fbpx

Måske vil du vide det her

Charlotte-Møller-House-of-Stars-683x1024

Vi er midt i et A-vitamins-ride (og vender straks tilbage), men dagens ord er udover hurtige også helt og aldeles fredagsweekend-agtige:

Charlotte Møller (billedet) fra House of Stars ringede nemlig og råbte hurra i telefonen. For hun har fået skruet de vildeste goodiebags sammen til alle på onsdag. For nogen betyder det noget. Jeg ved ikke, om der er flere billetter, men sikkert er det, at jeg glæder mig utrolig meget til at se alle Randers-folk.

Linket til København er aktivt nu,  og det foregår her. UPDATE LØRDAG D. 24/2: UDSOLGT desværre …er lige tikket ind på mail.

SNUP DEN RIGTIGE VASKEKLUD: Bud på den helt rigtige vaskeklud blev efterlyst i kommentarfeltet forleden, og det er nemt: Hos både Ikea og Jysk har de helt almindelige frottévaskeklude til ganske få kroner. Hav dem liggende i en stak tæt på badeværelsesvasken. Kludene kan selvfølgelig også fås i pænere, kraftigere (og dermed dyrere) kvalitet.

NB: Marts måneds Book’n Beautybox går ud på tirsdag d. 27/2 kl. 8.00. Se med, hvis du har lyst, på Instagram i løbet af weekenden og ellers via listen her, som du måske allerede er på.    

22/02/2018
A-vitamin virker for alle
Men hav styr på rækkefølgen sammen med især AHA, HYALURON, SPF og EGF. Og...
26/02/2018
Hvad der reddede min hud – FOR REAL
Rynker, pigmentpletter eller forstørrede porer? Vælg selv.

Kommentarer

 • Gitte

  Normal tip ???

  27/02/2018
 • Marie

  Kære Anette, hermed hele min mail, copy-pastet:

  Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er vild med din blog og med din bog ‘Sådan får du superhud’. Jeg går meget op i skønhedsprodukter og elsker at følge med i de nyeste tendenser og lanceringer, og der er din blog (og youtube-klip) helt geniale.

  Jeg har efterhånden fundet ud af hvad der virker for mig selv, men sagen er den, at min kæreste (på snart 24), i begyndelsen af 20’erne begyndte at få flere og flere udbrud. Jeg er på ingen måde ekspert, men for mig ser det ud som om, at tilstanden ligger en anelse dybere i huden end blot sporadiske bumser og udbrud. Dog svinger det meget, hvor plaget han er af det.

  Nu har han fået nok, og jeg har derfor lovet ham, at vi skal finde en løsning sammen. Dels fordi jeg ikke ønsker at han skal være generet af det længere, og dels fordi jeg har et større overblik over hvad der findes af produkter.

  Alligevel er jeg ikke sikker på hvor jeg skal starte. Som jeg har læst mig til i din bog, er især AHA og BHA gavnligt for akne plaget hud, men jeg kunne rigtig godt bruge din kompetente vejledning til, hvilke specifikke produkter han så skal gå efter.

  Jeg har set lidt på Filorgas nye peel-toner, som du har beskrevet på din blog. Kunne han evt. rense med den? Og hvilken creme skal han så bruge efterfølgende? Er der derudover en særlig maske som han med fordel kan anvende et par gange om ugen?

  Jeg håber meget, at du har tid, lyst og mulighed for at hjælpe os med at finde frem til den helt rette cocktail for ham, så vi kan komme tilstanden til livs.

  Jeg vil endvidere lige understrege, at vi også er opmærksomme på det indvendige idet vi i store træk spiser efter vores blodtype, og derfor undgår fødevarer, som ikke er gavnlige for vores kroppe (herunder mælkeprodukter). Det er således det ydre vi skal have hjælp til.

  På forhånd tusind tak for din tid – hav en rigtig dejlig dag.

  Mvh

  Marie

  26/02/2018
 • Fru Jakobsen

  Og kæmpe ØV herfra – nåede ikke at få billet. Søde Anette, hvornår bliver der atter mulighed i Kbh.?

  25/02/2018
 • Linda Nedergaard

  Glæder mig SÅ meget til endelig at opleve dig live i Randers på onsdag 🙂

  24/02/2018
 • Camilla Hoffman

  Mange tak for svar Anette:)

  24/02/2018
 • Rikke

  Hej Anette. Håber du kan hjælpe mig… Min hud er sart, tør, tendens til urenheder på hage og kæbe, karsprængninger på kinder og derfor røde kinder. Det jeg er i tvivl om er i hvilken rækkefølge og sammenhæng jeg skal bruge mine produkter. Jeg har Pestle & Mortars Pure hyaluronic serum, en olie til tør og sensitiv hud, vitamin B serum, creme til sensitiv og rød hud. Overvejer a-vitamin creme. Hvilket indhold skal jeg prioritere i mine produkter – dag og nat? Håber at høre fra dig. Kh. Rikke.

  24/02/2018
 • Lise

  Lyder som gode arrangementer – vil dog høre om der er planer om Århus eller Esbjerg?

  23/02/2018
 • Birna Lambaa

  Jeg vil SÅ gerne opleve dig live engang, og House of Stars er jo absolut hellere ikke at kimse af
  Men hør – kommer boxen denne tirsdag?
  Du har tidligere udmeldt, at den kommer tirsdag d. 6/3 nemlig☺️

  23/02/2018
 • Pia Hvenegaard

  Jubiiiiiii endelig er du i København og jeg kan komme.
  Vi seeeeeees.
  God weekend

  23/02/2018
 • Charlotte Riis

  Endelig kom linket til Kbh på – jeg har ellers fulgt med flere gange om dagen i dagevis.

  Booket og betalt 🙂

  23/02/2018
 • Anette Ninon

  At bruge vaskekludene morgen og aften har været en stor hjælp for mig, det er så nemt, også selvom man ikke har så meget energi til hudpleje.

  23/02/2018
 • Andreas

  SÅ er billetterne bestilt – min kære mor og jeg vil se frem til en lærerig aften i København 🙂

  Nu hvor snakken er på vaskeklude, må jeg lige tippe om de hvide, 100% bomuldsvaskeklude fra Normal, der fungerer superfint 🙂

  God weekend,
  Andreas

  23/02/2018
 • Sanne

  Tak for tips 🙂

  Vi ses i Magasin

  23/02/2018
 • Maria

  Juhuuu nu med billetter til KBH:

  Et spørgsmål. Hvor mange dage ad gangen bruger du samme vaskeklud?

  23/02/2018