Tak til dig

Gad vide, hvordan jeg spænder et dybfølt tak ud, så det ikke ender i et hverdagsord på sølle tre bogstaver? Mest af alt har jeg lyst til at åbne vinduet og skråle et tak ud til dig, der har læst bogen Seriøst bedre hud. Ingen havde anet, planlagt eller tænkt tanken, at den ville få tag i så mange. Det eneste, jeg klart havde besluttet, var, at jeg ville gi’ pokker i bestsellerlister. Som jeg længe har tænkt er noget, Fanden har skabt, fordi antal jo er et tosset fokus at have. Det tog så kun en enkelt lille mail fra mit forlag med emnelinjen ’NO. 1 BABY’ at gradbøje den opfattelse. For sååå tosset var sådan en liste hos Arnold Busck måske heller ikke.

 

Ikke at jeg siger det højt til nogen. Eller. I hvert fald ikke til så mange. Jeg tror, at du, der læser med her, har en aktie i det, og derfor et kæmpe tak. For på ottende uge er bogen stadig på den (jo helt ubetydelige) liste.

 

Måske er glæden for mig ekstra stærk, fordi fødslen af bogen var besværlig – med to kæmpe bump, som begge var tæt på at sætte en stopper for det hele. Heldigvis bor jeg sammen med en, som gav det nødvendige spark videre med ordene om, at der er problemer i alle jobs, og at man med fordel kan skrotte følelser og få gjort, hvad der skal gøres. Tjooo.

 

Min taknemmelighed er i hvert fald blandet med lige dele lettelse og overraskelse, hver gang nogen har lavet opslag på Instagram med vilde ord og pæne billeder. Så tak. Det betyder mere, end de fleste aner.

SNUP ET KAPITEL her, hvis du vil have en smagsprøve, lån den hos din nabo eller på biblioteket, som forhåbentlig snart åbner. For dig, der insisterer på at sætte æselører i en bog, så findes den her til en rund pris.

FÅ DE VIGTIGSTE SOL-SANDHEDER her.

DELTAG I UDLODNING AF EN BEAUTYSPACE-SPF PAKKE her.

@beautyspace på INSTAGRAM 

23/04/2020
SPF-cremens Tripadvisor
Tro ikke på den værste sol-konspiration
26/04/2020
Når sandheden gør ondt, og Foreo ikke kan fjerne skaden
Hvad virker, og hvad gør absolut ikke

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne, tak for din kommentar, og jeg håber sådan, at du bliver glad for bogen. Jeg vil anbefale, at du får lægens ord for, hvad der er tale om. Stor hilsen Anette

  28/04/2020
 • Anne

  Hej Anette,
  Jeg glæder mig til at læse din bog! Jeg har et lille spørgsmål, jeg håber, du måske kan hjælpe mig med.
  Jeg har i flere år troet, at min hud omkring næse og mellem øjenbryn blot var en smule tør, men har netop fundet ud af, at det højst sandsynligt er skæleksem – har du nogle erfaringer med, hvilke produkter, der vil fungere for mig?
  Kh

  27/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne, ih det glæder mig. 1000 tak. Du kan smøre EGF på, så snart AHA eller BHA er absorberet – og derefter skal der så gå 5 min. i forhold til A-vit. Vær opmærksom på, at det er en meget slagkraftig cocktail, så hold øje med din hud. Vent evt. med AHA og BHA til efter sommerferien. Stor hilsen Anette

  26/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maria R. tak for dine ord. Ekstra C-vit er altid godt pga. kollagensyntesen. Og det er svært at få for meget, fordi det er vandopløseligt. I forhold til tilskud og det at amme, er du nødt til at vende det med din læge, hvis der er særlige forhold at tage højde for. Det er ikke fortidligt i forhold til det med være 33, for det afhænger af rygsækken vi har (genetik og hvordan vi har forvaltet den).

  @ Louise, hvor blev jeg glad for din melding. Mange tak. Det er så prof, hvad du har skaffet, og du kan med oprejst pande bevæge dig ud. Hudgodt beskyttet.

  @ Maria F, jeg blev så glad for din kommentar. Mange tak. Og ja, det skal forstås, at den kan bruges i ansigtet. Hvis du er meget tørhudet, skal du nok have lidt ekstra i (en squalane-oliedråbe). Er du til den fedtede side, så må det komme an på en prøve. Nilens jords solprodukter er med kemiske filtre. Spørgsmål 2: Der er mere A-vit i AVST-1 i forhold til gelen. I forhold til at få kigget på din hud og din specifikke udfordring, så vil Daniela Fraser fra Complete Me være et godt bud, hvis du bor i Kbh.

  Stor hilsen Anette

  26/04/2020
 • Anne

  Hej,
  Jeg er som mange andre fan af din nye bog. Så tak for den! Jeg kæmper med pigmentpletter i ansigtet, og følger derfor rækkefølgen der virker på pigmentpletter fra din bog. Men jeg har et spørgsmål vedrørende egf til natten. Kan jeg bruge Aha, så egf serum, så vente 5-10min og så a-vit. Jeg er lidt i tvivl om aha og egf kan fungere sammen eller? Og egf og a-vitamin skulle være ok sammen, så længe jeg lige venter mellem lagene, ikke?

  26/04/2020
 • Maria F

  Kære Anette.

  Jeg har læst din bog og fulgt din blog her på sitet. Tusind tak for at dele ud af din store viden. Der er ikke noget bedre end når personer som dig har dykket ned i et emne og nørdet det, og derefter deler erfaringen med os andre. Jeg har et par spørgsmål, som du måske kan hjælpe med at besvare.

