Mand, det er godt

avedabio3

Hvis du vil vide, hvem der vandt sidste weekends adventskonkurrence, så læs roligt videre. Først tager vi dog en klage fra Susanne, som har læst med på Beautyspace… altid, tror jeg. Hun mener, at mændene generelt bliver glemt herinde. Og har vel ret. Også selvom – vil jeg lige understrege – at bloggen skam har faste mandlige læsere. Nu er det heldigvis heller ikke alt, der er udpræget kønsbestemt. Men her er seks herregode produkter, som jeg også er fan af på egen krop:

 • Maison Margiela er en favoritmager, når det gælder velduft, og den nye Soul of Forest er ret så fin med et underspillet trækrydderi. ’Gender anonymous’ skriver de selv på mavebæltet.
 • Bioeffects opkvikkende, let udglattende, men synligt fugtmættende plejeplastre til træt hud omkring øjnene.
 • Samvittighedsfuld – og jo pæneste – flaskevand i genbrugelig glasbeholder til turen, til sport eller bare til at have stående på skrivebordet.
 • Mange tror, at de elektroniske hudtandbørster er hårde og skrappe. Det er de ikke. Mini-sagen fra Clarisonic er fin også til at preppe huden til barbering, og den kan tages med under bruseren. Læs her, hvis du sidder og tænker hvad-med-vaskekluden?
 • Det er svært – helt generelt – at få for meget af Grown Alchemist. Den lidt federe, ikke-fedtende, citrusfriske hånd- og kropscreme er én af grundene.
 • Med ry for aldrig at have skuffet nogen hører rosmarin og mintshampooen fra Aveda til de bedste. Måske endda til verdens bedste shampooer.

DEN LILLE FORSKEL: Mænd ER mere tykhudede. Det skyldes ekstra støttevæv og dermed flere af de proteinbyggesten, som huden består af. Hvis en hud er grovere, bliver den hurtigere mere fedtet. Til gengæld kommer rynkerne senere.

HVEM VANDT COMFORT ZONE: Tillykke til de virkelig heldige i konkurrencen her: Pia Jørgensen, Krabbemis, Pernille Sparsø, Gitte D, Gitte Fabrin Olsen – og en trøstepræmie til Lena H. Skriv jeres adresser til open-mind@mail, så kommer beautyposten forbi.

@beautyspace på INSTAGRAM

15/12/2016
5 ting Børsen-livet har lært mig
19/12/2016
Sandheden om, hvad der kan blandes sammen

Kommentarer

 • 1000 tak for alle gode ord. Både fra vindere og fra dig/jer der er glade for mandeinspirationen og dig, der synes det er fint, som tingene er. @Marie R – kunne det tænkes…bare måske…at han en dag vil komme og efterlyse hjælp til noget?

  Stor hilsen Anette

  19/12/2016
 • kissjacob

  Gode julegave ideer.. TAK for det !

  19/12/2016
 • HeLene

  Åh, gode tip og smukke produkter. Jeg køber nogle gange en hudpleje gave til mand eller bror, men jeg har (endelig) lært at ikke lave det til en lang lektion om ingredienser, bare fordi det interesserer mig.
  De vil oftest bare dufte godt, eller få ordnet et specifikt problem som tørhed eller knopper. Giver jeg til gengæld et effektivt, ikke fedtet produkt som ordner det uden den store diskurs, så er de til gengæld så glade efter et par uger! Bare min erfaring, vi er jo alle forskellige!
  Tak også for tip om unisex duft, elsker dele dufte!

  18/12/2016
 • Marie Rasmussen

  Jeg har købt alverdens lækre produkter til min mand og han NÆGTER at bruge noget som helst.
  Selv når/hvis han har fået for meget sol holder det hårdt for at få lov at duppe med lidt aftersun. Jeg har ganske enkelt givet op …

  Tillykke til de heldige og god weekend til jer alle ♡

  16/12/2016
 • Pernille Sparsø

  Tror Anette har mange mandlige læsere i det skjulte. Én gang om året at blive inspireret til skønne mande-jule-gave-indkøb, synes jeg blot er en udstrakt service 🙂

  16/12/2016
 • Lena H

  Selvom det “bare” er en trøstepræmie, så skal den være meget velkommen! Tusind tak, Anette 🙂

  16/12/2016
 • Line L

  Tillykke til de heldige.
  Jeg synes avedas rosemary mint ER den skønneste….fås heldigvis også også i conditioner og til krop.

  16/12/2016
 • amaja

  jeg vandt ikke igen øv
  men det er ikke alle der syntes at der skal åbnes op for mændene ,hvorfor kan vi ikke bare få lov til at hygge os som kvinder ,glæder mig hver dag til min kaffe og nyhedsbrev ,gider da ikke sidde med kaffe og læse om produkter til mænd ,de må gå et andet sted hen .

  16/12/2016
 • Pernille Sparsø

  HALLELUJA jeg har vundet skønne sager fra Comfort Zone!

  Tusind, tusind tak, Anette :3> Så giver det mening at 16 er mit lykketal!
  Glæder mig i den grad til at gå helt i “ZEN”!

  Tak også (til Susanne) fordi du åbner op for lidt mandehørm. Jeg har virkelig brug for inspiration til nye dufte til manden i mit liv. Nu har der, i jeg ved ikke hvor mange år, stået Boss aftershave på badeværelseshylden. For ikke at tale om Niveas deo! Ikke at der er noget galt med disse, men forandring (ikke mindst for omgivelserne) er velkomment… Tror generelt mænd er mere forsigtige end vi kvinder til at gå nye veje? Kan huske min far hele hans liv brugte Old Spice. Det var noget nær det eneste han ønskede sig til jul og fødselsdag. Omvendt, var der noget trygt ved dette…
  Jeg vil nu gå på snuse- og inspirationstur.
  God weekend! Kh Pernille

  16/12/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.