Få styr på den varmeste makeup-anbefaling

New York Woman Fashion Week Spring/H Hood By Hair show

Hvad har vi talt mest om det seneste år? Strobing, strobing og mere strobing. Fordi ekstra lys – placeret strategisk – kan give ansigtshuden mere levende og nærmest tredimensionel karakter. På billedet har en af MAC’s dygtige makeupartister dramatiseret effekten i et procesfoto. Her ses lys og mørke placeret lige inden, der blendes. Netop evnen til at dosere og jonglere mellem lyst og mørkt kan både fremhæve og nedtone, og vi taler et større tag-selv-bord med alt fra ekstra glød til synet af højere kindben, et smallere ansigt eller en fyldigere barm. Hvis altså ellers teknikken sidder i skabet, og det kan kræve øvelse. Bare lidt.

SÅDAN GØR DU:

 • Fugtmæt først med din favoritcreme på ren hud. Børst tænder og lad der gå et par minutter inden næste skridt. .
 • Fordel så – og her må der prøves frem i forhold til ikke at blive discokugleagtig – et ultratyndt lag shinecreme i hele ansigtet, eksempelvis Illuminizer fra Clinique eller Strobe Cream fra MAC. Igen: Vent halvandet minut inden næste skridt, som er foundation eller en farvet dagcreme/CC-cream.
 • Dup så eller børst shinepudder (eller brug en hightlight-stift) på alle de høje steder i ansigtet, som er den øverste del af kindbenet, næseryggen og huden lige over overlæben. Denne her er virkelig god.
 • Det vigtigste sted at placere en anelse mørk skygge (eller mørk foundation) er under kindbenene. At børste eller smøre bare en lillebitte smule på netop her, vil højne ethvert kindben.
 • Bonus: Når lyset fanger (og det er det, shinepudder sikrer) næseryggen og overlæbens amorbue samtidigt, så giver det ansigtet optisk symmetri.

PS: Selvom vi om lidt skal ud i pinse-hængekøjen, så glem ikke Beautyspace helt. For der kommer til at ske gode ting.

FOTO: MAC

 

12/05/2016
Måske tror Miljøstyrelsen, at jeg er i familie med Barbie
16/05/2016
VIND verdens måske bedste olie…og lidt ekstra

Kommentarer

 • @ Christina K – It is!

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • Christina kragh

  Den fra cliniqe er det up lighting liquid illuminator?

  20/05/2016
 • @ Christina F – Undskyld ventetiden, min fejl. Først A-vitamin: Du kan trygt bruge alle A-vitaminprodukter, som du selv kan købe i handlen. Det eneste forbehold er A-vitaminsyrecreme, som kræver recept. Her ved jeg, at en hudlæge ikke vil udskrive til gravide ud fra et sikkerhedsprincip (risikoen er stadig tæt på 0, men det er et fint princip). Så skift endelig ud til Booster 3. Mht EGF og eksempelvis Bioeffect, så har jeg set al deres dokumentation (også fra uvildig side), og jeg er ikke bekymret. Du vil også kunne finde eksperter, som påberåber sig en farlig virkning fra antioxidanter. Du kan evt. skrive til Bioeffects info-mail og bede om ekstra indsigtsmateriale i forbindelse med det du har læst. Håber det er svar nok, ellers skriv igen. Stor hilsen Anette

  20/05/2016
 • @ Anna Mørch – Ring til forhandleren Mette Bang på tlf. 21 96 64 88

  Stor hilsen Anette

  19/05/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle, undskyld lang svartid, jeg har været ude at føjte, men er tilbage på bloggen torsdag morgen, hvor jeg svarer udestående. Tak for tålmodigheden.

  Stor hilsen Anette

  18/05/2016
 • Anna Mørch

  Kære Anette,

  Jeg fik anbefalet at købe Environ AVST gel af dig til dit foredrag til Q-week i Horsens, men nu har jeg søgt og søgt hele nettet igennem og kan ingen steder finde forhandler, hverken fysiske butikker eller websteder.

  Håber du kan hjælpe.

  Mvh Anna 🙂

  17/05/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Silke – Det er SÅ godt et spøgsmål, som får sit helt eget indlæg i den kommende uge. Stor hilsen Anette

  15/05/2016
 • Silke Buchardt

  Kære Anette.
  Jeg følger jo rigtig meget med i dine indlæg omkring maasehysteriet i skønheds branchen, og synes du har en super tilgang og fornuftig holdning til tingene. Må jeg spørge dig hvad din holdning er til fysisk vs. Kemisk solfilter? Når man læser op på det, kan man altså godt blive både rundtosset og bekymret. Pludselig er der enormt fokus på at kemiske filtre er potentielt hormonforstyrrende. Men er det storm i et glas vand, eller hvad tænker du?
  Håber du får tid til at svare.

