Tendens: Slut med forbudt

SlutMedForbudt

Jeg ved ikke, om du mærker det. Men et stille oprør ulmer. I løbet af ikke så forfærdelig mange år er vi gået fra at se bilens sikkerhedssele som en spændetrøje til en livsnødvendighed – min mormor nægtede at bruge sele, for hvad nu hvis man skulle hurtigt ud. Vi har for længst vendt skyhøje skumbade i giftiggrønt fyrnålesulfat ryggen (og tak for det), ligesom ingen ryger hinanden i nakken på arbejdspladsen længere og….listen er uendelig med eksempler på, at vi lever et mere reglementeret liv. At vi har rettet ind på mange fronter. Også skønhedsfronten.

Måske er det tid at slå ud med armene. Bare en anelse. Lette lidt på livet og læne os en smule op af Woody Allens berømte ord: ”You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred.”

LÆS MERE OM TENDENSEN og få hele Børsen-artiklen her

BOOK-YOUR-BEAUTYBOX går pga. ferietid allerede ud på  torsdag i denne uge. Klokken otte. Fra listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

 

19/06/2016
Tænk, at du skal høre det fra mig
22/06/2016
De naive får for lidt

Kommentarer

 • Rie Dyrnes

  Det har aldrig skadet med sund fornuft, og heldigvis kan de fleste da også tænke selv. Fint indslag fra avisen. man skulle kunne abonnere på fredags udgaven af Børsen :O)

  21/06/2016
 • @ Helene – Mange tak, og det lyder som en god plan med Netflix.

  Stor hilsen Anette

  21/06/2016
 • @ Anne-Marie, 103 år, kage og fest. Det lyder til at ha’ været godt for din mormor.

  @ Sanna – Uha, det lyder ikke rart med det fyrnålebad.

  Stor hilsen Anette

  21/06/2016
 • @ Christine – nej, desværre ingen idé. Kan den være havnet i spam-filter? Stor hilsen Anette

  21/06/2016
 • Sanna

  Hi, hi. Ja, skumbade var nu hyggelige. Fyrrenåleduft eller ej. Det var bare skønt, at ligge der, til man var helt rosin-runken. Og med æbleshampooen i lokkerne Der er sørme sket noget siden da!

  21/06/2016
 • HeLene

  Ja! Hej til balance, sund fornuft og at tænke selv. Ja, alt det som denne blog er fyldt af 😉

  Skøn artikel, med gode facts-deler den med det samme!

  Er der noget Woody Allen på netflix så tror jeg at jeg hapser nogle økologiske skumfiduser og går i gang med det samme to even the score. Weekend midt om ugen. Oh yeah!

  21/06/2016
 • Sanna

  Blev lige nysgerrig og googlede fyrrenåle skumbad… Det eksisterer skam stadig! 12,50 literen! Nopa skumbad. Jo, jo. Ikke, at jeg på nogen måde er fristet

  21/06/2016
 • Min mormor blev 103. Hun levede primært af yoghurt, bananer, rugbrød med marmelade, og så kager og chokolade hver dag. Så ingen grund til at forsage det man godt kan lide

  21/06/2016
 • Christine

  Jeg modtog ikke din mail med månedens tilbud sidste gang. Nogen idé om hvad det kan skyldes?

  Hilsen Christine

  21/06/2016
 • @ Mormormedstiletter – Godt med livsfilosofi.

  @ Sanne – Tror den røg i skraldespanden sammen med æggeshampoo.

  Stor hilsen Anette

  21/06/2016
 • “skyhøje skumbade i giftiggrønt fyrnålesulfat” – åhr, det husker jeg fra min barndom. Min bedste elskede fyrnåleduft, og jeg har aldrig forstået det, puuh-ha! 😐 Min mor efterlyste det faktisk for et par uger siden, men findes det overhovedet endnu? Jeg har ikke set det nogen steder. Nogen vintage-ting behøver ikke gentages, heller ikke rygningen! Ham Mr. Allen er temmelig genial. 🙂 Rigtig go’ dag til dig, smukke.

  21/06/2016
 • Dejligt indlæg, som er helt i tråd min livsfilosofi – også omkring pleje af min hud og min sundhed i det hele taget:-)

  21/06/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.