Måske verdens fineste farve til fingerspidserne

DiorVernis

Diors Maybe er lidt som en orange, nogen har tabt en en sjat mælk i. For mig (og jeg tror ikke, at jeg er alene), er pastel-udgaven her nemmere at bære end klassisk rød-rød. Samtidig har det med pæne negle aldrig være nemmere: For ét er plejetricket med religiøst brug af negleolie morgen og aften for styrkens skyld. Noget andet er, at det er blevet så meget lettere at holde på ens lak i mere end to timer takket være det efterhånden store udvalg af ekstra holdbare overlakker.

Den bedste negleolie finder du her. Og jo, Dior er dem med de bedste pensler.

PS: Hvis du stadig, trods brug af negleolie og måske andre ting, har en udfordring med skøre negle, så bare vent. Vi er er igang med en test, der er slut om ca. 14 dage. Én som vil vise, hvad et produkt i en helt anden boldgade kan gøre for fingerspidserne.

@beautyspace på INSTAGRAM

20/03/2017
Lad mig pakke din toilettaske
Lidt af det bedste. Uanset om du skal på tur eller ej.
22/03/2017
Hvad man ikke spørger Helena Christensen om
For der er ét emne, som irriterer hende grænseløst

Kommentarer

 • Anette H

  Nej, hvor er den smuk! Den må jeg eje ❤

  24/03/2017
 • christina kragh

  ahe det ved jeg ikke om je g har det tjekker jeg lige ellers skriver jeg til dig på mail

  23/03/2017
 • @ Elizabeth B – Den kom skam i butikkerne midt i januar, så den pågældende Matas butik må have været udsolgt. Prøv Magasin, hvis du bor i nærheden.

  Stor hilsen Anette

  23/03/2017
 • 1000 tak for alle ord, lidt konkrete svar:

  @ Pernille : Svarede Mette Steenberg ikke udførligt på det i sommer? Eller husker jeg galt, måske gør jeg.

  @ Christina K – Godt spm. Skriv endelig til dem og spørg. Jeg mener, du har en mailadresse på dem.

  @ Britt A – Jeg får klippet mine hos en prof ;o)

  @ Mette V – Det må komme an på en prøve.

  @ Vibe – Først negleolie, så creme.

  Stor hilsen Anette

  23/03/2017
 • Pernille Sparsø

  Det er da en overlækker lakfarve! Den bliver flot på mine sommerbrune hænder, som ikke må få sol LAL!!
  Hvorfor bliver mine negle vertikalt rillede? Spiser masser af vitaminer og Imedeen, og plejer med negleolie og ResqueX; iøvrigt med stor succes hvad angår neglens styrke og neglebånd.

  23/03/2017
 • christina kragh

  Hej Anette jeg er en af dem de rlige nu tester for lancome ….kan du evt svare mig på følgende …de skriver man skal bruge peel 1 i 14 dage derefter peel 2 i 14 dage …..men jeg har stadig en del af produkt 1 tilbage trods jeg faktisk har måtte bruge mere end de 4 dråber der står …….er det meningen der er til flere omgange el skal jeg bruge peel 1 færdig inden jeg tager peel 2 i brug ? kh christina

  22/03/2017
 • Mette Vinther

  Mon den minder om Rose Tutu? Jeg gad godt se en side by side med de to lakker. Flot er den!

  22/03/2017
 • Rikke Ryge

  Meget meget fin farve. Jeg glæder mig til negleupdate. Jeg har et hyr med mine negle trods brug af negleolie OG RescueRX.

  22/03/2017
 • Britt Augustsen

  Hejsa. Mine negle er stærke og fine, men mine neglebånd er så træls og hele tiden neglerødder. Jeg bruger negleolie (den du anbefaler ovenfor) og diverse cremer, vaseline o.lign. Men det rykker ikke rigtigt – har du et godt råd eller to?

  21/03/2017
 • Elizabeth Bengtsen

  Hej Anette.
  Var lige inde i en af de meget velassorterede Matas butikker, og de havde ikke fået den (endnu), så jeg må desværre styre mig lidt endnu – men tak for tippet Kh Elizabeth

  21/03/2017
 • Marie Rasmussen

  Super flot farve

  21/03/2017
 • Linda Juul Petersen

  Den er så fin – og ja, penslerne er super!

  21/03/2017
 • vibe

  Jeg slås lidt med håndcreme versus negleolie om aftenen (om morgnen er der bare for travlt til den slags)…for hvad gør jeg? Tager håndcreme på først? Men i så fald, er der jo håndcreme på neglene. Eller skal man vente til cremen er tørret ind (hvor jeg så nok er faldet i søvn 😉 ) Hvad gør du, kære Anette?

  21/03/2017
 • CharlotteK

  Nøj, det er en fin farve!
  Mine negle er konstant skøre ligeså snart jeg får neglelak på også selvom jeg i et par måneder har taget ekstra stærk B-vitamin på recept fra hudlægen og nu er gået over til Imedeen Hår og Negle. Det er bare så træls, så jeg glæder mig til at høre om testen.

  21/03/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Den er vel nok utrolig flot, lige til forårsneglene 🙂 Kh. Mette

  21/03/2017
 • Sidsel

  Superlækker farve!
  Og ja, jeg tilslutter mig koret af dem som glæder sig til at høre mere om negletricks og testresultater! Mine kunne i hvert fald VIRKELIG godt bruge lidt hjælp

  21/03/2017
 • Glæder mig til flere negletricks. 🙂 Elsker navnet på lakken, må tjække den ud. Rigtig go’ dag, smukke.

  21/03/2017
 • Den test vil jeg glæde mig til at høre mere om. Mine neglebånd og negle er (igen, igen) helt til rotterne. Trods olie og neglebåndscreme og hvad ved jeg…
  Faktisk har de kun været pæne i efteråret (og lange) da jeg gik til regelmæssig manicure/Shellak. Men det er godt nok lidt dyrt i længden 😉 kh. Birgitte

  21/03/2017