  Kh Silke

  15/05/2016
 • Testing, testing, testing – nogle har problemer med at lægge kommentarer, så vi tester lige systemet. KH Anette

  14/05/2016
 • Christina F

  Jeg læser med stor glæde din blog og har også købt din senest bog, men jeg mangler lidt information omkring brug af hudpleje under graviditet. Jeg husker du før har nævnt, at man ikke skal være bange for at bruge hudpleje under graviditet, men jeg er i tvivl om, om det også gælder Bioeffect og A vitamin.

  Jeg er rigtig glad for Bioeffects serum, men da jeg døjer med uren hud overvejer jeg at skifte den ud med Beauté Pacifique Booster 3, for at se om A Vitaminet kunne have en virkning på det.

  Men hvordan skal jeg forholde mig til de to produkter i forhold til graviditet?

  Jeg har søgt meget på nettet og jeg synes umiddelbart at forstå at A vitamin ikke anbefales under graviditet. Men er det kun de skrappe produkter hudlægerne bruger eller gælder det også Beauté Pacifique Booster 3.

  Det er noget svære at finde information om brug af EGF og Bioeffect under graviditet. Jeg har læst og læst og fundet en masse information fra hudlæger, men ingen svar på brug under graviditet. Har du viden om brug af EGF under graviditet?

  Da jeg var i gang med at søge information på nettet, kom jeg omkring en masse forskellig information. Det er faktisk lidt skræmmende at læse om EGF, fordi flere læger siger, at EFG kan få kræftceller til at udvikle sig hurtigere, hvis man har kræft. De siger klart at EGF ikke kan give kræft, men alligevel er det lidt skræmmende at det kan have negativ virkning, hvis man har kræft. Nu går jeg ikke og tror, at jeg har kræft, men tænk, hvis man har f. eks. hudkræft uden at vide det og bruger Bioeffect hver aften, og kræften så spreder sig hurtigere. Puha, det er uhyggeligt.

  Jeg fandt også et indlæg på nettet omkring at EGF alene i et hudpleje produkt ikke giver reel effekt på rynker – det skal kombineres med andre cytokiner eller vækstfaktorer og det skal ydermere være en korrekt balance imellem ingredienserne.

  http://barefacedtruth.com/2011/11/29/controversy-bioeffect-transgenic-egf/

  Om det er rigtigt, kan jeg simpelthen ikke gennemskue. Og jeg er også i tvivl om, om lægerne, der har hjemmesiden, er helt upartiske, men der er den del af kommentarerne, der bakker op om det de skriver. Der er dog også nogle kommentarer, som gør det klart at der ikke er større grund til at tro på lægerne, der står bag artiklen end de førende læger, der roser EGF til skyerne.

  Har du hørt om ovenstående?

  Jeg håber, du har tid til at svare mig. Jeg er så forvirret J

  Rigtig god weekend.

  14/05/2016
 • @ Helle Rick, du kan godt begynde at glæde dig.

  Stor hilsen Anette

  14/05/2016
 • @ Pernille S – Haha, nej, men jeg er vildt med billedet fordi det netop viser, hvor lyst og mørkt skal lande. Og jo i doserede mængder selvfølgelig.

  Stor hilsen Anette

  14/05/2016
 • @ Sanne – Det er for at få den tredimensionelle effekt, og det skal være meget meget kontrolleret med bittesmå mængder. GODT at du ikke glemmer Beautyspace. Stor hilsen Anette

  14/05/2016
 • @ Helene – Det er ret undervurderet, hvor flot det er når solen fanger lyset på huden. Lidt balm kan også gøre det, fx. Jurliques Multi Balm.

  Stor hilsen Anette

  14/05/2016
 • Pernille S

  Gisp! Troede lige billedet illustrerede seneste make-up trend, i bogstavligste forstand!!
  Elsker dit udtryk; discokugle:-)) God pinse

  14/05/2016
 • Helle Rick

  Med regn og kulde i pinsen, så bliver der vist rig mulighed for at lege lidt 🙂 Rigtig god pinse tid dig og alle andre. Spændende, hvad du finder frem til os 🙂

  13/05/2016
 • Glemmer ALDRIG BeautySpace! 😀
  Men jeg forstår ikke at man først skal smøre shine creme, så foundation og så shinepudder. Det lyder som rigtig meget “shine”!?
  Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  13/05/2016
 • HeLene

  Tak for den gode liste i punktumform, med alle detaljerne. Det skal vist blive koldt ude igen, så måske får jeg tid i weekenden at øve mig! 😉

  13/05/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.