  Jeg skal købe mig en ansigtssolcreme, og jeg står imellem Nilens Jord og Karmameju. Du sagde i din video forleden, at Karmameju på et tidspunkt overvejede at ændre navnet på deres SUN bodylotion/solcreme, fordi den også kan anvendes i ansigtet – eller var det, det du mente? Med andre ord, hvis jeg køber den til kroppen, kan jeg så bruge den i ansigtet, eller bør jeg gå efter den til ansigtet? Er Nilens Jord fysisk eller kemisk filter?

  Et andet spørgsmål. Jeg vil gerne købe et produkt med A-vitamin. Jeg kigger mest på Environs produkter. Jeg kan ikke tåle soja og derfor ikke bruge deres retinol serum, som du nævner i din bog (selvom det er soja-olie og ikke protein, som man jo reagerer på, når man har allergi, så har jeg erfaring med at slå ud). Jeg er i tvivl om, om deres ansigtscreme Eviron AVST 1 er bedst eller Environs gel. Kan du anbefale den ene frem for den anden?

  Evt. info: Jeg bruger pt. serum og ansigtscreme fra Nilens jord til kombineret hud. Jeg har egentlig lidt tendens til tørhed, men tørrer ikke ud af denne creme. Jeg små “knopper”/kombineret hud, som forværres ved brug af olier. Jeg ved ikke, om de kommer af fedt el. dehydrering. Jeg har haft ansigtsbehandlere, som har ledt i begge retninger. Jeg har også forholdsvis mange allergier. Jeg tænker, at A-vitamin vil være godt for mig, mild rens, evt. salicylsyre, men også godt med fugt.

  Bedste hilsner,
  Maria

  25/04/2020
 • Louise

  Hej Anette! Jeg er vild med din bog. Jeg slugte den på en enkelt eftermiddag, og glæder mig til at bruge den som opslagsværk fremover.
  Jeg er 29 og har lidt pigmentforandringer i panden (er religiøs med min solcreme og har været det i en del år). Jeg har netop købt C15 Super boosteren fra Paulas Choice med C-vit, E-vit og Ferulic Acid, som jeg tænker at bruge under solcremen sammen med Pestle & Mortar hyaluronsyreserum, da du jo skriver flere steder at antioxidanter er et must under solcreme. Er det et godt produkt jeg har købt? Og kan jeg roligt bruge det under solcremen og føle mig så sikret som muligt? 🙂 Tak for at du deler din viden!

  24/04/2020
 • maria rosenbeck

  Kære Anette. Tak for god skønhedsinspiration. Jeg har et spørgsmål til junglen af kosttilskud til hud.
  Er det okay at tage Smuuk hydrobalance, som har fundet årets bedste, når man stadig ammer, når nu vitamin-doserne er så høje? Og er det bedre at finde et produkt, hvor kollagenet kommer fra fisk ( det gør det fx i deres Youth Optimizer produkt) – ville det være “for tidligt” at starte på youth optimizer, når man er 33 år?
  Og hvad betyder det, at der er SÅ meget mere c-vitamin i hydrobalance end i fx Imedeen kosttilskud, som du også har anbefalet?
  Dbh Maria

  24/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karen, mens jeg smelter af de ord, så vil jeg bare sige, at jeg er så glad for at du læser med på Beautyspace. Stor tak for de pæne ord om bogen.

  KH Anette

  24/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette B, tak for de pæne ord. Meget er arbejdet var heldigvis også mægtig givende. Og sjovt.

  @ Mille, ja og jeg tror, at du kender ham.

  @ Marianne Gylding, haha det er rart at vide, og ja han kan være til arbejdsnytte, selvom han helst undværer creme på huden.

  @ Kenneth Adelhard, det kan du selv være. I lige måde. Og tak.

  @ Lone, tak og ekstra tak.

  KH Anette

  24/04/2020
 • Lone Nielsen

  Kære Anette.
  Fuldt fortjent at du er nr. 1. Har slugt din bog og endda sat post-it’s ind flere steder Jeg er blevet så meget klogere af at følge med her – til glæde for min bedstemor gamle hud.
  God weekend,
  Lone

  24/04/2020
 • Kenneth Adelhardt

  Min kære ven.
  Du er så mega dygtig og mega sej.
  Jeg er stolt over at være din ven❤️

  24/04/2020
 • Mariannegylding

  Tusind tak til dig Anette. For at du vil dele med os. Når talen falder på beauty herhjemme, lyder sætningen “Anette siger” så tit at mine døtre efterhånden siger det før jeg selv får det sagt. Og tak til Per for at give dig et spark :-). Med ønsket om en skøn weekend til alle.

  24/04/2020
 • Miller

  Godt at have en til at sige den slags ❤

  24/04/2020
 • Jette B

  Tak for at du holdt ud, den bog er mit hudplejeleksikon!! Rigtig god weekend til dig og alle her.

  24/04/2020
 • Karen

  Den svære fødsel har givet liv til et fantastisk barn Den bog er så velskrevet og fyldt med nyttig viden – et must read hvis man interesserer sig for hud og hudpleje! Det gør jeg, da jeg har lidt af svær atopisk eksem det meste af mit liv. Jeg har fulgt dig i mange år, Anette, og jeg imponeres til stadighed over din store viden og din formidable formidling – og så er jeg vild med din tilgang og kommunikation
  Rigtig god dag og god weekend – og nyd bogens flotte, velfortjente rejse

  24/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, 1000 tak. Og i lige måde med i dag, Pernille.

  Stor hilsen Anette

  24/04/2020
 • Pernille S

  Min skønhedbibel! Tak fordi du trods bump på vejen holdt ved. Dejlig dag til dig, Anette

  24/04/2020