Nu er Karoline jo ikke den eneste, der kan

Sarthudet veninde

Tillykke Karoline Lundberg! Du løb med juli måneds goodie-bag til en værdi af 1000 kr. Udtrukket fra Beautyspace insider-listen her. En liste, som har god plads også til dig. Hvis du altså ikke allerede står på den (august måned udtrækkes 1. september).

Karoline, send gerne fluks din adresse til open-mind@mail.dk, så vi kan få posten sendt af sted.

STAY TUNED i den kommende uge, hvor vi dykker ned i: 1) Alt du skal vide om A-vitamin, 2) rulleri, 3) en vane, der virker for alle, 4) et kig på de bedste sheet-masker (og nej, de er ikke for sjov) og 5) et møde med en vild dame, som deler gratis ud. Jeg vil gøre mit til, at det bliver en god uge.

NB: Rosacea-guiden udgives først 1. oktober. Men der et kapitel om løsningen til rødmeramt hud i denne her, inkl. en rosacea-case. Og bogen kan lånes på biblioteket ganske gratis.

 

12/08/2016
Skurken, der vil ødelægge dine negle
15/08/2016
Alt hvad du har brug for at vide om A-vitamin

Kommentarer

 • @ Amis H – Tak for dine ord og dit spørgsmål. Det er ikke sjovt, hvad du gennemgår. Hudpleje med A-vitamin vil altid virke balancerende på hud, der er ude af balance. Det er sådant et slags velopdragelsesvitamin. Jeg synes, du skal få en dygtig hudlæge til at se på din hud, for problemet med A-vit tabletterne er, at der ER bivirkninger – måske er salven med A-vitaminsyre den rigtige for dig. Hvor bor du? Vil du kunne tage fat i hudlæge Christian Grønhøj (han bor i Aarhus)? Han står bag kapitlet ‘Find dig ikke i akne’ i min bog SUPERHUD, som du kan låne på biblioteket. Stor hilsen Anette

  16/08/2016
 • Eva B

  Ej, det er også stramt at spørge om, undskyld 🙁

  14/08/2016
 • Nina G. G.

  Dejligt, jeg starter nemlig på arbejde igen, efter ferie, i morgen, så jeg har brug for en god uge 🙂

  14/08/2016
 • Lone H

  Glæder mig allerede til det er mandag med alle de lækkerier du har i posen til os.

  14/08/2016
 • Lene Jespersen

  Det blir en skøn uge vi går i møde.. Jeg er klar

  14/08/2016
 • Marie Rasmussen

  Sikke en spændende uge vi går i møde … På forhånd tak

  14/08/2016
 • Amis H

  Kære Anette. Er der et alternativ til Isoretinoid, noget man kan indtage i pilleform der nedsætter betændelsen og olieproduktionen i huden?

  Jeg får i en alder af næsten 26 år stadig bumser, og det er en kamp hver dag med huden.
  Det hjælper lige lige at huden ikke forværres ved at have en hudplejerutine, men i sidste ende får jeg alligevel nye bumser og de efterlader mærker, som jeg så derefter skal bruge uger på at få fadet væk.
  Der er gode dage men aldrig flere uger hvor huden er helt pæn.

  Det er trættende og det gør mig ked af, at min hud skal være sådan, når jeg prøver at passe så godt på den, som jeg nu gør.

  Jeg har i løbet af tiden prøvet de forskellige cremer fra lægen, og det virker, men lige så snart jeg stopper kommer det bare tilbage igen.
  Jeg har også prøvet med drikke Aloe vera og fiskeolie. Måske er jeg ikke religiøs nok med det. Jeg glemmer fiskeolien, men har svært at tro at det skulle kunne blive så anderledes, selv hvis jeg tog der hver evig eneste dag.

  Jeg fik Diane Mite, selvom jeg aldrig har været på p-piller fra lægen og jeg fik det så skidt, at jeg var nødt til at stoppe allerede efter 1 uge.

  Jeg tror ikke at min hud er slem nok til at lægen vil udskrive isoretinoid, og jeg vil nok bare få endnu en creme.
  Det er ærgerligt jeg ikke fik isoretinoid for flere år siden, så jeg en gang for alle muligvis kunnet have været kvit med bumserne. Åh, jeg troede det ville gå væk som voksen..

  14/08/2016
 • HeLene

  Tilykke til vinderen, og, YES, det bliver 5 skønne ugedage her på bloggen. Følger med begejstring med!
  Så føles det lidt bedre at weekend snart er forbi, det gik så stærkt den her gang…. 😉
  God søndag!

  14/08/2016
 • Eva B

  Tillykke til Karoline. Yep det lyder spændende ! Anette, søde,kan du ikke svare Louise i den, der hedder ‘ Skurken, der vil ødelægge dine negle’ ?

  14/08/2016
 • Tillykke til Karoline!!

  13/08/2016
 • Rie Dyrnes

  Spændende uge :O) Vil glæde mig til at læse med. God weekend :O)

  13/08/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.