Træt af, at det gik så hurtigt?

Ingen som i INGEN havde forudset, at august måneds Book’n Beautybox ville forsvinde på under to timer. For min fornemmelse er, at mange stadig er på ferie.

Så helt kort:

 • Husk at det aldrig er nogen katastrofe at gå glip af en box. Der kommer nemlig altid en ny, hvor næste gang er fredag den 6. september.
 • Lad mig slå fast (hvis du skulle være i tvivl), at det som producent ikke er specielt nemt at komme med i Beautyspaces Book’n Beautybox. For det er vigtigt, at anbefalingerne fra mig er i topklasse. Der er kun 12 udsendelser i løbet af et år, én om måneden. Forhåbentlig er udvælgelseskriterierne i sidste ende til gavn for dig som modtager.
 • Hvis du alligevel er meget træt af, at du ikke nåede dagens box, så er der her et plaster, som kan mærkes: De næste 24 timer får du 30 procent rabat på alt fra Mádara og Rodial hos Magasin her med brug af koden SUPERHUD.

Deklaration: Ovennævnte er en servicemeddelelse, initiativet er mit (fordi det gik så hurtigt), men der er ingen økonomi involveret for mig i forhold til de nævnte procenter.

@beautyspace på INSTAGRAM 

07/08/2019
Drop traditionel natcreme
Her er, hvad det i stedet handler om
09/08/2019
Sådan slap 40-årige Vibeke Lenz for pigment-pletter
En hudpleje-cocktail der også satte en stopper for udbrud

Kommentarer

 • Tina

  Hej Anette
  Jeg var en af de heldige der nåede det denne gang – lækkert indhold 🙂
  Et hurtigt spørgsmål ..?
  Først anvender jeg fra boxen;
  MADARA mist..
  Dernæst RODIAL vitamin c drops complex…

  MEN skal jeg så bruge en af mine serums ovenpå igen …??

  Inden at jeg afslutter med min dagcreme ?

  På forhånd tak 🙂

  Bh
  Tina

  09/08/2019
 • Luna

  Kære Anette

  Tak for hjælpen med diverse via den blog her 🙂

  Jeg er kæmpefan af Balance Me’s Stellaer Balm, der har gjort en kæmpe forskel for min hud! Men nuij, hvor er jeg næsten ked af, at den nu tilsyneladende kun findes i en bette 10 ml-version. Har du mon gode alternativer? Jeg er nemlig vild med at have rigeligt i krukken, som man siger 😉 Og det bliver noget dyrt i længden med 10 ml’erne … Jeg har prøvet fx Karmamejus balm, men jeg synes ikke, konsistensen fungerer på samme måde for mig.

  Med håb! 😉

  Tak!

  09/08/2019
 • Charlotte

  Du er så sej Anette 🙂 Jeg kunne slet ikke stå for de lækre sager og blev forført af de lækre farver…Håber indholdet fungerer til min rosacea ellers bliver min hylde på badeværelset i hvert fald total flot 🙂

  08/08/2019
 • Netty

  Kære Anette
  Beautyverdenen er mere overskuelig og nemmere at navigere rundt i pga. alt det arbejde og research, som du gør. Og der er dermed også meget mindre tvivl i forbindelse med indkøb af produkter. Mange tak for det!
  Jeg er stor fan – også af boxene. Hvis sneakpeaket har overbevist mig om, at et køb er nødvendigt, så er jeg klar kl. 8 – også selv om feriedestinationen betyder stor tidsforskel.
  Kh. Netty (en meget tilfreds følger og køber, p.t. fra Rocky Mountains, Canada 🙂

  08/08/2019
 • Pernille S

  Du er altid så sød, Anette, til at lave “plasterpåsåretprocenter”! Jeg skulle hverken have månedens box denne gang, ej heller benytte mig at det gode ekstratilbud. Derfor kan jeg godt glæde mig over at se det lækre indhold boxen bestod af! Dejligt for de der var heldige, og de som får det snart obligate plaster 🙂

  08/08/2019
 • Mina Zohra Dalager Jensen

  Øv jeg var heller ikke hirtog nok denne gang – havde sat en alarm til 7.58 for at huske det Måske er det muligt at lave flere bokse pr gang?
  Kh

  08/08/2019
 • Kis

  Ja, jeg er bare så glad for at jeg nåede det – og denne gang køber jeg også den helt uundværlige bog!
  Mange hilsner fra Kis

  08/08/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Eva, Njaaa. Sidst var den faktisk tilgængelig en fuld dag.

  Stor hilsen Anette

  08/08/2019
 • Eva

  Hmm. Er det ikke ved at være mere reglen end undtagelsen? At boksen er væk på få timer?

  08/08/2019