Dit øjenvippe-kapløb

1000 tak for alle de mange hundrede kommentarer. Sikke en gevaldig interesse for længere øjenvipper. Anmelderne er nu blevet udtrukket, og de vil få tilsendt denne her plus lidt pleje. Alle kan være med og nå at se et resultat med minien her, som rækker til seks uger. Men  det kræver selvfølgelig en investering, og at du selv bestiller (eller husk, at det snart er juleønske-tid).

Vær altid opmærksom på, at du ikke bliver rød eller irriteret omkring øjnene, når vi taler vippeserum, der virker (det gør både M2 og Revitalash). Hvis du bliver rød eller irriteret, så stop. Bare stop. Tænk ikke, at det nok går an at prøve igen.

De heldige er: Susanne Schultz, Mareike, Pia Gundel, Ulla-Mai Komi, Rie Viola, Mette Sloth Eriksen og Frederikke Toft. Vil I skrive jeres adresser direkte til Revitalash: sidsel@oneblackcar.com, som vil sende og instruere i den enkle feedback.

NOGET DU GERNE VIL ANMELDE? Da vi i går gik i kødet på øjencreme, eller nærmere behovet for øjencreme, så var der en på Instagram, som råbte på et særligt mærke. Hvis du ikke kan gætte, hvad det er, så se kommentarerne under seneste IG-post på @beautyspace. Lotte er muligvis ikke alene på det ønske-hold. Hvis du har et andet godt forslag i forhold til at prøve og  anmelde, så byd endelig ind.

AALBORG … vi ses snart. Næste Superhuds-foredrag bliver i Aalborg den 31. oktober. Tilmelding sker her. Se under højdepunkter på IG, hvis du vil have noget stemning fra København og Esbjerg i sidste uge.

@beautyspace på INSTAGRAM

07/10/2019
Du gætter aldrig, hvad en øjencremes-tvivler elsker
Noget med strøm, rul og fugt
09/10/2019
Hudlæge: Ansigts-massage virker ikke
Her er, hvad du i stedet skal gøre

Kommentarer

 • Søs

  Har du et forslag til andre vippeserums end Revitalash og M2, hvor man ike bliver rød omkring øjnene? De 2 ovennævnte serums virker fantastisk, men jeg bliver rød i 2/3 dage, og mistenker ogsaa smaa blodsorængninger desværre.
  Paa forhaand tak.

  09/10/2019
 • Selma

  Et andet spørgsmål, jeg kom til at tænkte på hertil morges: Jeg læste forleden i Bogen Din Skønhed af DollFace indehaveren Lillie, at man skal tage cirka 2 spiseskefulde fiskeolie hver dag før huden får gavn af olien – men på Lysis fiskeolie (den du har anbefalet) står der, at en anbefalet dosis er mellem 1-2 teskefulde og at dosis ikke må overskrides. Det er jo en del mindre end, hvad der står i bogen. Hvad mener du om det, Anette? 🙂

  09/10/2019
 • Camilla A

  Kære Anette
  Jeg kan ikke tåle M2 vippeserum og slår ud (dog kun omkring det ene øje). Tror du så, at jeg også skal holde mig fra Revitalash? Venligst Camilla

  09/10/2019
 • Lone Medom Jørgensen

  Hej Anette.
  Hvis valget stod mellem M2 og Revitalash, hvilken ville du så vælge ?
  på forhånd tak for svaret.
  vh
  Lone

  09/10/2019
 • Mette Sloth Eriksen

  Det glæder mig meget at jeg skal teste – spændt på resultatet 🙂

  09/10/2019
 • Selma

  Hej Anette,
  Lige et spørgsmål, som handler om noget lidt andet; Jeg overvejer meget at købe Bioeffects essence – men kan den godt kombineres med andre sera og creamer, der ikke er fra Bioeffect? Eller skal den udelukkende bruges alene eller sammen med Bioeffect produkter for bedste virkning?
  /Selma

  08/10/2019
 • Christina Kragh

  Altså mig crem nørd har aldrig hørt om sjal øjncrem hmm den gad jeg godt prøve….. Jeg bruger alt om øjnene og går ikke så meget op i om den hedder øjncrem…. Men jeg har lige prøvet en øjncrem fra sensai som var virkelig fed i konsistensen det elsker jeg og ellers bruger jeg flittig alle former for eye pads

  08/10/2019
 • susanne schultz

  sådan.. mange tak
  glæder mig rigtig meget
  hilsen susanne

  08/10/2019
 • Rie Viola

  JU-Biiiii nu skal jeg teste
  Tusind tak

  08/10/2019
 • @leafysmoothie

  Jeg ville også elske at teste noget fra Själ. Og en guide till mascara med tip og dig er også en god idé. Tillykke til de heldige og glæder mig at læse resten senere!

  08/10/2019
 • Christina ulrikka solveig

  Og må lige fortælle, at jeg har brugt øjencreme i rigtigt mange år, men aldrig har jeg købt den samme 2 gange da jeg aldrig har haft den der” Wow hvor den virker effekt” jeg ønsker bare en øjencreme der fugter og tager lidt hævelse og hvis den glatter smilerykerne lidt, ja så gør det heller ikke noget har endnu ikke prøvet Lamer, själ og de helt dyre mærker simpelhent fordi de er alllllllt for dyre.

  08/10/2019
 • Christina ulrikka solveig

  Själ øjencreme, ja den gad jeg da også godt at prøve, men den koster jo en bondegård

  08/10/2019
 • Pernille juul

  For nogen tid siden havde du en ig story hvor Johanne skældte ud fordi du lagde mascara forkert. Skulle vi tage et mascara tema, tror vi er mange, der gør forkert. Evt gerne suppleret med test til forskellige aldersgrupper eller behov. Kh Pernille

  08/10/2019
 • Louise

  Hej Anette,
  Du har tidligere skrevet at du er i gang med at teste forskellige lysterapi masker. Jeg har kigget på Facelite, der kun har rødt lys og fra Medicoline, der har flere forskellige farver lys. Har du testet disse? Kan du sige noget om, hvad man skal gå efter inden køb, da de forskellige masker der er på markedet jo er i meget forskellige prisklasser.

  V.h. Louise

  08/10/2019