5 ting Børsen-livet har lært mig

boersen02boersen0305boersen04

boersen01

At juble over gode chefer. Som alle andre har jeg prøvet at have uegnede chefer. Og ondt i maven. Og alt, hvad det fører med sig, for man bliver elendig til sit arbejde. Jeg gør. Så. De sidste mange år har det for mig været en daglig gennemgod glæde at have verdens bedste chefer, for jeg har hele to. På en måde faktisk tre. Og undskyld det nu lyder irriterende lallegladsagtigt, men på vild vis er deres fællestræk en aldrig svigtende evne til både at kunne vende mit faglige stofområde og samtidig have tid til den personlige lim. Uden at det bliver nogen hyggeklub, for Børsen er også det sted, hvor artikler evalueres i storrum hver fredag, og hvor du kender online-søgningen på dine ting. Om den er i top eller det modsatte.

At være på evig jagt. Børsen er dén landsdækkende avis, der har prioriteret skønhed som stof fast hver eneste fredag. Også når det er jul som i lillejuleaftensfredag. Det er derfor tvingende nødvendigt at være på evig jagt efter de gode idéer, de gode historier, som ofte opstår lige her. På bloggen. Takket være dig, der læser med og kommenterer. Og det er alsidige emner, der bliver taget op. Som bio-hormoner, at det er slut med forbudt, at der findes herrehylder, kvinder ikke kan holde sig fra. Den slags. Og så er der magasinet Pleasure, hvor jeg forhåbentlig ikke er den eneste, der smelter over billederne.

At overskud smitter. Læser du nogenlunde fast med, ved du, at jeg udover avisen også er glad for TV2 og bogskriveri. Og som arbejdsplads favner Børsen det med anerkendelse og overskud. Så meget, at da Superhud udkom, skrev Rikke Agnete Dam to hele sider i printudgaven af avisen om ’Hende der altid danser, hvis der er nogen at danse med’. Overskud, der varmer helt ned i gulvbrædderne, hvis du spørger mig. Og som jo spreder sig.

At leve med afsavn. For jo, jeg længes efter kolleger, som jeg kan gå hen til, tale med eller bare grine sammen med. For jeg sidder 250 kilometer væk fra redaktionen. Omvendt er jeg typen, der ikke kan skrive, hvis nogen sidder og tygger i et æble ved siden af mig, så måske er der en mening med det.

At (øve) mig i at blive en bedre tidsrealist. Jeg kan ikke prale af at være typen, der gør ting til tiden. Men avisen har lært mig mere disciplin. Du ved det med, at en deadline er en DEADline, hvis ikke man vil være skyld i, at andre knækker over.

14/12/2016
Så vildt et indtryk gør C-vitamin på din hud
16/12/2016
Mand, det er godt

Kommentarer

 • @ Viola – Det er forskellige fotografer, men tjek gerne magasinet, hvis du går forbi receptionen i Møntergade 19. Der er nok at bladre i.

  @ Ann-Britt – Tak, tak og stor tak for dine gode ord.

  @ Bodil – Ha, jamen det er jo fantastisk.

  Stor hilsen Anette

  19/12/2016
 • Bodil

  Har siden jeg kunne læse elsket Børsen fredag/weekend og endnu mere efter at du er begyndt at skrive i den – selv hudanalfabetiske mænd læser dine guldkorn og bliver meget klogere. Så bliv endelig ved…..

  16/12/2016
 • Ann-Britt

  Skidegodt indlæg! Jeg har meget glæde af at følge dig, og det bedste er, at du har lært mig at kende skidt fra kanel i beauty-junglen. Er i Rom for tiden- har været her meget, og kender efterhånden deres direkte stil- men bliver alligevel lidt træt, når jeg kigger produkter, og der for 27. gang er en ekspedient, som kommer hen og “rådgiver” mig om, at jeg har utrooooligt sart hud, som er meget rød (hallo, jeg er bare fra Danmark), men de har lige det produkt, som kan få det til at gå væk. Og nu skal jeg bare gå hjem og smøre det på med det samme, og akut akut give huden noget ro, og hvis jeg ikke passer på bliver det røde om nogle få år til store lilla årer i huden (men ikke hvis jeg bruger deres produkt). Ja, jeg har rosacea- og hvad så?Før i tiden havde jeg været er nemt offer for deres frygtbaserede reklamestunts, men er blevet meget mere klar over hvad de forskellige produkter indeholder og hvad der virker, efter at jeg har læst din bog og fulgt din blog.

  16/12/2016
 • Viola

  Det første jeg tænkte da jeg scrollede ned var ligesom Sanne at det lyserøde billede er helt fantastisk. Hvem tager billederne til Børsen? 🙂

  16/12/2016
 • @ Helene – Tak, tak, og tak.

