To-cifret Beautyspace-boks plaster

Juni måneds BEAUTYSPACE BOKS er udsolgt, men her kommer et forhåbentligt brugbart plaster, hvis du enten ikke nåede den (og gerne ville), eller du ønsker at supplere noget. Procenterne gælder til og med 1. juni.

Mine begrundede anbefalinger får du her.

Koderne gælder typisk ikke sammen med andre koder eller på i forvejen nedsatte produkter.

Et tip: Vil du prøve Hero fra Karmameju, så ved jeg, at den også findes i en ministørrelse. Ligesom jeg har erfaret, at Karmameju altid sender en lille ekstra ting med, når man bestiller. Det sidste er ingen garanti, men bare hvad jeg som online-kunde selv har erfaret.

DE 3 SOLFAKTOR-FIF, DIN HUD VIL TAKKE DIG FOR 

 @beautyspace på INSTAGRAM

FOTO LEA JESSEN 

29/05/2023
Gambler TÆNK med solfaktor eller?
TÆNK gambler med vores solfaktor-motivation
01/06/2023
Hudlægen om koffein og hårvækst
Mere hår? Så overvej koffein i din shampoo

Kommentarer

 • Johanne

  Hej Anette,

  Jeg er blevet lidt i tvivl om indsmøring af solcreme… Jeg bruger det trick med at smøre 2 gange med 20-30 min pause. Jeg smører en mandelstor portion begge gange, men vil det være nok at smøre, således de to indsmøringer giver en mandelstor portion tilsammen? Og vil en BBB-creme spf 50 (La Posey Roche) mon kunne udgøre nr.
  2 indsmøring? TAK for din fantastiske viden, god aften! Vh Johanne

  31/05/2023
 • Mette Sloth Eriksen

  Hvor er det en fantastisk bog Bedre hud med årene, den nyder jeg at læse. Den er der mange goe’ fif i 🙂 Min hud er lidt aldersramt.

  31/05/2023
 • Gerd Hjorth-Moritzsen

  Jeg kan varmt anbefale Hero. Har nu brugt den i flere år og kan IKKE undvære den. Det kan godt betale sig at købe den store med 400 ml. Der er sparet en del.
  v.h. Gerd

  31/05/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.