Stella, åh Stella

I dag er dagen, hvor vidunderlige Stella Nisreen Kanaan åbner sit apotekeragtige mini-laboratorie med eget mærke døbt Naughty Alchemist. At tage munden så fuld og ligefrem skrive vidunderlig om en person er der en grund til. Udover at være en ildsjæl, så er Stella en person, som både kunderne, personalet, ja selv konkurrenterne er mere end begejstrede for.  Jeg vil anbefale dig at besøge Beauty Avenue enten til en behandling, et kig i laboratoriet eller bare en gratis testsmøre af de nye produkter.

Nu er alt ikke lutter skønhedslagkage. Seriøst set er Stella et dansk eksempel på, hvordan vi vender beauty secrets ryggen. For skønheds-hemmeligheder hører en anden tid til. Den ultimative konsekvens af dit og mit krav om gennemsigtighed er, at flere producenter åbner deres laboratorier for alle. Sådan som vi i slutningen af 2019 bl.a. så det med Shiseidos nye innovationscenter i Yokohama, hvor de deler (noget af) deres forskning og udvikling. I marts sker der internationalt flere ting på den her front, som jeg glæder jeg mig til at dele med dig.

TRE TING: Hvis du er heldig eller bare fræk, så spørg efter et glas af hovedpersonens, spa- og skønhedsentusiast Stella Nisreen Kanaan, egen immunforstærkende heksebryg, der smager heftigt og lidt som flydende pickles. Prøv også Naughty Alchemists brynserum på roll-on og bid mærke i, at jeg skriver nærende og ikke decideret vækstfremmende som M2 og Revitalash. Intens og sanselig er også seriens Moonlight serum, som er et fedt oliemiks af hamp, lakrids og hybenkerneolie.

ALTERNATIVER TIL BOTOX: Som opfølgning på i går, har jeg prøvet en ikke-laseragtig laser-behandling, der hedder Pico Resolve. Den afgørende forskel fra traditionelle laserbehandlinger er, at huden ikke koger. Der sker altså ikke nogen vild og foruroligende opvarmning. Alligevel er den 45 minutter lange behandling (til 4500 kr.) ambitiøs i forhold til virkning, fordi den sigter efter to ting: Dels at levere mere kollagen. Dels at knuse de dybtliggende pigmentpletter man kan have i huden.

Skal vi tale om, hvordan det er gået?

Hvis ja, så har jeg både afprøvet Pico på mig selv OG min kollega. Hvis du ikke kan vente med at få resultatet, så se dagens Børsen Weekend. Ellers følg med den næste uges tid her på bloggen.

@beautyspace på IG

16/01/2020
Steppet før Botox. Vil du se striben af alternativer?
Hvis du overvejer et lammende skud
20/01/2020
Hudlæge advarer: Halshuden er bagud på point
Fire ting, du kan gøre

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tina, ja og ja ;o)

  @ Venterpåvin.dk, jeg håber, at Stella sætter den heksebryg i produktion.

  Stor hilsen Anette

  21/01/2020
 • VenterPaaVin.dk

  Flydende pickels – det’ lyder ikke helt værst, for en sylte-fan som jeg :p

  18/01/2020
 • Tina Lohse

  Uhhh det glæder jeg mig til at høre om
  (Pico Resolve)

  Mon det virker på melasma

  Er det Mølholm der har lavet behandlingen ?

  Dbh Tina

  17/01/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Dorthe, jeg vil begynde med AHA (fx. RENS vinder på Beautyspace sidste år) kombineret med A-vitamin. Kør på med det og så søg på en artikel skrevet af en Politiken journalist, som faktisk kom langt med en derma roller. Men få prof. vejledning. Artiklen er derude et sted, og den er SÅ interessant.

  @ Amaja, du må få dig en Instagram, så du kan nemt kan se. Men jeg mener nu også at man kan se uden selv at have profil, når jeg linker, ikke sandt?

  Stor hilsen Anette

  17/01/2020
 • amaja

  jeg er ked af at jeg ikke kan se instegram ,kunne du ikke også skrive noget mere på mail ,om ikke andet så bare en liste på behandling og produkter
  amaja

  17/01/2020
 • Dorthe

  Hej Annette

  Jeg er desværre endt ud med en hel masse strækmærker på maven og nogle få på ben mm efter graviditet (fødte for 6 måneder siden). Vil du anbefale pico resolve til steækmærkerne eller dermaroller eller?? Og hvilket kosttilskud vil du anbefale? 🙂 jeg er klar til at sætte alt ind uden dog at bruge skalpel 😉

  17/01/2020