fbpx

Tv-produkter revet væk

Solbeskyttelse05Solbeskyttelse09Solbeskyttelse18Solbeskyttelse24Solbeskyttelse20Solbeskyttelse18

At alt glødede i går, er der fem, måske seks, grunde til. Først og fremmest tror jeg, at mange genkender det med at smøre solbeskyttelse på om morgenen – og lade det være ved det. Så hvor heldigt er det ikke, at 2017 er året, hvor det aldrig har været nemmere (og pænere) både at ku’ supplere og forstærke ens beskyttelse. Så to plus to giver fem:

Bærbar sol-bodyguard

 • Det allerede prisvindende plaster er et stykke strækbart elektronik, som har en indbygget mini-sensor, der er forbundet med din smartphone. Når du scanner plastret, tipper app’en om UV-indeks sammen med en besked på, om det er tid til skyggeflugt eller mere SPF. I weekenden oplevede jeg at blive alt fra skamrost til irettesat, og det er helt tosset, så sjovt det er. Også for børn vil jeg tro.

Beskyttelses-undertrøjerne

 • Det er verdens bedste (og i øvrigt veldokumenterede) tip, at kombinationen af fugt og antioxidanter under din solcreme øger niveauet af beskyttelse. Jurliques Herbal Recovery serum fungerer ekstra godt pga. en solid fugtforstærkning sammen med niacinamid, som ingen kan få nok af.
 • Frem for at agere tømmermændskur til brændt hud, så brug aftersun som kropsserum under din SPF. For lige præcis aftersun består typisk af masser af fugt og antioxidanter. Den fra Korres er derudover geleagtig, kølende og dufter langt væk af sommerferie.
 • Sæsonens bedste foundation indeholder selvfølgelig også SPF, har den fineste finish og præcis det niveau af dække, som de fleste over 25 år har glæde af.

Supplér SPF i løbet af dagen. Her er den ekstraforsikring, der fungerer:

 • Garnies nye fugtforstærkende ansigtsmist med SPF er kølende og behagelig at supplere med i løbet af dagen, også ovenpå makeup – og i øvrigt genial til alle, der har det med at blive forbrændt i hårbunden. Endelig er der point for at optræde fuldstændig ubemærket og ikke-klistende på huden.
 • Kender du det med at skulle til sommerbryllup eller en anden fest i et varmt telt og på forhånd vide, at makeuppen vil sejle, inden der er gået en time? Grib ikke ud efter hårlakken (som jeg har hørt nogen overveje). Tag i stedet Coolas øko-forseglende makeup setting-spray SPF 30, som både holder og kan gentages. Vær opmærksom på, at den er ret sprittet, når den sprayes på. Noget, der dog er forbigående.

PS: I morgen, onsdag den 31. maj, går BOOK’N BEAUTYBOXEN ud. Klokken 8.00 sharp i din indbakke herfra, hvis du vil kigge med.

27/05/2017
Noget af den bedste solbeskyttelse
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal smøre på
31/05/2017
Større øjne med sommerens varmeste farve
Det tager to sekunder at se mere vågen ud. Og nej, vi taler ikke...

Kommentarer

 • Chanette Jacobsen

  Tak for svar Anette 🙂
  Jeg synes desværre ikke at min make up holdt særlig godt da jeg brugte Coola, da misten faldt med meget tunge dråber i stedet for et fint lag, og ødelagde mere end den gjorde gavn (at få den i øjet, gør i øvrigt mega naller). Men håber da at andre har en mere positiv oplevelse med produktet end jeg havde.

  Mht. alle der skriver om Rønsbøls fugtmist, vil jeg gerne føje til bunken, da jeg ved aller første brug endte med rød hud.
  Jeg fik den så igen som gave ved et køb hos Nice Hair og har nu givet den en ny chance, og jeg har slet ikke reageret på den som første gang. Nu giver den et friskt pust i stedet, som den skal 🙂

  04/06/2017
 • … Jeg er på vej i Matas efter Ambre Solaire sprayen, for jeg har netop altid problemer med at blive solskoldet i håret. Hvis jeg ikke tager hat på og ligner Yvonne fra Olsen Banden. Rigtig go’ pinse, smukke. 🙂

  03/06/2017
 • Hanne S

  @Tinel og Cecilia: jeg har prøvet det med Rønsbøl-misten også. Jeg er ellers i gang med min anden flaske og har ikke oplevet problemer med den inden. I sidste uge blev jeg dog ildrød i hovedet efter at have brugt den og serum (som var ny, men som jeg tidligere har brugt med stor succes). Jeg troede, at det var kombinationen af produkter, der var dårlig. Endte med at måtte vaske det hele af igen, da rødmen ikke ville forsvinde. Jeg har ikke brugt de to (mist og den serum siden), men jeg vil nu teste dem hver især efter at have læst jeres kommentarer.
  Mvh. Hanne

