fbpx

Et plaster ovenpå i dag

Det gik stærkt med Book’n Beautyboxen, men alt skal nok gå. Dels kommer der altid en ny bogboks (om en måned), og dels har jeg et 30 procents plaster (hos Magasin), hvis du vil prøve eller mangler noget fra ét af de fire mærker her:

Oskia

Madará

James Read

Jorgobé

Koden, der i dag gælder til de fire links, er 30rabat.

UNDGÅ DEN TYPISKE SPF-FEJL: Mange har det svært med solfaktor, fordi man kan opleve hud, der brokker sig. Med småbumser, udbrud og irritation. Noget, der som regel skyldes, at man samlet set får en for fedtet smøre på. Ser du med på Instagram under @beautyspace lige nu, så blind-afprøver vi solcremer til testperson Pernille Rahbek. Hun hader nemlig solfaktorcreme og rynker lige meget. At få Rahbek til at holde af SPF kræver, at vi fjerner noget af det, hun smører nederst, for her får den normalt ikke for lidt med både Lings Moisture Emulsion (serum) og Weledas Skin Food (salveagtig fed creme). Sidstnævnte skal doseres ekstremt konservativt, hvis ikke slutresultatet skal blive for fedtet. Da vi tager den væk fra dagsrutinen under SPF sker der det forunderlige, at det fungerer. Og det er ikke fordi Skin Food skal helt væk, den skal bare enten duppes strategiske steder eller bruges om natten. Hudtypemæssigt er Pernille Rahbek hverken tør eller fedtet, men i et midterfelt.

Du finder test-forløbet inkl. hudlægeord på @beautyspace (i stories), senere under et særskilt højdepunkt).

Varedeklaration: Der er ingen økonomi mellem Magasin og Beautyspace i forhold til de 30 procent. Dvs. der er ingen økonomisk aftale. Plastret er lavet på min opfordring, fordi mange er gået forgæves i dag. Procenterne er udelukkende mellem dem og dig.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

03/05/2021
Her får du den bedste salicylsyre
Pore-rensende og anti-inflammatorisk udglattende
05/05/2021
Baglæns ældning
3 ting, jeg gør anderledes efter bogen

Kommentarer

 • Helle
  REPLY

  Wau en lækker boks! Tak for den

  06/05/2021
 • Beam/ A-M
  REPLY

  Hej Annette,
  Tak for den lækre pakke! (Så er der alligevel fordele ved at skulle tidligt op og aflevere barn, så man kan nå at købe! ) Er vild med Oskia renaissance-masken, så jeg glæder mig til at prøve de andre lækre sager derfra. Hvor er du god med de rabatter! Tak for dig! ❤️

  05/05/2021
 • Anna
  REPLY

  Hej Anette

  Så fed boks – glæder mig til Jorgobé og Oskia! Og tak for disclaimer på silikone i Clarins og LPR.

  Nu er jeg lidt en INCI-nørd og tjekker altid alt 😉 Jeg vil lige gøre opmærksom på, at der er en del problematiske stoffer i selvbrunerproduktet fra James Read: Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal. Dejligt, at Ecooking laver én version uden problematiske stoffer 🙂

  Gode hilsner
  Anna

  05/05/2021
  • Anna
   REPLY

   og Mádara! Den glæder jeg mig også til 🙂

   05/05/2021
 • Camilla A
  REPLY

  Kære Anette

  Kommer der mon en skriftlig opsamling på solfaktorsnakken? Jeg bøvler også med fnulren, når jeg påfører Karmamejus BB-creme, men hvad pokker skal pilles ud og hvordan og hvorledes? Jeg har ikke fulgt med på Instagram, og kan egentlig godt lide dine skriv, som jeg kan gemme og gå tilbage til.
  Kh Camilla

  04/05/2021
 • Pernille S
  REPLY

  Tusind tak for at muliggøre 30rabat hos Magasin. Jeg var een af de mange som måtte gå forgæves til Månedens box. Kh Pernille S

  04/05/2021
 • Karin+VS
  REPLY

  Kære Anette
  Det er sjovt du nævner det med at fjerne nogle ting for at få spf til at fungere allerbedst!
  Selv bruger jeg tre sera, (vitamin C, Q 10 og en lavet med hyaluronsyre og svampe) og ovenpå Pudderdåsernes helt igennem fantastiske spf 40, som har så mange gode ting i at den, for mig, fungerer som en rigtig god creme plus spf.
  Hav en dejlig dag!

  04/05/2021

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *