pakke hahaha……PS den der Chanel beauty flash Balm? Jeg kan ikke finde der hvor du sagde du havde skrevet om den knus

  29/11/2016