  31/05/2017
 • Inge

  Og jeg er tilmeldt listen – har endnu ikke misset en mail og tilmeldingsagenten siger sjovt nok at jeg allerede er tilmeldt… nå, jeg skriver en mail 🙂

  30/05/2017
 • Inge

  Nå, nu er det så mig, der ikke har modtaget book n beauty mailen :-((( øv

  30/05/2017
 • Lærke

  Hej Anette

  I forhold til solen, solbeskyttelse og a vitamin:

  Jeg elsker super 3 booster fra beaute pacific. Jeg er 23 med en smule urenheder og ujævn hudoverflade og tone. Dette produkt virker rigtig fint for mig, jeg får fin fugtmættet hud. Jeg har fået at vide at jeg også kan bruge produktet om dagen, hvis bare jeg ALTID bruger solcreme ovenpå. Det strider lidt imod hvad jeg har lært, men jeg kunne godt tænke mig også at bruge den morgen. Hvad tænker du?
  Jeg kan også virkelig anbefale solcremerne fra Coola

  Vh Lære

  30/05/2017
 • Lotte Munk Andersen

  Hvad med EFG serum under SPF i dagtimerne også? Er det ok som antioxidant beskyttelse. Du har engang skrevet at den brugte du om dagen også, når du var på ferie. Er det også bare den til om natten du bruger om dagen? Kan EFG ikke også gøre noget imod pigmentpletter? Jeg bruger den alene om natten nu.

  30/05/2017
 • Cecilia

  Lige en kommentar til Tinel.
  Jeg brugte for lang tid siden Rønbøls mist (tror jeg havde haft et par stykker af dem), men en dag blev mit ansigt helt rød efter at at brugt den, så jeg har ikke brugt den siden. Det er ellers ikke mange produkter der har gjort det siden.

  30/05/2017
 • TineL

  Der skulle selvfølgelig stå, at ansigtsmists MED SPF er et genialt koncept… 🙂

  30/05/2017
 • CharlotteK

  Spændende at se hvad den gemmer på i morgen tidlig!

  30/05/2017
 • TineL

  Jeg er helt enig med Pia og Chanette – forsøgte mig også med Coolas spray sidste år, men den røg hurtigt i skraldespanden. Den svier forfærdeligt og gav mig et slemt udslet i ansigtet. Kombinationen af sydens sol, svedig hud og pool-vand gjorde den bare endnu værre.

  I år har jeg også investeret i fugtmisten fra Bioderma og har pt. kun brugt den én gang – indtil videre er jeg ikke helt overbevist, da jeg ikke er vild med følelsen af det lag, den efterlader på huden. Desuden har jeg oplevet et begyndende udslet, men det kræver flere tests, før jeg med sikkerhed kan give Bioderma-misten skylden.

  Ellers falder min mistanke på Rønsbøls fugtmist som synderen bag mit udslet, da jeg også netop er begyndt at bruge den – @ Anette: har du hørt om andre, der ikke kan tåle Rønsbøl-misten? Giver det mening ift. ingredienserne?

  Ansigtsmist (setting eller fugt) er ellers et GENIALT koncept, så jeg krydser fingre for, at jeg får det til at virke 🙂

  30/05/2017
 • Elisabeth

  Uhhh… Glæder mig til at se hvad der gemmer sig i juni måneds beauty box… Forresten; købte maj måneds box og er faktisk i tvivl-hvad var den lille overraskelse? Har forøvrigt bestilt ansigtsmist fra bioderma på apoteket. Indtil videre er ventetiden rykket fra uge 17 til uge 23….

  30/05/2017
 • Jette B

  Tak for info ☺ Hvornår er du er i TV kære Anette? Så må du i kalenderen som vigtig aftale
  Vh Jette B

  30/05/2017
 • Pia

  Jeg er helt enig med dig, Chanette. Coola fungerede slet ikke for mig sidste år. Den endte også med nærmest at eksplodere i kufferten (heldigvis i en pose) og konsistensen af produktet var som plastik, da det størknede på flasken.
  Har købt den fra Bioderma i år og brugt den en enkelt gang. Det var en meget mere positiv oplevelse.

  30/05/2017
 • Uh den ansigtsmist kunne være lige noget for mig 🙂 tak for tip til os, der ikke lige får set dig i TV. Kh. Birgitte

  30/05/2017
 • Chanette Jacobsen

  Må indrømme at jeg slet ikke er fan af Coola´s Make up mist med solfaktor, da den sådan svier når den rammer huden, har en meget grov fordeling af produktet når man sprayer og så den her forfærdelige solcreme lugt (andre vil nok mene duft), som bare fortsætter med at hænge ved i ansigtet resten af dagen.
  Men det kan jo måske være at den er blevet reformuleret til det bedre siden sidste år – personligt tænker jeg at hoppe over på Biodermas nye mist 🙂

  30/05/2017
 • Pernille Sparsø

  What’s not to like:-)

  30/05/2017