fbpx

Brug aftersun omvendt

03

I stedet for at se aftersun som en tømmermændskur mod brændt hud, så lad den være en beskyttelsesundertrøje til kroppen – præcis som serum er til ansigtet. Køligt og tyndtflydende aftersun indeholder nemlig næsten altid en god kombination af netop fugtmætning (fra enten glycerin eller hyaluron) kombineret med beskyttende antioxidanter.

MINE TO FAVORITTER koster begge under 200 kr., står altid klar på køl og er så fine, at jeg nok ikke vil nøjes med at bruge dem om sommeren:

 • Aftersun på spray fra Rudolph Care er proppet med aloe vera og beskyttende antioxidanter. For mig fungerer den som en blanding af serum, mist og essence til kroppen.
 • Aftersun-løsningen fra græske Korres er vandvittig godt skruet sammen som en geleagtig lotion, kølende og langt væk duftende af sommerferie.

BUDGET-LØSNINGEN: Pift frisk afkølet grøn te på huden som en beskyttende undertrøje under din solcreme. Det fungerer fint, men er dog uden de fugtforstærkende ingredienser.

@beautyspace på INSTAGRAM

10/07/2017
Når olie bliver overdrevet
Hvis du hører til dem, der asfalterer huden i olie....
12/07/2017
Pænt pakket. Selvom noget alvorligt mangler.
Få max ud af mini

Kommentarer

 • Kære Anette
  Jeg synes lige jeg vil anbefale Lakshmi’s Before & After Milk som koster 189 kr. Den er endda er certificeret økologisk. Indeholder både arnica, kamille, morgenfrue Vitamin A og E samt Litithin samt oliven-, ris-, mandel- og solsikkeolie, aloe og ekstrakt fra gulerødder. Den er kanon

  16/07/2017
 • Laila

  Hej Anette. Jeg er på ferie i Florida lige nu og kan derfor købe Differin adalpalene gel 0,1%, som jo også er A-vitamin. Har du kendskab til dette mærke? Kh

  14/07/2017
 • Pernille Sparsø

  Må sige som Sanne, at det forstår jeg heller ikke helt?!
  Apropos snakken om A-vitamin og sol, så har jeg fået at vide, at man godt kan bruge Environs AVST i solen, da den ikke indeholder frugtsyrer. Hvad mener du Anette? Kh Pernille

  12/07/2017
 • mille

  jeg har altid fået at vide at man ikke må opholde sig i solen efter aftersun er påført, men det er åbenbart en skråne?

  12/07/2017
 • Ditte

  Hvad tænker du om Beaute Pacifiques aftersun ? Det lyder som om der er masser af gode sager i, men jeg undre mig over A vitaminet – i en aftersun – er det ikke normalt at man ikke bruger A vitamin, hvis man er udsat for sol, eller er der noget jeg har misforstået ?

  11/07/2017
 • Susanne

  Har lige været på Kreta og gjorde brug af dit gode råd med Rudolph care aftersun før solcreme og for første gang i mange år endte jeg ikke op med soleksem . I det hele taget elsker jeg den aftersun og brugte den også efterfølgender efter badet.

  11/07/2017
 • Rie Dyrnes

  Har prøvet Korres after sun, som du anbefaler, men syntes sol cremen fnuller af? Har du et tip??
  KH Rie D

  11/07/2017
 • Jeg har næsten lige fået den after sun fra Rudolph Care hjem, og er allerede ret vild med den. Har dog aldrig rigtig tænkt på at bruge after sun på den måde… Det må prøves!

  11/07/2017
 • lige noget andet.. næsten..
  Jeg ruller og bruger Super3 bagefter… jeg har lige købt hyaluron fra Ordinary på din anbefaling… (åh lækre produkter og fantastisk hurtigt levering fra House of Stars ,under et døgn!!!)
  Nå, jeg vil høre om det er en god ide at bruge min nyindkøbte hyaluron under min Super3??? eller ødelægger det noget af optqagelsen el lign??

  Rigtig dejlig aften
  Trine

  11/07/2017
 • Pia Hvenegaard

  Det er da en fantastisk ide.
  Må helt sikkert prøves af.

  11/07/2017
 • Lone Andersen

  Jeg husker at du har nævnt det med aftersun tidligere…- Og er derfor godt igang, da jeg lige nu er i sydens sol!!
  Bruger dog bare min aftersun/face som fugtundertrøje i ansigtet og dernæst Rudolph’s 50/face yderst!!
  Det er vel osse ok, er det ikk’?

  11/07/2017
 • Dorthe

  GODT tænkt! Hvorfor har man dog ikke selv tænkt på det.. Point taken. 🙂

  11/07/2017
 • van(d)vittig!? 😉
  Jeg har aldrig forstået hvad en aftersun kan, som en god bodylotion ikke kan? Altså måske udover kølingen, som man ikke har brug for, når man ikke er forbrændt.

  11/07/2017
 • Jeg tager som regel kun aftersun med på sommerferie. Bruger den både før og efter solcreme. Så sparer jeg også plads, da jeg ikke skal have min almindelige bodylotion med. Kh. Birgitte

  11/07/2017