  @ Anette J – Hahahaha, ja I know. Nu er du skyld i at jeg har lavet det om.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2016
 • @ Marianne Gylding – Jeg tror også, at du vil synes om Børsen Weekend. Reklame slut.

  @ Tanya – Der er jo altid noget, der skal files på. Ikke kun neglene. Og sådan er det selvfølgelig også for mig. Der bliver mange foredrag i foråret 2017, så jeg satser på, at du har lyst..og at vi ses.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anita, Hvor det glæder mig. Tak fordi du skrev.

  @ Sanne, Der er jo en mening med, at man har prøvet de dårlige, for det gør alting bedre, når man så møder de fabelagtige.

  @ Pernille S – Beauty-bosseri….Men tak.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2016
 • Birgitte Holmbo Hansen

  Kære Anette
  Det er din fortjeneste, at min hud aldrig har været pænere end nu. Din viden er uvurderlig og let forståelig.
  Jeg glæder mig daglig til din blog og hver uge til dit indlæg i Børsen, som giver ny inspiration og viden. Alle ved, at chefer og godt arbejdsmiljø, har afsmittende virkning på arbejdsindsats og arbejdsglæde – og al det får vi andre glæde af. Tak for det og tak til Børsen for at værdsætte dig. Kh Gitte

  15/12/2016
 • Yvonn Nielsen

  Hej Anette, siden jeg stiftede bekendtskab med din blog, er min beautyskuffe eksploderet☺️ Min mand kigger nogle gang i skuffen, og spør om jeg egentlig ved hvad alle de krukker og beholdere skal bruges tilnu udgøres hans produkter stort set også kun af tandpasta, barberskum og deo
  Du er et dyrt bekendtskabmen så absolut også et bekendskab jeg ikke vil undvære
  Ha’ en dejlig jul og et skønt nytår

  15/12/2016
 • Nina

  Hvor lyder det dejligt! Og hvor er du heldig, men du er jo også super god til dit arbejde, så mon ikke også du er god at have med på holdet!

  15/12/2016
 • Jette Mørkholt

  Børsen har lært dig 5 ting !!!! DU har lært mig SÅ meget mere
  Rigtig god jul og hils ❤️

  15/12/2016
 • Krabbemis

  Sødeste Anette, det er en fornøjelse at læse din blog og dit bidrag i Børsen, se dine tv indslag og følge dig på de sociale medier; det er aldrig kedeligt, altid relevant og lyser langt af passion for dit fag, integritet (som mange har mistet) og viden (fordele og ulemper). God jul til dig og din familie – glæder mig til fortsat at følge dig i 2017.

  15/12/2016
 • Anette J

  Efter hurtig læsning fik jeg den opfattelse, at du havde “overskud til at formere sig”.

  15/12/2016
 • HeLene

  Jeg er også tidsoptomist, men synes det bliver bedre med årene… (er man dårlig til det med tid, så tager det måske tid at lære det, LOL, taler altså kun om mig selv her)

  Interessant læsning idag, du er inspirerende i hvordan du gør det du gør og i hvor god du er til at lære fra dig, både med hele beauty-stoffet og som professionel med integritet og varme.

  Forresten, jeg er ikke sikker på om jeg sagt det, men jeg er vild med det nye design på bloggen!

  15/12/2016
 • Tanya

  Hvor er det dig velundt at have gode, støttende chefer og et arbejdsliv der helt tydeligt passer dig strålende, søde Anette! Den eneste ting jeg godt kunne tænke mig mere af, er faktisk chancer for at møde dig IRL. Men vi vil jo alle gerne have en bid af dig, og du skal ikke lade dig spise op, men kun tage imod de opgaver og muligheder der giver dig glæde! Alt godt, Tanya

  15/12/2016
 • Pernille Sparsø

  Jeg betragter nu dig som min skønheds-boss, hvis det kan hjælpe lidt på det med kollegerne, tihi 😉

  Jeps, det lyserøde billede er helt fantastisk! Må da være skønhedsprodukternes svar på macarons!!!

  15/12/2016
 • Min søde mand har efterhånden lært at jeg bare ælskeeeer pleasure, så han husker næsten altid at tage den med fra job❤️ Det er jo totalt kræs, og lidt dyrt

  15/12/2016
 • Godt du værdsætter dine gode chefer, for dem er der dælme ikke mange af, suk! Og PS det lyserøde billede er helt fantastisk. 🙂

  15/12/2016
 • anita

  kære Anette. jeg ringede til dig i går da min pakke ikke var kommet. men i morges lå en seddel i postkassen, så jeg skal ud at hente den nu, glæder mig. tak for en rigtig god blog. rigtig god jul til dig. kærlig hilsen Anita

  15/12/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.