fbpx

Svar på de SJOVESTE spørgsmål

1000 tak for ordene, tilbagemeldingerne og spørgsmålene, når det gælder Ansigtscremen. Jeg vil jævnligt samle og besvare en håndfuld af sidstnævnte (og selvfølgelig ikke kun de sjove):

 • Hanne: Hvilket mærke er der tale om?

Åh, det er sjovt. Eller nej, det er jo et helt reelt spørgsmål, men jeg morede mig. Det er bogen Seriøst bedre hud på tube. Så mærket er vel Beautyspace, og produktnavnet er ANSIGTSCREMEN – Seriøst bedre hud på tube.

 • Signe: Jeg er på min tredje tube og ønsker mig en Seriøst bedre hud-serie. Kommer der mere? En dagcreme, SPF, rens, nok ikke øjencreme (ha), A-vitamin til kroppen…

Først en kropsvarmende tak. Så til det med om der kommer mere. Det er lidt ligesom, hvis jeg fortæller nogen, at jeg er virkelig glad for min mand. Og vedkommende så spørger, om jeg ikke skal have flere. Mænd. Der er det her ene produkt, som til gengæld er et hjertebarn.

 • Tanja: Må man bruge Ansigtscremen om dagen?

Gerne. Bare endelig med SPF ovenpå.

 • Line: Hvad med om sommeren – går det at bruge Ansigtscremen i de solrige måneder?

Ja absolut. Det er en myte, at huden ikke skal have A-vitamin om sommeren. Faktisk er det modsatte tilfældet. Netop UVA nedbryder hudens naturlige indhold af vitaminet, så alene af den grund giver det god mening.

 • Søren: Kan jeg dele cremen med min teenager, hvis hud begynder vise synlige porer på næsen og i panden?

Ja endelig. Man kan faktisk ikke begynde for tidligt. Selve A-vitaminindholdet er det, der vil gøre en forskel.  Og hvis den private forbrugerorganisation TÆNK betyder noget for dine valg, så har de også vurderet den i deres system.

FOR DIG, DER ER NY HERINDE: Er du ny bruger af  enten Beautyspace, bogen, cremen eller måske det hele, så vil jeg gerne dele en uddybning på to fronter:

Seriøst bedre hud ANSIGTSCREMEN er her – Gud fri mig vel.

Indhold forklaret med kildehenvisninger og baggrund.

OG HVAD MED BAGSIDEN? Når fordelene er så veldokumenterede, hvad så med bagsiden. Den får du her.

FOTO LEA JESSEN

@beautyspace på INSTAGRAM

18/03/2021
Mit forhold til sundhed
Plus en muligvis fæl indrømmelse
23/03/2021
Professor: En sund mund er livsvigtig
God mundhygiejne er livsforlængende

Kommentarer

 • Anette+Kristine+Poulsen
  REPLY

  ÅHHH jeg ELSKER, intet mindre, det her kommentarfelt. Det er det første jeg læser, nyder og drikker kaffe til om morgenen. SÅ tak.

  Svar på konkret spørgsmål kommer her:

  @ Charlotte, ud fra et overforsigtighedsprincip, så vent. Selvom vi ikke er ude i noget receptpligtigt, så fungerer de her A-vitaminer som en forløber, en form for pre-drug, som hudlæge Peter Bjerring formulerer det. Så jeg synes, man skal vente, men det er selvfølgelig en personlig beslutning.

  Sidder stadig storsmilende over de gode ord ned gennem kommentarsporet. Beautyspace ER både dig og mig.

  KH Anette

  24/03/2021
 • Karin+VS
  REPLY

  Anette! Elsker din humor 😀

  23/03/2021
 • Lone
  REPLY

  Lyder godt med uddybende indlæg omkring solcreme… jeg kan ikke læse ud af ingredienser om det er fysisk eller kemisk filter

  23/03/2021
 • Sanne
  REPLY

  Åhr, den her elsker jeg:
  “er virkelig glad for min mand. Og vedkommende så spørger, om jeg ikke skal have flere. Mænd. ”
  Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før!? “Skat, jeg elsker dig så afsindigt højt, at jeg tænker at få nogle flere mænd!” Ha ha!
  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  23/03/2021
 • Charlotte
  REPLY

  Hej Anette. Hvordan er det lige med a-vit, når man er gravid? Jeg læser flere steder at man bør undgå det, men kommer det ikke an på hvilken a-vit det drejer sig om?

  22/03/2021
 • Mette Sloth Eriksen
  REPLY

  @Anette Tak, godt tip 🙂

  22/03/2021
 • Lone
  REPLY

  Hej Anette
  Har du anbefalinger til spf fysiske filtre ? Bliver så let solcreme irriteret i øjnene
  Bh Lone

  22/03/2021
   • Anna
    REPLY

    Gerne en guide med dagceme med spf uden parfume! gerne med bb:)

    01/04/2021
 • Mette Sloth Eriksen
  REPLY

  Det er en herlig creme, som jeg har brugt med stor fornøjelse. Så flot hud igen. Spørgsmål fra mig, findes der egentlig en A-vitamin creme til kroppen – synes ikke jeg kan finde det? I håb om at glatte lidt der også 🙂 God til til jer derude.

  22/03/2021
 • Cille
  REPLY

  Her kommer lidt feedback på din fantastiske creme. Jeg har rosacea og siden jeg begyndte at bruge Ansigtscremen om aftenen, i kombination med en renseolie, serum og mist er min hud faldet til ro, og jeg bruger ikke længere min medicinske creme.

  22/03/2021
 • HeleneR
  REPLY

  @Elisabeth jeg har rosacea hud der er kommet kontrol på efter et par år hos hudlæge, jeg har lige bestilt min anden tube. Det er den første A-vit creme jeg har kunne tåle. Startede meget langsomt med hver 3-4 dag og efter Anettes beskrivelse med nicinamid serum (og yderligere et fugtserum under) blander derefter lidt i min creme og det har virket for mig. Er nu på hver anden dag og har ikke oplevet irritation på noget tidspunkt. Håber det kan lykkes for dig også

  22/03/2021
 • Elisabeth
  REPLY

  Kære Anette, jeg havde forsvoret ikke at bruge flere kræfter på a-vitamin, fordi jeg har slået ud, uanset hvor forsigtig jeg har været med det. Men jeg bliver jo nysgerrig, når du skriver, at den er så mild. Så, hvordan er den med rosacea-hud (som endelig er under kontrol, men selvfølgelig altid sensitiv overfor udsving), kan den fungere, og hvordan bør jeg i fald bruge den? KH Elisabeth

  22/03/2021

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *